عنوان فارسی مقاله:آیین نامه (EC) بهداشت مواد غذایی به شماره ۸۵۲/۲۰۰۴ پارلمان و شورای اروپا مورخ ۲۹ آوریل ۲۰۰۴
چکیده
(۱۲) ایمنی غذایی نتیجه چندین فاکتور (عامل) است: قانون بایستی حداقل ملزومات و مقررات بهداشتی را تصویب کند: مراکز و نهادهای کنترل کننده رسمی بایستی قدرت بازرسی و کنترل پیروی از قوانین و مقررات توسط اپراتورها و متصدیان کسب و کار غذایی را داشته و اپراتورها و متصدیان کسب و کارهای غذایی بایستی برنامهها و آیین نامههای امنیت غذایی را بر اساس اصول HACCP ایجاد و اجرا کنند.
(۱۳) پیاده سازی و اجرای موفق آیین نامهها و روشهای ایمنی غذایی بر اساس اصول HACCP مستلزم همکاری کامل و متعهد بودن کارکنان کسب و کار غذایی است. برای رسیدن به این هدف، کارکنان بایستی تحت آموزش قرار گیرند(آیین نامه بهداشت مواد غذایی).