light box
امتیاز 2.65 مقاله مروری ارزش بالینی و تغذیه ای گیرنده‌های فعال شده">

عنوان فارسی مقاله:مقاله مروری ارزش بالینی و تغذیه ای گیرنده‌های فعال شده با پرولیفراتور تکثیر پراکسیزومی و لیگاند آن‌ها

چکیده

گیرنده‌های فعال شده با پرولیفراتیو پراکسیزوم در بسیاری از بافت ها از جمله سلولهای چربی، سلول‌های کبدی، عضلات و سلولهای اندوتلیال بیان می‌شوند. با این حال، وابستگی به ایزوفرم PPAR، و پروفایل‌های مختلف توزیع و بیان بستگی دارد که در نهایت منجر به نتایج بالینی مختلف می‌شوند. از آنجا که آنها نقش مهمی در هموستاز چربی و گلوکز دارند، به آنها حسگرهای چربی و انسولین گفته می‌شود. فعالیت آنها به انواع خاص بافت محدود می‌شود و بنابراین، تأثیر مشخصی بر سلولهای هدف نشان می‌دهد. PPARα بطور عمده متابولیسم اسیدهای چرب را تحت تأثیر قرار می‌دهد و فعال شدن آن سطح لیپیدها را کاهش می‌دهد، در حالی که PPARγ بیشتر در تنظیم چربی، تعادل انرژی و بیوسنتز لیپیدها نقش دارد. PPARβ / δ در اکسیداسیون اسیدهای چرب، بیشتر در عضلات اسکلتی و قلبی شرکت می‌کند، اما میزان قند خون و کلسترول را نیز تنظیم می‌کند. بسیاری از لیگاندهای طبیعی و مصنوعی بر بیان این گیرنده‌ها تأثیر می‌گذارند(ارزش بالینی و تغذیه ای گیرنده‌ها). لیگاندهای مصنوعی به طور گسترده‌ای در درمان دیس لیپیدمی (به عنوان مثال فیبرات – فعال کننده PPARα) یا در دیابت قندی (به عنوان مثال تیازولیداین دیون‌ها – آگونیست های PPARγ) استفاده می‌شود. داروهای نسل جدید – آگونیست های دوگانه PPARα γ – عملکرد هیپولیپمی، فشار خون، ضد فشار خون، ضد التهاب و ضد انعقاد را نشان می‌دهند در حالی که بیان بیش از حد PPARβ / δ مانع از بروز چاقی و کاهش تجمع لیپیدها در سلولهای قلبی حتی در رژیم غذایی پرچرب می‌شود. داده‌های دقیق در مورد بیان و عملکرد آگونیست های PPAR طبیعی در مورد گلوکز و متابولیسم لیپیدها هنوز از بین نرفته‌اند، بیشتر به این دلیل که همین لیگاند بر روی چندین گیرنده تأثیر می‌گذارد و تعدادی گزارش گزارش‌های متناقضی ارائه داده‌اند. تا به امروز می دانیم که PPAR ها قابلیت اسکان و پیوند انواع اسیدهای لیپوفیلیک طبیعی و مصنوعی مانند اسیدهای چرب ضروری، ایکوزانوئیدها، اسید فیتانیک و پالمیتیل اتیانول آمید را دارند. درک فعلی از اثرات PPAR ها، مکانیسم‌های مولکولی آنها و نقش این گیرنده‌ها در تغذیه و درمان درمانی در این مقاله مشخص شده است(ارزش بالینی و تغذیه ای گیرنده‌ها).

Title: Peroxisome proliferator-activated receptors and their ligands: nutritional and clinical implications – a review

Abstract

Peroxisome proliferator-activated receptors are expressed in many tissues, including adipocytes, hepatocytes, muscles and endothelial cells; however, the affinity depends on the isoform of PPAR, and different distribution and expression profiles, which ultimately lead to different clinical outcomes. Because they play an important role in lipid and glucose homeostasis, they are called lipid and insulin sensors. Their actions are limited to specific tissue types and thus, reveal a characteristic influence on target cells. PPARα mainly influences fatty acid metabolism and its activation lowers lipid levels, while PPARγ is mostly involved in the regulation of the adipogenesis, energy balance, and lipid biosynthesis. PPARβ/δ participates in fatty acid oxidation, mostly in skeletal and cardiac muscles, but it also regulates blood glucose and cholesterol levels. Many natural and synthetic ligands influence the expression of these receptors. Synthetic ligands are widely used in the treatment of dyslipidemia (e.g. fibrates - PPARα activators) or in diabetes mellitus (e.g. thiazolidinediones - PPARγ agonists). New generation drugs - PPARα/γ dual agonists - reveal hypolipemic, hypotensive, antiatherogenic, anti-inflammatory and anticoagulant action while the overexpression of PPARβ/δ prevents the development of obesity and reduces lipid accumulation in cardiac cells, even during a high-fat diet. Precise data on the expression and function of natural PPAR agonists on glucose and lipid metabolism are still missing, mostly because the same ligand influences several receptors and a number of reports have provided conflicting results. To date, we know that PPARs have the capability to accommodate and bind a variety of natural and synthetic lipophilic acids, such as essential fatty acids, eicosanoids, phytanic acid and palmitoylethanolamide. A current understanding of the effects of PPARs, their molecular mechanisms and the role of these receptors in nutrition and therapeutic treatment are delineated in this paper.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
    خـریـد محـصـول
    پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
    خـریـد محـصـول
    جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
    خـریـد محـصـول
    بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
    خـریـد محـصـول
    دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
    خـریـد محـصـول
    الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
    خـریـد محـصـول
    استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
    خـریـد محـصـول
    تأثیر زکات تولید در افزایش درآمد در کاهش فقر جامعه در آچه اندونزی
    خـریـد محـصـول
    مروری بر راه حل‌های اینترنت اشیا برای کنترل انرژی هوشمند در ساختمان‌ها برای کاربردهای شهر هوشمند
    خـریـد محـصـول
    تحلیل محتوای صندوق های سرمایه گذاری مطابق با شرع در KSA: آیا عدالت اجتماعی مهم است ؟
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
    برو بالا