light box
امتیاز 2.58 ارزیابی کودکان و نوزادان تاکید بر خواص مهم و حیاتی شیر مادر و شیر خشک">

عنوان فارسی مقاله:ارزیابی تغذیه ی کودکان و نوزادان با تاکید بر خواص مهم و حیاتی شیر مادر و شیر خشک

چکیده

مهم‌ترین غذای کودکان و نوزادان، شیر مادر است. شیر، به عنوان مایع حیاتی و مهم، در بر گیرنده‌ی فواید مختلف مانند بهبود عملکرد روده بعد از تولد، رشد سیستم ایمنی و بهبود رشد مغز در کنار رشد جسمی است. علی رغم این که شیر مادر همواره باید در اولویت قرار بگیرد ولی گاهی مواقع شیر مادر در دسترس نیست و ممکن است کفایت لازم را نداشته باشد. فرمولاسیون یا شیر خشک، یک ماده‌ی جایگزین مناسب می‌باشد که به صورت صنعتی برای نوزادان تولید می‌شود. شیرخشک یا فرمولاسیون از نظر مواد تشکیل دهنده‌ی غذایی مانند شیر مادر است و پایه‌ی آن شیر گاو یا سویا می‌باشد. برخی از آلترناتیو های دیگر برای شیر مادر و شیر خشک نیز قابل دسترس هستند. هدف این مقاله، ارزیابی داده‌های مربوط به مواد غذایی شیر خشک و فرمولاسیون جهت آگاهی از فواید شیر مادر و مصرف شیر خشک از زمان زایمان تا یک سالگی است(ارزیابی تغذیه ی کودکان و نوزادان).

Title: Review of Infant Feeding: Key Features of Breast Milk and Infant Formula

Abstract

Mothers’ own milk is the best source of nutrition for nearly all infants. Beyond somatic growth, breast milk as a biologic fluid has a variety of other benefits, including modulation of postnatal intestinal function, immune ontogeny, and brain development. Although breastfeeding is highly recommended, breastfeeding may not always be possible, suitable or solely adequate. Infant formula is an industrially produced substitute for infant consumption. Infant formula attempts to mimic the nutritional composition of breast milk as closely as possible, and is based on cow’s milk or soymilk. A number of alternatives to cow’s milk-based formula also exist. In this article, we review the nutritional information of breast milk and infant formulas for better understanding of the importance of breastfeeding and the uses of infant formula from birth to 12 months of age when a substitute form of nutrition is required.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
بررسی توسعه و بهبود پروژه‌ها به منظور توسعه مناطق روستایی و کشاورزی
خـریـد محـصـول
شناسایی و تشخیص حالت های صورت با اصلاح چهره سه بعدی از طریق بانک فیلتر گابور
خـریـد محـصـول
اثر نظرات الکترونیکی مثبت و منفی بر روی قصد خرید اتاق هتل مسافران شاغل
خـریـد محـصـول
مقایسه مدیریت دانش و داده کاوی: رهیافت روند تغییرات ، پیش بینی و استناد
خـریـد محـصـول
دسترسی به زنجیره تأمین ناب به واسطه‌ی تولید چابک
خـریـد محـصـول
استفاده از سنجش از دور در تهیه نقشه خاک و زمین- یک مقاله مروری
خـریـد محـصـول
رابطه بین بیماری‌های دندانی و پریودنتال و بیماری سلول داسی شکل
خـریـد محـصـول
تأثیر فشار اتمسفر بر روی ترک خوردگی لاستیک در اثر اوزون
خـریـد محـصـول
چگونه فساد بر اثر سرمایه گذاری مستقیم خارجی بر روی رشد اقتصادی تأثیر می‌گذارد؟
خـریـد محـصـول
غرامت و مسئولیت تحت اساسنامه رم
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا