آیین نامه (EC) بهداشت مواد غذایی به شماره ۸۵۲/۲۰۰۴ پارلمان

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 23

تعداد کلمات : 9000

مجله : EUROPEAN COMMISSION HEALTH AND CONSUMERS DIRECTORATE-GENERA

انتشار : 2010

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
25 اکتبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
2587 بازدید
45,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:آیین نامه (EC) بهداشت مواد غذایی به شماره ۸۵۲/۲۰۰۴ پارلمان و شورای اروپا مورخ ۲۹ آوریل ۲۰۰۴

چکیده

(۱۲) ایمنی غذایی نتیجه چندین فاکتور (عامل) است: قانون بایستی حداقل ملزومات و مقررات بهداشتی را تصویب کند: مراکز و نهادهای کنترل کننده رسمی بایستی قدرت بازرسی و کنترل پیروی از قوانین و مقررات توسط اپراتورها و متصدیان کسب و کار غذایی را داشته و اپراتورها و متصدیان کسب و کارهای غذایی بایستی برنامه‌ها و آیین نامه‌های امنیت غذایی را بر اساس اصول HACCP ایجاد و اجرا کنند.

(۱۳) پیاده سازی و اجرای موفق آیین نامه‌ها و روش‌های ایمنی غذایی بر اساس اصول HACCP مستلزم همکاری کامل و متعهد بودن کارکنان کسب و کار غذایی است. برای رسیدن به این هدف، کارکنان بایستی تحت آموزش قرار گیرند(آیین نامه بهداشت مواد غذایی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: REGULATION (EC) No 852/2004 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs

Abstract

 (12) Food safety is a result of several factors: legislation should lay down minimum hygiene requirements; official controls should be in place to check food business operators' compliance and food business operators should establish and operate food safety programmes and procedures based on the HACCP principles. (13) Successful implementation of the procedures based on the HACCP principles will require the full cooperation and commitment of food business employees. To this end, employees should undergo training. The HACCP system is an instrument to help food business operators attain a higher standard of food safety. The HACCP system should not be regarded as a method of self-regulation and should not replace official controls.
    دیدگاهتان را بنویسید