اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 13

تعداد کلمات : 3400

مجله : Journal of Dairy Science

انتشار : 1964

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
17 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1681 بازدید
15,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده

 چکیده

 به منظور درک بهتر  خشک کردن شیر کامل با روش کف پوشی تحت خلاء پیوسته، مطالعه ای بر روی کف های  کنسانتره شیر انجام شد. یک دستگاه برای اندازه گیری دو پارامتر مستقل  قابلیت و پایداری تولید کف  توسعه یافت..  قابلیت تولید کف به صورت ارتفاع اولیه کف ها  فورا پس از تشکیل در ستون تعریف میشود و پایداری به صورت  سرعت رسوب و فرونشینی این کف ها تعریف شد.  تعیین  مقدار کف بر روی چندین بچ کنسانتره با ۴۴+۱٫۵% جامدات بین ۵۰ و ۹۵ F انجام شد. تغییرات در ویسکوزیته کنسانتره شیر ناشی از تغییرات دمایی و تفاوت های ذاتی بچ بوده و از ۷۰ تا ۸۰۰ سنتی پواز متغیر بود. پایداری کف همبستگی خوبی با ویسکوزیته کنسانتره تغلیظ شده داشت. قابلیت تولید کف هر بچ با دما همبستگی داشته و  مقدار حداقل ۷۰F بود. همبستگی پیچیده ویسکوزیته و دما، برای توصیف قابلیت تولید کف برای همه بچ ها استفاده شد. این آزمایشات موید اهمیت ویسکوزیته و دما به عنوان پارامتر های  شاهد در فرایند خشک کردن با روش کف پوشی خلا بوده و در عین حال نشان داد که ساختار کف نهایی در ابتدای عملیات خشک کردن تثبیت می شود(اثرات ویسکوزیته و دما بر شیر).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE:Effects of Viscosity and Temperature on the Foaming Characteristics of Concentrated Whole Milk

Abstract

To better understand continuous vacuum foam-drying of whole milk, a study of milk concentrate foams was undertaken. An apparatus was developed for measuring two independent parameters, foaming ability and stability. Foaming ability was defined as the initial height of foams immediately after formation in a column and stability was defined as the rate of subsidence of these foams. Foam determinations were made on several concentrate batches of 44 ± 1.5% solids between 50 and 95 F. Variations in concentrate viscosity were caused by temperature changes and intrinsic batch differences and ranged from 70 to 800 centipoises. Foam stability was well correlated with concentrate viscosity. Foaming ability of each batch was correlated with temperature and minima were 70 F. A complex correlation of viscosity and temperature described foaming ability for all batches. These experiments confirmed the importance of viscosity and temperature as control parameters in the vacuum foam-drying process and also showed that final foam structure is established early in the drying operation.

 

    دیدگاهتان را بنویسید