light box
امتیاز 2.58 اثرات رژیم‌های غذایی کم‌انرژی با کربوهیدرات متوسط (MCD)">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 20
تعداد کلمات : 8600
مجله : International Journal of Environmental Research and Public Health
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:اثرات رژیم‌های غذایی کم‌انرژی با کربوهیدرات متوسط (MCD) و ترکیبی بر پروفایل‌های لیپید سرم(خون) و ترکیب بدن در مردان میانسال: یک کارآزمایی بالینی تصادفی‌سازی شده با گروه موازی

 چکیده

  رژیم های غذایی با کربوهیدرات محدود به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارند بسیار محبوب شده اند. هدف از این مطالعه تعیین تأثیر ۴ هفته رژیم غذایی با کربوهیدرات متوسط ​​و کم انرژی (MCD) و رژیم غذایی مخلوط کم انرژی (MixD) بر پروفایل لیپوپروتئین، گلوکز و پروتئین واکنش‌گر C بود. غلظت، توده بدن و ترکیب بدن در مردان میانسال است. ۶۰ مرد میانسال به طور تصادفی به گروه‌های زیر تقسیم شدند: MCD کم کالری (۳۲ درصد کربوهیدرات، ۲۸ درصد پروتئین و ۴۰ درصد چربی)، کم کالری   ۵۰ درصد کربوهیدرات، ۲۰ درصد پروتئین و ۳۰ درصد چربی)، و یک گروه معمولی (شاهد) رژیم غذایی (CD؛ ۴۸ درصد کربوهیدرات، ۱۵ درصد پروتئین و ۳۷ درصد چربی). شرکت‌کنندگانی که در گروه‌های MCD و MixD طبقه‌بندی شدند، روزانه ۲۰ درصد کالری کمتری نسبت به کل انرژی مصرفی روزانه (TDEE) مصرف کردند. تری اسیل گلیسرول ناشتا (TG  LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم)، کلسترول (LDL-C  HDL (لیپوپروتئین با چگالی بالا) کلسترول (HDL-C)، کلسترول تام (tCh)، گلوکز (Gl) و C پروتئین واکنشی مورد ارزیابی قرار گرفت. تغییرات توده بدن (BM) و ترکیب بدن، از جمله چربی بدن (BF)، درصد چربی بدن (PBF) و توده عضلانی (MM) بررسی شد. در مقایسه با MixD و CD، MCD به طور قابل توجهی غلظت سرمی ناشتا TG (p<0.05)، HDL-C (p <0.05)، LDL-C (p <0.05)، tCh (p <0.05) و گلوکز (p<0.05) را تغییر داد. < 0.01). علاوه بر این، محتوای چربی بدن (کیلوگرم و درصد) پس از MCD در مقایسه با MixD و CD به طور قابل توجهی کاهش یافت (۰۵/۰p<). پس از مداخله MixD، BM و MM در مقایسه با مقادیر پایه کاهش یافت (۰۵/۰p<). در مقایسه با پایه، پس از MixD، BM، MM، tCh، LDL-C و TG به طور قابل توجهی تغییر کرد. مداخله ۴ هفته ای MCD کم انرژی، لیپوپروتئین ها، گلوکز و چربی بدن را به میزان بیشتری نسبت به MixD کم انرژی تغییر داد. MCD کم کالری ممکن است برای مردان میانسالی که می خواهند با کاهش محتوای چربی بدن بدون به خطر انداختن توده عضلانی، وزن خود را کاهش دهند، پیشنهاد شود(اثرات رژیم‌های غذایی کم‌انرژی).

Title: The Effects of Low-Energy Moderate-Carbohydrate (MCD) and Mixed (MixD) Diets on Serum Lipid Profiles and Body Composition in Middle-Aged Men: A Randomized Controlled Parallel-Group Clinical Trial

Abstract

Carbohydrate-restricted diets have become very popular due to their numerous health benefits. The aim of this study was to determine the influence of 4 weeks of a well-planned, low-energy moderate-carbohydrate diet (MCD) and a low-energy mixed diet (MixD) on the lipoprotein profile, glucose and C-reactive protein concentrations, body mass, and body composition in middle-aged males. Sixty middle-aged males were randomly assigned to the following groups: hypocaloric MCD (32% carbohydrates, 28% proteins, and 40% fat), hypocaloric MixD (50% carbohydrates, 20% proteins, and 30% fat), and a conventional (control) diet (CD; 48% carbohydrates, 15% proteins, and 37% fat). The participants who were classified into the MCD and MixD groups consumed 20% fewer calories daily than the total daily energy expenditure (TDEE). Baseline and postintervention fasting triacylglycerol (TG), LDL (low-density lipoprotein) cholesterol (LDL-C), HDL (high-density lipoprotein) cholesterol (HDL-C), total cholesterol (tCh), glucose (Gl), and C-reactive protein were evaluated. Body mass (BM) and body composition changes, including body fat (BF), % body fat (PBF), and muscle mass (MM), were monitored. Compared with MixD and CD, MCD significantly changed the fasting serum concentrations of TG (p < 0.05), HDL-C (p < 0.05), LDL-C (p < 0.05), tCh (p < 0.05), and glucose (p < 0.01). Additionally, body fat content (kg and %) was significantly reduced (p < 0.05) after MCD compared with MixD and CD. After the MixD intervention, BM and MM decreased (p < 0.05) compared with baseline values. Compared with baseline, after the MixD, BM, MM, tCh, LDL-C, and TG changed significantly. The 4 week low-energy MCD intervention changed lipoproteins, glucose, and body fat to a greater extent than the low-energy MixD. A hypocaloric MCD may be suggested for middle-aged male subjects who want to lose weight by reducing body fat content without compromising muscle mass.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
طبقه بندی جنسیتی با استفاده از مدل پیشنهادی مبتنی بر CNN و بهینه سازی کلونی مورچه ها
خـریـد محـصـول
شیوه های حسابرسی داخلی و عملکرد مالی تعاونی های پس انداز و اعتبار
خـریـد محـصـول
پیش‌بینی جریان نقدی و تأثیر آن بر پایداری مالی سازمان‌های مبتنی بر جامعه
خـریـد محـصـول
عوامل تعیین کننده تامین مالی ازمحل استقراض: استارت آپ های فین تک
خـریـد محـصـول
استفاده از کلاه ایمنی در ورزشکاران سوارکار: فرصت هایی برای مداخله
خـریـد محـصـول
تاب آوری، بهزیستی، علائم افسردگی و سطوح ضربه مغزی در ورزشکاران سوارکاری
خـریـد محـصـول
صدمات سوارکاری: بررسی پنج ساله پذیرش بیماران در بیمارستان در بریتیش کلمبیا، کانادا
خـریـد محـصـول
تاریخچه ضربه مغزی و پایگاه دانش در ورزشکاران رقابتی سوارکاری
خـریـد محـصـول
تجزیه و تحلیل آسیب ها در مسابقات سوارکاری رقابتی
خـریـد محـصـول
کنترل مقیاس های زمانی برای انتقال الکترون از طریق پروتئین ها
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا