light box
امتیاز 2.58 دوره بالینی و پیامد بالینی در بیماران دیابتی مبتلا به کوید-۱۹(COVID-19)">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 21
تعداد کلمات : 6500
مجله : Immunopathol Persa
انتشار : 2021
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:دوره بالینی و پیامد بالینی در بیماران دیابتی مبتلا به کوید-۱۹(COVID-19)

 چکیده

مقدمه: از آنجا که دیابت در سراسر جهان بسیار شیوع دارد، درک ابعاد خاص عفونت COVID-19 در بیماران دیابتی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

اهداف: تحقیق حاضر با هدف ارزیابی نتیجه بیماران دیابتی مبتلا به عفونت COVID-19 و خصوصیات بالینی و بیوشیمیایی در بیماران زنده و غیر زنده انجام شد.

روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، ویژگیهای آزمایشگاهی و بالینی ۱۶۰ بیمار دیابتی که دارای معیارهای متوسط ​​تا شدید بودند، بررسی شد. داده‌های بدست آمده به عنوان بیماران زنده مانده یا زنده مانده طبقه بندی شدند و سپس مشخصات بالینی را در دو گروه مقایسه کردیم.

یافته‌ها: در این مطالعه ۱۶۰ بیمار دیابتی (۷۵ مرد و ۸۵ زن) پذیرفته شده با کوید ۱۹ متوسط ​​تا شدید مورد بررسی قرار گرفتند. میانگین سنی بیماران مورد مطالعه ۹۰-۵۱ سال بود که دیابت آنها ۵ تا ۱۵ سال بود. صد و سی و یک بیمار (۸۱٫۹٪) زنده مانده بودند، اما بیست و نه بیمار (۱/۱۸٪) زنده نماندند. در مورد مقایسه علائم، فقط از دست دادن هوشیاری هنگام پذیرش در بیماران غیر زنده مانده بیشتر بود. با این حال، اکثر افراد غیر زنده مانده در ICU بستری شده‌اند، ۲۳ نفر (۳/۷۹ درصد) و ۲۶ نفر (۶/۸۹ درصد) به تهویه مکانیکی تهاجمی نیاز دارند. در مقایسه با بیماران زنده مانده نیز مدت اقامت کوتاهتری در بیمارستان داشتند (۵٫۱ ± ۵٫۵ در مقابل ۶٫۱ ± ۸٫۴ روز). افراد غیر زنده مانده احتمالاً از فشار خون بالا [۲۳ نفر (۳/۷۹ درصد) در مقابل ۸۰ نفر (۶۱ درصد آن)] و بیماری مزمن کلیه [۲۰ نفر (۶۹ درصد) در مقابل ۹ نفر (۶/۹ درصد) بیمار رنج می‌برند. هموگلوبین (HbA1c) بیش از ۹٪ و قند خون ناشتا، پاسخ التهابی شدید، كبدی، كلیوی و انعقاد در افراد غیر زنده بیشتر از کسانی بود كه زنده مانده بودند(بیماران دیابتی مبتلا به کوید-۱۹).

نتیجه گیری: پارامترهای چند عاملی منجر به پیش آگهی ضعیف در بیماران دیابتی می‌شود. بنابراین، برای شناسایی کلیدی‌ترین کلینیک و همچنین مشخصات آزمایشگاهی موارد COVID-19 که منجر به بیماری شدید و افزایش خطر مرگ می‌شود، حیاتی است.

Title: Clinical course and outcome in diabetic patients with COVID-19

Abstract

 Introduction: As diabetes is highly prevalent worldwide, understanding particular dimensions of COVID-19 infection in diabetic patients is of significant importance.
Objectives: The present research aimed to evaluate the outcome of diabetic patients with COVID-19 infection, and the clinical and biochemical characteristics in survived and non-survived patients.
Patients and Methods: The present single-center, cross-sectional study examined laboratory and clinical features of 160 patients with diabetes who had moderate to severe criteria. The obtained data were categorized as survived or non-survived patients and then we compared the clinical characteristics in two groups.
Results: In this study, 160 diabetic patients (75 men and 85 women) admitted with moderate to severe Covid-19 were evaluated. The mean age of studied patients was 51-90 years old, with diabetes duration of 5 to 15 years. One hundred thirty-one patients (81.9%) survived, but twenty-nine patients (18.1%) did not survive. Regarding the comparison of symptoms, only the loss of consciousness on admission was higher in non- survived patients; however, a majority of the non-survivors have been admitted to ICU, 23(79.3%) and 26 (89.6%) needed invasive mechanical ventilation; in comparison to survived patients also had a shorter duration of hospital stay (5.5±5.1 versus 8.4±6.1days). Non–survivors more probably suffer from high blood pressure [23 (79.3%) patients versus 80 (61%) patients] and chronic kidney disease [20 (69%) patients versus 9 (6.9%) patients; P<0.001]. Glycated hemoglobin (HbA1c) of more than 9%, and high fasting blood sugar, severe inflammatory response, hepatic, renal, and coagulation impairment was higher in non–survived than those who survived.
Conclusion: Multifactorial parameters result in the poor prognosis in diabetic patients; therefore, it is critical for identifying the key clinical, as well as laboratory characteristics of COVID-19 cases that lead to severe disease and increase the risk of death.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
کیتوزان و مشتقات آن برای کاربردهای مهندسی بافت
خـریـد محـصـول
مروری بر فرایند تولید داروی جدید
خـریـد محـصـول
بررسی اثرات شیوه های مدیریت زنجیره تامین بر مزیت رقابتی و عملکرد سازمانی
خـریـد محـصـول
اثر روش‌های استقرار گیاه و تیمارهای کنترل علف هرز بر مدیریت علف هرز و عملکرد برنج
خـریـد محـصـول
بررسی ریشه نام OROBANCHE FOETIDA POIR در مطالعات گیاه شناسی فرانسه
خـریـد محـصـول
غلظت فلزات سنکین در شبکه آب آشامیدنی مشهد
خـریـد محـصـول
اثرات فیتواستروژن بر تغییر جنسیت لارو تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
خـریـد محـصـول
اثر سطوح نسبت کربن به نیتروژن و تراکم Labeo victorianus
خـریـد محـصـول
توسعه و اعتبارسنجی پرسشنامه شرم و گناه
خـریـد محـصـول
تربیت گذشته نگرانه، روابط خواهر و برادر و عزت نفس
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا