عنوان فارسی مقاله:بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت قهوه (Coffea Arabica L.) در جنوب غربی، اتیوپی
چکیده
قهوه مهمترین محصول در اقتصاد ملی اتیوپی و کالای صادراتی اساسی است. اتیوپی نه تنها به دلیل داشتن قهوه عربیکا شناخته شده است، بلکه به دلیل قهوه با کیفیت بسیار مطبوع نیز به دلیل ویژگیهای عطر و طعم آن، شناخته شده است. کیفیت قهوه برای صنعت قهوه از اهمیت اساسی برخوردار است. کیفیت قهوه شامل ویژگیهای پیچیدهای است که به یک سری عوامل مانند گونه (عوامل ژنتیکی)، شرایط محیطی (عوامل اکولوژیکی)، عملکردهای زراعی (عوامل کشت)، سیستمهای فراوری (فاکتورهای پس از برداشت)، شرایط نگهداری، فرآوری صنعتی. تهیه نوشیدنی و طعم بستگی دارد. با این حال، در اتیوپی کیفیت قهوه تولید شده توسط کشاورزان به مرور رو به وخامت گذاشته است. علاوه بر این، عواملی که کیفیت قهوه را تعیین میکنند ژنوتیپ ها، شرایط آب و هوایی و خصوصیات خاک منطقه، شیوههای زراعی، روشهای برداشت محصول و زمان بندی، تکنیکهای فراوری پس از برداشت، درجه بندی، بسته بندی، شرایط ذخیره سازی و حمل و نقل، همگی در بهتر یا بدتر شدن قهوه نقش دارند(بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت قهوه).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.