آیین نامه کمیسیون به شماره ۳۳۳/۲۰۰۷ مورخ ۲۸ مارس ۲۰۰۷

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 18

تعداد کلمات : 3800

مجله : Official Journal of the European Union

انتشار : 2014

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
1 آوریل 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1566 بازدید
23,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:آیین نامه کمیسیون به شماره ۳۳۳/۲۰۰۷ مورخ ۲۸ مارس ۲۰۰۷ در خصوص تصویب روش‌های نمونه گیری و تحلیل کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیوم، جیوه، قلع معدنی، ۳-MCPD و بنزوپیرن در مواد غذایی

 چکیده  

 با توجه به آیین نامه شماره ۸۸۲/۲۰۰۴، پارلمان اروپا و شورای اروپا مورخ ۲۹ آوریل ۲۰۰۴ در خصوص کنترل رسمی انجام شده برای اطمینان از صحت سنجی انطباق با قانون مواد غذایی و خوراک دام، قوانین سلامت انسان و دام به خصوص در ماده ۱۱(۴)

(۲) کمیسیون مقررات (EC) شماره ۱۸۸۱/۲۰۰۶ از ۱۹ دسامبر ۲۰۰۶ تنظیم حداکثر سطوح آلاینده‌های خاص در مواد غذایی (۳) حداکثر سطح برای سرب، کادمیم، جیوه، قلع معدنی، ۳ MCPD و بنزو (پ) مواد غذایی خاص

(۳) مقررات (EC) شماره ۸۸۲/۲۰۰۴ اصول کلی برای کنترل رسمی مواد غذایی را تنظیم می‌کند. با این حال، در موارد خاص، مقررات خاصی لازم است تا اطمینان حاصل شود که کنترل‌های رسمی در هماهنگی در جامعه انجام می‌شود.

(۴) روش نمونه برداری و تجزیه و تحلیل مورد استفاده برای کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیم، جیوه، ۳-MCPD، قلع معدنی و بنزو (a) پریئن در مواد غذایی خاص در دستورالعمل کمیسیون ۲۰۰۱/۲۲ / EC از ۸ مارس ۲۰۰۱، روش‌های نمونه گیری و روش‌های تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح سرب، کادمیم، جیوه و ۳-MCPD در مواد غذایی (۴)، کمیسیون ۲۰۰۴/۱۶ / EC از ۱۲ فوریه ۲۰۰۴ وضع روش‌های نمونه گیری و روش‌های تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح قلع در مواد غذایی کنسرو شده (۵) و کمیسیون ۲۰۰۵/۱۰ / EC از ۴ فوریه ۲۰۰۵، تعیین روش‌های نمونه گیری و روش‌های تجزیه و تحلیل برای کنترل رسمی سطوح بنزوپیرن در مواد غذایی (۶) لازم است(آیین نامه کمیسیون به شماره ۳۳۳/۲۰۰۷).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: COMMISSION REGULATION (EC) No 333/2007 of 28 March 2007 laying down the methods of sampling and analysis for the official control of the levels of lead, cadmium, mercury, inorganic tin, 3-MCPD and benzo(a)pyrene in foodstuffs

Abstract

 (1) Council Regulation (EEC) No 315/93 of 8 February 1993 laying down Community procedures for contaminants in food (2) provides that maximum levels must be set for certain contaminants in foodstuffs in order to protect public health. (2) Commission Regulation (EC) No 1881/2006 of 19 December 2006 setting maximum levels for certain contaminants in foodstuffs (3) establishes maximum levels for lead, cadmium, mercury,inorganic tin, 3- MCPD and benzo(a)pyrene in certain foodstuffs. (3) Regulation (EC) No 882/2004 lays down general principles for the official control of foodstuffs. However, in certain cases more specific provisions are necessary to ensure that official controls are performed in a harmonised manner in the Community. (4) The methods of sampling and analysis to be used for the official control of levels of lead, cadmium, mercury, 3- MCPD, inorganic tin and benzo(a)pyrene in certain foodstuffs are established in Commission Directive 2001/22/EC of 8 March 2001 laying down the sampling methods and the methods of analysis for the official control of the levels of lead, cadmium, mercury and 3-MCPD in foodstuffs (4), Commission Directive 2004/16/EC of 12 February 2004 laying down the sampling methods and the methods of analysis for the official control of the levels of tin in canned foods (5) and Commission Directive 2005/10/EC of 4 February 2005 laying down the sampling methods and the methods of analysis for the official control of the levels of benzo(a)- pyrene in foodstuffs (6), respectively.

دیدگاهتان را بنویسید