بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت قهوه (Coffea Arabica L.) در جنوب غربی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 19

تعداد کلمات : 5700

مجله : International Journal of Forestry and Horticulture (IJFH)

انتشار : 2019

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
10 ژوئن 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
940 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت قهوه (Coffea Arabica L.) در جنوب غربی، اتیوپی

چکیده

 قهوه مهمترین محصول در اقتصاد ملی اتیوپی و کالای صادراتی اساسی است. اتیوپی نه تنها به دلیل داشتن قهوه عربیکا شناخته شده است، بلکه به دلیل قهوه با کیفیت بسیار مطبوع نیز به دلیل ویژگی‌های عطر و طعم آن، شناخته شده است. کیفیت قهوه برای صنعت قهوه از اهمیت اساسی برخوردار است. کیفیت قهوه شامل ویژگی‌های پیچیده‌ای است که به یک سری عوامل مانند گونه (عوامل ژنتیکی)، شرایط محیطی (عوامل اکولوژیکی)، عملکردهای زراعی (عوامل کشت)، سیستم‌های فراوری (فاکتورهای پس از برداشت)، شرایط نگهداری، فرآوری صنعتی. تهیه نوشیدنی و طعم بستگی دارد. با این حال، در اتیوپی کیفیت قهوه تولید شده توسط کشاورزان به مرور رو به وخامت گذاشته است. علاوه بر این، عواملی که کیفیت قهوه را تعیین می‌کنند ژنوتیپ ها، شرایط آب و هوایی و خصوصیات خاک منطقه، شیوه‌های زراعی، روش‌های برداشت محصول و زمان بندی، تکنیک‌های فراوری پس از برداشت، درجه بندی، بسته بندی، شرایط ذخیره سازی و حمل و نقل، همگی در بهتر یا بدتر شدن قهوه نقش دارند(بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت قهوه).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Review on Factors which Affect Coffee (Coffea Arabica L.) Quality in South Western, Ethiopia

Abstract

Coffee is the most important crop in the national economy of Ethiopia and the leading export commodity. Ethiopia is well known not only for being the home of Arabica coffee, but also for it is very fine quality coffee acclaimed for its aroma and flavor characteristics. Coffee quality is of critical importance to the coffee industry. Cup quality is a complex characteristic which depends on a series of factors such as the species or variety (genetic factors), environmental conditions (ecological factors), agronomical practices (cultivation factors), processing systems (postharvest factors), storage conditions, industrial processing, preparation of the beverage and taste of the consumer. However, in Ethiopia the quality of coffee produced by farmers has been deteriorating from time to time. Moreover, factors that determine coffee quality are genotypes, climatic conditions, and soil characteristics of the area, agronomic practices, harvesting methods and timing, postharvest processing techniques, grading, packing, storage conditions and transporting, all contribute either exaltation or deterioration of coffee.

دیدگاهتان را بنویسید