light box
امتیاز 2.58 بررسی ایزوتوپ ها و استخوان های باستانی و کهن">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 45
تعداد کلمات : 15000
مجله : Archaeometry
انتشار : 2008
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:بررسی ایزوتوپ ها و استخوان های باستانی و کهن

 چکیده

 در این بررسی پیشرفت ها و ترقی های صورت گرفته در کاربرد ابزار ایزوتوپ نوری پایدار در سازگاری های دوره های مختلف غذایی از دهه ۱۹۷۰ به بعد ترسیم می شود. این مقاله با طرح اصول اصلی حاکم بر توزیع ایزوتوپهای نور پایدار در تارهای غذا و مسائل مربوط به کنترل کیفیت مخصوص بافتهای کلسیفیه مورد استفاده در این تجزیه و تحلیل آغاز می شود و سپس به شرح مطالعات تاریخی برجسته می پردازد که پیشرفت عمده ای داشته اند ، یا در کاربردهای باستان شناسی آنها یا در افزایش درک ما از ابزارها موثر بوده اند. این موارد شامل اتخاذ کشاورزی ذرت ، رژیم های غذایی متمرکز در دریا در میان جمع کنندگان شکارچی ساحلی ، سطح تغذیه ای در میان انسانهای مدرن دوره یخبندان و نئاندرتال ها و استفاده از منابع ساوانا توسط انسانهای اولیه در آفریقا است. توجه ویژه ای به پیشرفت حاصل شده در رسیدگی به چالش های ناشی از این مطالعات ، از جمله مسائل مربوط به مسیریابی مواد مغذی رژیم غذایی ، داده شده است. من با برخی از  شواهد ، درمورد اینکه این رشته در دهه آینده یا حدوداً به کجا می رود ، نتیجه گیری می کنم(استخوان های باستانی و کهن).

Title: ON ISOTOPES AND OLD BONES

Abstract

This review charts the developments and progress made in the application of stable light isotope tools to palaeodietary adaptations from the 1970s onwards. It begins with an outline of the main principles governing the distribution of stable light isotopes in foodwebs and the quality control issues specific to the calcified tissues used in these analyses, and then proceeds to describe the historical landmark studies that have marked major progress, either in their archaeological applications or in enhancing our understanding of the tools. They include the adoption of maize agriculture, marine-focused diets amongst coastal hunter– gatherers, trophic level amongst Glacial-period modern humans and Neanderthals, and the use of savannah resources by early hominins in Africa. Particular attention is given to the progress made in addressing the challenges that have arisen out of these studies, including issues related to the routing of dietary nutrients. I conclude with some firm, and some more speculative, pointers about where the field may be heading in the next decade or so.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
بررسی اولویت های تولید و ساخت سبز: چشم انداز های محیطی، اجتماعی و اقتصادی
خـریـد محـصـول
KnowNet: به سمت یک برنامه دانش برای مدیریت شبکه سازمانی
خـریـد محـصـول
کیفیت روشنایی روز بر پاسخ شب شکنی در گیاه روز کوتاه گل داوودی تأثیر می گذارد
خـریـد محـصـول
اعتبار سنجی تشخیص SARS CoV-2 توسط PCR در زمان واقعی
خـریـد محـصـول
استفاده از variplex ™ SARS-CoV-2 RT-LAMP به عنوان یک روش مولکولی سریع
خـریـد محـصـول
استفاده از مرحله فراوری نمونه بدون استخراج RNA برای تشخیص RT-PCR مستقیم
خـریـد محـصـول
نیاز مبرم به تست های سریع برای تشخیص آنتی ژن SARS-COV-2
خـریـد محـصـول
وقوع سیلاب شهری باعث افزایش خطر شیوع ویروس در طی همه گیری کوید-۱۹ می شود
خـریـد محـصـول
بررسی افزایش تقاضا به تجهیزات حفاظتی و شخصی(PPE) و ماسک
خـریـد محـصـول
سنسور الکترومغناطیسی سوپرساندویچ فوق حساس برای SARS-COV-2
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا