light box
امتیاز 2.58 اثرات فیتواستروژن بر تغییر جنسیت لارو تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 23
تعداد کلمات : 6600
مجله : Aquaculture
انتشار : 2012
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:اثرات فیتواستروژن بر تغییر جنسیت لارو تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تغذیه شده با جیره‌های فراوری شده با α-Methyltestosterone-17

چکیده

دو آزمایش متوالی برای بررسی اثرات فیتواستروژن بر روی تغییر جنسیت لارو تیلاپیای نیل انجام شدند. ازمایش ۱ به بررسی اثرات مقدار فیتواستروژن خوراک سویا بر روی نسبت جنسی انجام گردید. لارو تیلاپیای نیل (۰٫۰۱ گرم در هر ماهی) با جیره‌های ایزونیتروژنوس (۳۵ درصد پروتین خام) و ایزو کالریک (۱۹ میلی ژول بر کیلوگرم) جیره حاوی خوراک ماهی (FM) یا SBM به عنوان منابع پروتینی، همراه و بدون مکمل سازی -methyltestosterone (MT) 17α در ۶۰ میلی گرم بر کیلوگرم به مدت ۲۸ روز تغذیه شدند. جیره غذایی شاهد مبتنی بر SBM، تولید درصد بالایی از ماهیان ماده (۷۷%) نسبت جیره غذایی مبتنی بر FM(52%) کرد. افزودن MT به SBM منجر به کاهشی معنی دار در درصد ماده‌ها (۳۱ درصد) شد با این حال این درصد نسبت به جیره غذایی مبتنی بر FM با MT(تنها ۳ درصد ماده) به طور معنی داری بالا بود.

دومین آزمایش برای تأیید نتایج اولین ازمایش با بررسی اثرات غلظت‌های جنیستین و دیدزین خالص متبلور (فیتواستروژن اصلی موجود در سویا) بر تغییر جنسیت لارو تیلاپیای نیل تغذیه شده در جیره FM تیمار شده با MT انجام شد همان جیره FM مورد استفاده در ازمایش ۱ در ازمایش ۲ استفاده شده و با MT تیمار شده و سپس به بخش‌های مساوی تیمار شده با جنیستین و دیدزین در ۰، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ میلی گرم بر کیلوگرم جیره غذایی تقسیم شدند. جیره‌های غذایی به لارو تیلاپیای نیل به مدت ۲۸ روز افزوده شد. جیره غذایی عاری از هورمون شاهد تولید نسبت برابری از ماده‌ها و نرها کرد (۰٫۹۶:۱). افزایش MT به طور معنی داری موجب افزایش درصد نرها شد. درصد نرها به طور ناگهانی با افزایش غلظت‌های جنیستین و دیدزین در جیره غذایی کاهش یافت. این نتایج نشان داد که مقدار فیتو استروژن SBM دارای اثرات استروژنی بر لارو تیلاپیای نیل می‌باشد. از این روی، خوراک سویا و سایر منابع پروتین گیاهی حاوی سطوح بالایی از فیتو استروژن‌ها باید به عنوان منابع پروتینی برای لارو تیلاپیای نیل طی تیمارهای تغییر جنسیت استفاده نشوند.

Title: Effects of phytoestrogens on sex reversal of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) larvae fed diets treated with 17α-Methyltestosterone

Abstract

Two consecutive experiments were carried out to investigate the effects of phytoestrogens on sex reversal of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) larvae. Experiment 1 investigated the effects of phytoestrogen contents of soybean meal (SBM) on sex ratio. Nile tilapia larvae (0.01 g/fish) were fed isonitrogenous (35% crude protein) and isocaloric (19 MJ/kg) diets containing fishmeal (FM) or SBM as protein sources, each with or without supplementation of 17α-methyltestosterone (MT) at 60 mg/kg diet, for 28 days. The control, SBM-based diet produced significantly higher percentage of females (77%) than the FM-based diet (52%). The addition of MT to SBM resulted in a significant reduction in percentage of females (31%), however, this percentage was significantly higher than that produced by FM-based diet treated with MT (only 3% females). The second experiment was carried out to verify the results of the first experiment by investigating the effects of different concentrations of pure, crystalline genistein and daidzein (the major phytoestrogens present in soybean) on sex reversal of Nile tilapia larvae fed on a FM-based diet treated with MT. The same FM-based diet used in experiment 1 was used in experiment 2, and treated with MT, and then divided into equal portions treated with genistein or daidzein at 0, 10, 20 and 30 mg/kg diet. The diets were fed to Nile tilapia larvae for 28 days. The control, hormone-free diet produced almost equal ratio of females and males (0.96:1). The addition of MT significantly increased the percentage of males. The percent of males was sharply reduced with increasing daidzein and genistein concentrations in the diets. These results revealed that phytoestrogen contents of SBM have estrogenic effects on Nile tilapia larvae. Therefore, soybean meal and other plant protein sources containing high levels of phytoestrogens should be avoided as protein sources for Nile tilapia larvae during sex reversal treatments.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
شبکه بندی( تشکیل شبکه) برای تسریع سرعت نوآوری های SME
خـریـد محـصـول
مسابقات ایده داخلی: ادراکات محیط کار و نقش تعدیل کننده فاصله قدرت
خـریـد محـصـول
کمانش دینامیک مخازن فولادی مهار شده تحت بارگذاری زلزله
خـریـد محـصـول
شاخص های مورد استفاده برای اندازه گیری نوآوری در خدمات و نوآوری در تولید
خـریـد محـصـول
رفتار کارآفرینانه و ایجاد سرمایه گذاری جدید: چشم انداز روانکاوی
خـریـد محـصـول
آیا اقتصاد مشارکتی موجب توسعه پایدار اقتصادی و كارآیی انرژی می شود؟
خـریـد محـصـول
مطالعه تطبیقی قوانین API650-2008 با تجزیه تحلیل FEM به منظور سنجش
خـریـد محـصـول
ارتباط خدمات مشاوره ای کارمندان و عملکرد سازمان های غیردولتی در کنیا
خـریـد محـصـول
الگوریتم جست و جوی کلاغ پیشرفته برای خوشه بندی داده‌ها
خـریـد محـصـول
بهینه ساز جستجوی گروهی: الگوریتمی بهینه سازی فرا-ابتکاری الهام گرفته از طبیعت با نتایج
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا