light box
امتیاز 3.60 بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت قهوه (Coffea Arabica L.) در جنوب غربی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 19
تعداد کلمات : 5700
مجله : International Journal of Forestry and Horticulture (IJFH)
انتشار : 2019
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت قهوه (Coffea Arabica L.) در جنوب غربی، اتیوپی

چکیده

 قهوه مهمترین محصول در اقتصاد ملی اتیوپی و کالای صادراتی اساسی است. اتیوپی نه تنها به دلیل داشتن قهوه عربیکا شناخته شده است، بلکه به دلیل قهوه با کیفیت بسیار مطبوع نیز به دلیل ویژگی‌های عطر و طعم آن، شناخته شده است. کیفیت قهوه برای صنعت قهوه از اهمیت اساسی برخوردار است. کیفیت قهوه شامل ویژگی‌های پیچیده‌ای است که به یک سری عوامل مانند گونه (عوامل ژنتیکی)، شرایط محیطی (عوامل اکولوژیکی)، عملکردهای زراعی (عوامل کشت)، سیستم‌های فراوری (فاکتورهای پس از برداشت)، شرایط نگهداری، فرآوری صنعتی. تهیه نوشیدنی و طعم بستگی دارد. با این حال، در اتیوپی کیفیت قهوه تولید شده توسط کشاورزان به مرور رو به وخامت گذاشته است. علاوه بر این، عواملی که کیفیت قهوه را تعیین می‌کنند ژنوتیپ ها، شرایط آب و هوایی و خصوصیات خاک منطقه، شیوه‌های زراعی، روش‌های برداشت محصول و زمان بندی، تکنیک‌های فراوری پس از برداشت، درجه بندی، بسته بندی، شرایط ذخیره سازی و حمل و نقل، همگی در بهتر یا بدتر شدن قهوه نقش دارند(بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت قهوه).

Title: Review on Factors which Affect Coffee (Coffea Arabica L.) Quality in South Western, Ethiopia

Abstract

Coffee is the most important crop in the national economy of Ethiopia and the leading export commodity. Ethiopia is well known not only for being the home of Arabica coffee, but also for it is very fine quality coffee acclaimed for its aroma and flavor characteristics. Coffee quality is of critical importance to the coffee industry. Cup quality is a complex characteristic which depends on a series of factors such as the species or variety (genetic factors), environmental conditions (ecological factors), agronomical practices (cultivation factors), processing systems (postharvest factors), storage conditions, industrial processing, preparation of the beverage and taste of the consumer. However, in Ethiopia the quality of coffee produced by farmers has been deteriorating from time to time. Moreover, factors that determine coffee quality are genotypes, climatic conditions, and soil characteristics of the area, agronomic practices, harvesting methods and timing, postharvest processing techniques, grading, packing, storage conditions and transporting, all contribute either exaltation or deterioration of coffee.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
بررسی اولویت های تولید و ساخت سبز: چشم انداز های محیطی، اجتماعی و اقتصادی
خـریـد محـصـول
KnowNet: به سمت یک برنامه دانش برای مدیریت شبکه سازمانی
خـریـد محـصـول
کیفیت روشنایی روز بر پاسخ شب شکنی در گیاه روز کوتاه گل داوودی تأثیر می گذارد
خـریـد محـصـول
اعتبار سنجی تشخیص SARS CoV-2 توسط PCR در زمان واقعی
خـریـد محـصـول
استفاده از variplex ™ SARS-CoV-2 RT-LAMP به عنوان یک روش مولکولی سریع
خـریـد محـصـول
استفاده از مرحله فراوری نمونه بدون استخراج RNA برای تشخیص RT-PCR مستقیم
خـریـد محـصـول
نیاز مبرم به تست های سریع برای تشخیص آنتی ژن SARS-COV-2
خـریـد محـصـول
وقوع سیلاب شهری باعث افزایش خطر شیوع ویروس در طی همه گیری کوید-۱۹ می شود
خـریـد محـصـول
بررسی افزایش تقاضا به تجهیزات حفاظتی و شخصی(PPE) و ماسک
خـریـد محـصـول
سنسور الکترومغناطیسی سوپرساندویچ فوق حساس برای SARS-COV-2
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا