light box
امتیاز 2.58 مدیریت کیفیت مبتنی بر بلاک چین در زنجیره های تامین مواد غذایی کوتاه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19
تعداد کلمات : 8800
مجله : Procedia Computer Science
انتشار : 2022
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:مدیریت کیفیت مبتنی بر بلاک چین در زنجیره های تامین مواد غذایی کوتاه

 چکیده

  بومی سازی سیستم غذایی شامل انتقال سیستم های غذایی به مناطق محلی است و در نتیجه زنجیره های تامین مواد غذایی کوتاه است. بومی‌سازی سیستم غذایی برای جبران تأثیرات منفی سیستم‌های غذایی جهانی اتفاق می‌افتد. زنجیره‌های تامین مواد غذایی کوتاه ممکن است از نظر کیفیت در سطوح ملی و بین‌المللی با چالش‌هایی مواجه شوند. زنجیره‌های تامین مواد غذایی کوتاه از فناوری‌هایی بهره می‌برند که می‌توانند برای برآورده کردن الزامات خاصی که می‌تواند به طور قابل‌توجهی با زنجیره‌های تامین مواد غذایی در سطح معمولی متفاوت باشد، توسعه داده شود. یکی از این فناوری های دیجیتال، بلاک چین است. هدف این مقاله ارائه یک معماری مدیریت کیفیت مبتنی بر بلاک چین است که برای زنجیره‌های تامین مواد غذایی کوتاه توسعه یافته است. الزامات معماری بلاک چین بر اساس منابع موجود در مورد مدیریت کیفیت در زنجیره تامین مواد غذایی، با تاکید بر ویژگی های کیفیت و بومی سازی در زنجیره های تامین مواد غذایی کوتاه است. همچنین در معماری ویژگی‌های مشخصه بلاک چین با تأکید بر مدیریت اعتماد و قراردادهای هوشمند در نظر گرفته شده است. ملاحظات پذیرش در مورد معماری حاصل برجسته شده است. نتیجه گیری می شود که معماری دارای ویژگی های مرتبط با زنجیره تامین مواد غذایی کوتاه است که با زنجیره های تامین مواد غذایی معمولی متفاوت است. کار آینده در مورد پیاده سازی و اعتبار سنجی معماری توسعه یافته پیشنهاد می شود.

Title:Blockchain Enabled Quality Management in Short Food Supply Chains

Abstract

Food system (re)localisation involves moving food systems back to local areas and a result are the short food supply chains. Food system (re)localisation is occurring to offset the perceived negative impacts of global food systems. Short food supply chains may face challenges in terms of quality set at national and international levels. Short food supply chains will benefit from technologies that can be developed to meet specific requirements which can be significantly different from those in conventional level food supply chains. One such digital technology is blockchain. This paper aims to present a blockchain based quality management architecture developed for short food supply chains. Requirements for the blockchain architecture are based on existing literature on quality management in food supply chains, with an emphasis on the specifics of quality and re-localisation in short food supply chains. Also considered in the architecture are the characteristic features of blockchain, with some emphasis on trust management and smart contracts. The adoption considerations regarding the resulting architecture are highlighted. It is concluded that the architecture has features relevant to the short food supply chain that differs from conventional food supply chains. Future work regarding implementation and validation of the architecture developed is suggested.

      دیدگاهها بسته است.

      محصولات مشابه
      عملکرد زیست محیطی شرکت و ارزش شرکت – با استفاده از معیارهای انتشار آلودگی
      خـریـد محـصـول
      اندازه گیری کمی عدم قطعیت بارندگی و تبخیر و تعرق در مدل‌سازی بارش-رواناب
      خـریـد محـصـول
      فیزیولوژی تنش غرقابی در جو
      خـریـد محـصـول
      ارزش مصرف، نوآوری مصرف کننده و پذیرش محصول جدید: شواهد تجربی از ویتنام
      خـریـد محـصـول
      کیفیت پایین خواب و خواب آلودگی در روز در متخصصان بهداشت: شیوع و عوامل مرتبط
      خـریـد محـصـول
      پریکاردیت حاد پس از مداخله عروق کرونر از راه پوست: کیس ریپورت
      خـریـد محـصـول
      آگاهی موقعیتی: تکنیک ها، چالش ها و چشم اندازها
      خـریـد محـصـول
      چگونه از مشکلات رایج اجرای فناوری اطلاعات سلامت جلوگیری کنیم
      خـریـد محـصـول
      ارزیابی هوشیاری و توجه پایدار در بزرگسالان مبتلا به ADHD
      خـریـد محـصـول
      کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
      خـریـد محـصـول
      ثبت اختراع یا انتشار مقاله

      در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

      ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

      در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

      از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

       
      برو بالا