light box
امتیاز 2.70 بهینه سازی شرایط کشت برای تخمیر L-lysine توسط">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 22
تعداد کلمات : 3300
مجله : Journal of Biological Sciences
انتشار : 2002
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی شرایط کشت برای تخمیر L-lysine توسط glutamicum Corynebacterium

 چکیده

هدف این مطالعه بهبود تولید L-lysine توسط glutamicum Corynebacterium بود برای این منظور شرایط کشت برای تخمیر L-lysine توسط باکتری ها بهینه سازی شد. در این خصوص نقش پارامتر های فیزیکی و غذایی مختلف بررسی گردید. محیط کشت در فلاسک ارلن مایر ۵۰۰ میلی لیتری در یک انکوباتور دوار با دور ۲۰۰ دور بر دقیقه انکوبات شد. شرایط مناسب تنها زمانی  حاصل شد که ۵۰ میلی لیتر محیط برای تخمیر در دمای ۳۰ درجه، اسیدیته ی ۷٫۵ و اندازه ی  ماده ی تغذیه ای ۱۰ درصد حاصل گردید.محیط انتخاب شده در ۱۰۰ میلی لیتر اب مقطر دارای ۱۰ گرم گلوکز ۲٫۵ گرم امونیوم سولفات ۲ گرم کلسیم کربنات ۰٫۵ گرم اسید باکتوکازامینو،۲۰ میکروگرم تیامین هیدروکلرید،۵ میکرو گرم دی بیوتین.۰٫۱ گرم پتاسیم دهیدروژن فسفات ۰٫۰۵ گرم منیزیم سولفات هپتاهیدرات،۰٫۲ میلی گرم هپتا هیدرات گوگرد اهن و ۰٫۲ میلی گرم تترا هیدرات کلرید منگنز بود.شرایط کشت بهینه منجر به افزایش مقدار L-lysine گردید.

TITLE:Optimization of Culture Conditions for L-Lysine Fermentation by Corynebacterium glutamicum

 

The objective of this study was to improve the L-lysine production by Corynebacterium glutamicum. For this purpose culture conditions for the lysine fermentation by the bacteria were optimized. In this regard the role of various physical and nutritional parameters was examined. The culture was incubated in a 500 ml Erlenmeyer flask in a rotatory shaking incubator at 200 rpm. The appropriate conditions were obtained only when 50 ml medium was charged for fermentation at 30 oC, pH 7.5 and at 10% inoculum size. The finally selected medium per 100 ml distilled water formulated was 10 g glucose, 2.5 g ammonium sulfate, 2.0 g calcium carbonate, 0.5 g bactocasamino acid, 20 μg thiamine hydrochlorid, 5 μg D-biotin, 0.1 g potassium dihydrogen phosphate, 0.05 g magnesium sulfate heptahydrate, 0.2 mg ferrous sulfate heptahydrate and 0.2 mg manganese chloride tetrahydrate. The optimized culture conditions resulted into elevated amount of L-lysine.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    برآورد بحران نقدینگی ناشی از Covid-19: سیاست و شواهد جهانی
    خـریـد محـصـول
    گزارش ارزش و عملکرد شرکت
    خـریـد محـصـول
    اضطراب و افسردگی در والدین کودکانی که با آترزی مری متولد شده اند
    خـریـد محـصـول
    چگونه ارتباطات سیاسی شرکت بر گزارش دهی مالی اثر دارد؟ مرور منابع
    خـریـد محـصـول
    تحقیق در مورد استانداردهای بین المللی حسابرسی: مرور منابع و فرصت ها برای تحقیقات آینده
    خـریـد محـصـول
    پاسخ آنتی بادی به SARS-CoV-2 در افراد مبتلا به HIV
    خـریـد محـصـول
    آنوسمی و نوروپاتی مجرای بویایی در بیماران COVID-19
    خـریـد محـصـول
    مدیریت عملی بیماری دیورتیکول روده بزرگ در شرایط سرکوب سیستم ایمنی
    خـریـد محـصـول
    تنهایی، انزوای اجتماعی و تفاوت آنها: یک مطالعه تشخیصی در اختلال افسردگی مداوم
    خـریـد محـصـول
    افت فشار و ماندگی با جریان گاز-مایع در لوله عمودی
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

     
    برو بالا