عنوان فارسی مقاله:اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده
چکیده
به منظور درک بهتر خشک کردن شیر کامل با روش کف پوشی تحت خلاء پیوسته، مطالعه ای بر روی کف های کنسانتره شیر انجام شد. یک دستگاه برای اندازه گیری دو پارامتر مستقل قابلیت و پایداری تولید کف توسعه یافت.. قابلیت تولید کف به صورت ارتفاع اولیه کف ها فورا پس از تشکیل در ستون تعریف میشود و پایداری به صورت سرعت رسوب و فرونشینی این کف ها تعریف شد. تعیین مقدار کف بر روی چندین بچ کنسانتره با ۴۴+۱٫۵% جامدات بین ۵۰ و ۹۵ F انجام شد. تغییرات در ویسکوزیته کنسانتره شیر ناشی از تغییرات دمایی و تفاوت های ذاتی بچ بوده و از ۷۰ تا ۸۰۰ سنتی پواز متغیر بود. پایداری کف همبستگی خوبی با ویسکوزیته کنسانتره تغلیظ شده داشت. قابلیت تولید کف هر بچ با دما همبستگی داشته و مقدار حداقل ۷۰F بود. همبستگی پیچیده ویسکوزیته و دما، برای توصیف قابلیت تولید کف برای همه بچ ها استفاده شد. این آزمایشات موید اهمیت ویسکوزیته و دما به عنوان پارامتر های شاهد در فرایند خشک کردن با روش کف پوشی خلا بوده و در عین حال نشان داد که ساختار کف نهایی در ابتدای عملیات خشک کردن تثبیت می شود(اثرات ویسکوزیته و دما بر شیر).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.