آیا شیر کم چرب یک درصد دارای مزیت است: ارزیابی مداخله بازاریابی اجتماعی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 13

تعداد کلمات : 4300

مجله : Preventive Medicine Reports

انتشار : 2017

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
27 مارس 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1563 بازدید
23,500 تومان

عنوان فارسی مقاله:آیا شیر کم چرب یک درصد دارای مزیت است: ارزیابی مداخله بازاریابی اجتماعی

چکیده

 این مطالعه به ارزیابی اثر یک مداخله بازاریابی اجتماعی ۱۲ هفته‌ای انجام شده در ۲۰۱۲ در بهبود مصرف شیر یک درصد بسته به تبلیغات پولی پرداخت. داده‌های فروش شیر هفتگی بر اساس نوع شیر (شیر پرچرب، ۲ درصد، ۱ درصد و بدون چرب) از ۸۰ سوپرمارکت در بازار اوکلاهاما سیتی، بازار مداخله و ۶۶ سوپرمارکت در بازار توسلا (TMM)، بازار مقایسه می‌باشند. این اثر با آزمون جفت شده T اندازه گیری شد. یک مدل رگرسیون ترکیبی با کنترل تفاوت زمینه‌ای بین سوپرمارکت‌ها و همبستگی داده‌ها، روند تغییرات را قبل، در طی و پس از مداخله شناسایی کرد. نتایج تغییر سهم بازار ماهانه فروش شیر یک درصد از ۱۰ تا ۱۱٫۵ درصد را نشان داد که یک افزایش ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد. نتایج نشان داد که حجم فروش یافته، تعداد ماهانه متوسط گالن‌های شیر ۱ درصدی از ۸۹۰٫۵ گالن در هر سوپرمارکت ز قبل از مداخله تا ۱۰۷۰٫۷ گالن پس از مداخله افزایش یافت. به علاوه، فروش متوسط هفتگی شیر یک درصد قبل از مداخله ثابت بود. در طی هر هفته مداخله فروش شیر یک درصد تا ۴٫۱ گالن در همه سوپرمارکت‌ها افزایش یافت. سه ماه بعد، افزایش معنی دار در فروش شیر یک درصد وجود داشت. در بازار مقایسه، هیچ تغییری در سهم بازاری شیر یک درصد وجود نداشت. تبلیغات پولی با استفاده از اصول بازاریابی اجتماعی در تغییر عادات غذایی مؤثر است.

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: 1% low-fat milk has perks!: An evaluation of a social marketing intervention

Abstract

This study evaluated the effect of a 12-week social marketing intervention conducted in 2012 promoting 1% milk use relying on paid advertising. Weekly milk sales data by type of milk (whole, 2%, 1%, and nonfat milk) were collected from 80 supermarkets in the Oklahoma City media market, the intervention market, and 66 supermarkets in the Tulsa media market (TMM), the comparison market. The effect was measured with a paired t-test. A mixed segmented regression model, controlling for the contextual difference between supermarkets and data correlation, identified trends before, during, and after the intervention. Results show the monthly market share of 1% milk sales changed from 10.0% to 11.5%, a 15% increase. Evaluating the volume sold, the monthly mean number of gallons of 1% milk sold increased from 890.5 gal (SD = 769.8) per supermarket from before the intervention to 1070.7 gal (SD = 922.5) following the intervention (t(79) = 9.4, p = 0.000). Moreover, average weekly sales of 1% milk were stable prior to the intervention (b = −0.2 gal/week, 95% CI [−0.6 gal/week, 0.3 gal/week]). During each additional week of the intervention, 1% milk sales increased by an average of 4.1 gal in all supermarkets (95% CI [3.5 gal/week, 4.6 gal/week]). Three months later, albeit attenuated, a significant increase in 1% milk sales remained. In the comparison market, no change in the market share of 1% milk occurred. Paid advertising, using the principles of social marketing, can be effective in changing an entrenched and habitual nutrition habit.

دیدگاهتان را بنویسید