کتاب اصلاح نباتات برای محیط های دارای محدودیت آب

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 290

تعداد کلمات : 85000

مجله : SPRINGER

انتشار : 2011

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

: به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
5 ژانویه 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1011 بازدید
110,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اصلاح نباتات برای محیط های دارای محدودیت آب

 چکیده

خشکی به عنوان یک عامل زیست محیطی در تولید محصول از نقطه نظر و معنی فاجعه آمیز مورد توجه قرار نمی­گیرد. خشکی­های فاجعه آمیز به عنوان مشکلی در کشاورزی در سطوح سیاسی، مهندسی و اقتصادی مورد بررسی قرار می­گیرند. خشکی در برنامه ی اصلاح نباتات، به صورت عرضه_ی ناکافی رطوبت که منجر به کاهش تولید گیاه می­شود، تعریف می­شود(اصلاح نباتات برای محیطهای محدودیت آب). این فاصله­ای بین تقاضای گیاه برای آب و عرضه آن می­باشد. خشکی کشاورزی در مقیاس وسیع تر منطقه­ای، در سطح هواشناسی مورد بررسی قرار می­گیرد که شاخص شدت خشکی پالمریک برآورد کلاسیک می­باشد. این شاخص براساس بارش و درجه حرارت بوده و تنها در مقیاس زمانی بلند مدت نظیر چندین ماه یا هفته مفید می­باشد. در سطح مزرعه­ای برآورد خشکی که بر تولید گیاه تاثیر می­گذارد، بایستی دقیق تر و مطمئن تر باشد. در اینجا رویکرد اصلی جهت برآورد توسط گزارش کلاسیک از بیلان انرژی گیاه به وجود آمده است. این گزارش میزان بار انرژی ورودی بر گیاه ناشی از تابش و انتشار این انرژی توسط بازتابش درجه حرارت و تبخیر آب را در نظر می­گیرد (همچنین به فصل ۲ رجوع شود). بنابراین تبخیر و تعرق و مصرف آب گیاه را می­توان برآورد کرد و کمبود آب آن را در مزرعه حتی در مقیاس زمانی کوتاهی چند روز و چند ساعت مورد ارزیابی قرار داد. بیلان انرژی گیاه توسط هر دو عوامل گیاهی و زیست محیطی ناشی می­شود. عوامل گیاهی را می­توان به طور ژنتیکی توسط اصلاح نباتات، دست ورزی کرده و بنابراین آنها مهمترین موضوع مورد بحث در این کتاب را تشکیل  می دهند(اصلاح نباتات برای محیطهای محدودیت آب).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Plant Breeding for Water-Limited Environments

abstract

Drought as an environmental factor in crop production is not taken in its catastrophic connotation. Catastrophic droughts as a problem in agriculture are a dealt with at the political, engineering or the economical levels. For the plant breeding program drought is defined as insufficient moisture supply which causes a reduction in plant production. It is the gap between crop demand for water and the supply of water. The agricultural drought on the larger scale of the region is approached at the meteorological level where the Palmer Drought Severity Index is the classical estimate. It is based on precipitations and temperature and is useful only on a longer time span such as months or weeks. At the field level estimates of drought which affect crop production must be more precise and resolute. Here the major approach to estimates has been developed by classical accounting the energy balance of the crop. The account considers the incoming energy load on the crop brought about by solar radiation and the dissipation of this energy mainly by reflection, heat and evaporation of water (see also Chap. 2). Thus evapotranspiration and crop water use can be estimated and crop water deficit assessed in the field even on a short time scale of days or hours. The crop energy balance is driven by both environmental and crop factors. Crop factors can be genetically manipulated by plant breeding and therefore they constitute a prime subject of interest in this book.

دیدگاهتان را بنویسید