light box
امتیاز 2.93 تأثیر هوش هیجانی بر مقاومت ، اضطراب امتحان ، استرس دانشگاهی و رژیم غذایی مدیترانه ای">

عنوان فارسی مقاله:تأثیر هوش هیجانی بر مقاومت ، اضطراب امتحان ، استرس دانشگاهی و رژیم غذایی مدیترانه ای. مطالعه ای با دانشجویان دانشگاه

 چکیده  

چکیده: ورود  به دانشگاه نقطه عطفی در سبک زندگی جوانان است. با این حال ، مطالعات تا به امروز بیش از عواقبی که ممکن است بر سبک زندگی آنها داشته باشد ، بر رفتار دانش آموزان در متن کلاس متمرکز بوده است. این مطالعه با هدف تحلیل تأثیر هوش هیجانی دانشجویان در تاب آوری ، استرس تحصیلی ، اضطراب امتحان و عادات غذایی مربوط به رژیم مدیترانه ای در مرحله دانشگاه انجام می شود. این مطالعه با مشارکت ۷۳۳ دانشجوی پسر و ۶۱۴ دختر دختر از دانشگاه آلمریا ، بین ۱۹ تا ۲۷ سال انجام شده است. یک مدل معادله ساختاری برای توضیح روابط علی بین متغیرها ساخته شده است. نتایج نشان داد هوش هیجانی تاب آوری را به طور مثبت پیش بینی می کند. به نوبه خود ، اضطراب امتحان و استرس تحصیلی با تاب آوری منفی پیش بینی شد. سرانجام ، اضطراب امتحان و استرس تحصیلی توسط رژیم مدیترانه ای منفی پیش بینی شد. به طور خلاصه ، نتایج مطالعه حاضر نشان داده است که انتقال آکادمیک به دانشگاه و فشار درجه بندی می تواند عواقب ناسازگار برای مصرف غذا ایجاد کند.

Title: The Influence of Emotional Intelligence on Resilience, Test Anxiety, Academic Stress and the Mediterranean Diet. A Study with University Students

Abstract

 The academic transition to university is a turning point in young people’s lifestyles. However, studies to date have focused on student behaviour within the classroom context, rather than on the consequences it may have on their lifestyle. This study aims to analyze the influence of emotional intelligence of university students on their resilience, academic stress, exam anxiety, and eating habits related to the Mediterranean diet at the university stage. This study was carried out with the participation of 733 male and 614 female students from the University of Almeria, aged between 19 and 27. A structural equation model was made to explain the causal relationships between the variables. The results showed emotional intelligence positively predicted resilience. In turn, test anxiety and academic stress were negatively predicted by resilience. Finally, test anxiety and academic stress were negatively predicted by the Mediterranean diet. In short, the results of the present study have shown that academic transfer to university and grading pressure can generate maladaptive consequences for food consumption.

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    تأثیر مسئولیت اجتماعی شرکت بر وفاداری مشتری: نقش میانجی اعتبار شرکت
    خـریـد محـصـول
    تأثیر شیوه های سیستم مدیریت کیفیت بر عملکرد دانشگاه های خصوصی در کنیا
    خـریـد محـصـول
    ایمنی و ایمنی زایی(ایمنوژنیسیته) یک واکسن ویروسی کروناویروس
    خـریـد محـصـول
    سازگاری با پزشکی از راه دور در دوران COVID-19
    خـریـد محـصـول
    اتکای CJEU به حقوق بین الملل در تفسیر توافق نامه های اقتصادی
    خـریـد محـصـول
    شوک سپتیک در کودکان: تشخیص سریع و احیای اولیه (ساعت اول)
    خـریـد محـصـول
    رضایت(یاد گیرندگان) فراگیران از عملکرد وب سایت
    خـریـد محـصـول
    زمین(خشکی) و دریا: حل و فصل مناقشات مربوط به خشکی(زمین) تحت کنوانسیون حقوق
    خـریـد محـصـول
    تأثیر تحریم های اقتصادی بر سرمایه گذاری خصوصی در ایران
    خـریـد محـصـول
    نقش شوراهای مشورتی منطقه ای در سیاست مشترک شیلات اروپا
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

     
    برو بالا