light box
امتیاز 2.93 عوامل موثر بر ادراکات و خرید محصولات ارگانیگ توسط مصرف کنندگان">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 24
تعداد کلمات : 9000
مجله : International Journal of Customer Relationship Marketing and Management
انتشار : 2019
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی : ،
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:عوامل موثر بر ادراکات و خرید محصولات ارگانیگ توسط مصرف کنندگان آفریقای جنوبی: مرور منابع

 چکیده  

 این مقاله به مرور منابعی در خصوص ادراکات مصرف کننده از میوه‌ها و سبزیجات ارگانیک پرداخته و تلاش می‌کند تا عوامل مؤثر بر شیوه‌های خرید را شناسایی کند. چندین سوپرمارکت و بازار غذای تازه در جنوب آفریقا غذاهای ارگانیک را می‌فروشند و در نتیجه غذاهای طبیعی را در اختیار مصرف کنندگان ارائه می‌کنند. با این حال، تحقیقات کمی در افریقای جنوبی در خصوص دانش و آگاهی مصرف کننده از محصولات ارگانیک و شیوه‌ی اثر گذاری ادراکات مصرف کننده روی شیوه‌های خرید صورت گرفته است. این مقاله، پیش زمینه را برای بازار غذای ارگانیک در افریقای جنوبی فراهم می‌کند. بر اساس مرور منابع، ما به توضیح رفتار مصرف کننده در ارتباط با تولید غذای ارگانیک، از نظر ویژگی‌های جمعیت شناسی اجتماعی اقتصادی و عوامل مؤثر بر تمایل پرداخت محصولات ارگانیک می‌پردازیم. این مقاله، پیشنهاداتی را برای بهبود دانش و درک مصرف کننده در افریقای جنوبی ارائه می‌کند(ادراکات و خرید محصولات ارگانیگ).

Title: Factors That Influence Perceptions and Purchasing of Organic Produce by South African Consumers: A Literature Review

Abstract

 This article provides insight into the literature on consumer perceptions towards organic fruit and vegetables, attempting to identify factors that influence purchasing practices. Several supermarkets and fresh food markets in South Africa are now selling organically produced food items and consequently provide consumers with an alternative to conventionally grown food. However, limited research has been conducted in South Africa regarding consumer awareness and knowledge pertaining to organic produce and how consumer perceptions affect their purchasing practices. This article therefore provides a background to the organic food market in South Africa. From available literature, the article then goes on to explain the consumer behavior related to purchasing organic food produce, specifically with regard to socio-economic demographics and factors influencing willingness to pay a premium for organic produce. The article culminates in suggestions for further research to improve knowledge and understanding of the organic produce consumer in South Africa.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
خواب بذر و کنترل جوانه زنی
خـریـد محـصـول
تریکودرما در ریزوسفر: رویکردی به سوی همزیستی طولانی و موفق با گیاهان
خـریـد محـصـول
مقاله ی مروری در خصوص فرایند زیست شناختی احیا و اصلاح خاک در مهندسی عمران
خـریـد محـصـول
بودجه بندی سرمایه ای مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتی
خـریـد محـصـول
مقایسه کاربرد سنتی خانه‌های حیاط دار در دو شهر
خـریـد محـصـول
تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
خـریـد محـصـول
پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
خـریـد محـصـول
جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
خـریـد محـصـول
بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
خـریـد محـصـول
دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا