light box
امتیاز 2.58 ویژگی های بالینی و نتایج بیماران دیابتی از بیماری قند خون و هایپرگلیسمی ثانویه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 21
تعداد کلمات : 6900
مجله : Diabetic Medicine
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:ویژگی های بالینی و نتایج بیماران دیابتی از بیماری قند خون و هایپرگلیسمی ثانویه با بیماری ویروس کرونا ویروس ۲۰۱۹: یک مطالعه مشاهده ای با یک مطالعه گذشته نگر ، در ووهان

 چکیده

اهداف: از زمان شیوع همه گیر COVID-19 ، اطلاعات محدودی در مورد بیماران دیابتی مبتلا به COVID-19 در دسترس است.

مواد و روش ها: ما به صورت گذشته نگر ۱۶۶ بیمار COVID-19 را در بیمارستان تونجی (ووهان) از ۸ فوریه تا ۲۱ مارس ۲۰۲۰ تجزیه و تحلیل کردیم. ویژگی های بالینی و نتایج (از ۴ آوریل ۲۰۲۰) در گروه کنترل (گروه ۱) ، هایپرگلیسمی ثانویه مقایسه شد (گروه ۲: بدون سابقه دیابت ، سطح FPG 7.0 میلی مول در لیتر یک بار و مقادیر HbA1c کمتر از ۶٫۵)) و بیماران دیابتی (گروه ۳).

یافته ها: در مقایسه با گروه ۱ ، در گروه های ۲ و ۳ میزان لکوسیتوز ، نوتروفیلی ، لنفوسیتوپنی ، ائوزینوپنی و سطح sCRP ، فریتین و دی دیمر بالاتر بود (P <0.05 برای همه). بیماران گروه ۲ دارای سطح بالاتری از LDH ، شیوع اختلال عملکرد کبد و افزایش IL-8 نسبت به گروه ۱ هستند ، شیوع بالاتر افزایش IL-8 در گروه ۲ نسبت به گروه ۳ مشاهده شد (P <0.05 برای همه). نسبت بیماران بحرانی در گروه های ۲ و ۳ در مقایسه با گروه ۱ به طور قابل توجهی بالاتر بود (۳۸٫۱ ۳۸ ، ۳۲٫۸ v در مقابل ۹٫۵، ، P <0.05 برای هر دو). گروه ۲ و ۳ نسبت به گروه ۱ که تقریباً یک هفته بیشتر بود ، در بیمارستان بستری بودند(بیماری قند خون و هایپرگلیسمی ثانویه).

نتیجه گیری: افزایش قند خون در بیماران دیابتی و هیپرگلیسمی ثانویه با COVID-19 ممکن است پیش آگهی های ضعیفی را نشان دهد. بین هیپرگلیسمی ثانویه و بیماران دیابتی تفاوت وجود داشت. ما توصیه می کنیم پزشکان به وضعیت گلوکز خون بیماران COVID-19 ، حتی کسانی که قبل از پذیرش دیابت تشخیص داده نشده اند ، توجه بیشتری نشان دهند.

Title: The Clinical Characteristics and Outcomes of Diabetes Mellitus and Secondary Hyperglycaemia Patients with Coronavirus Disease 2019: a Single-center, Retrospective, Observational Study in Wuhan

Abstract

Aims: Since the pandemic outbreak of COVID-19, limited information is available on diabetic patients with COVID-19.
Materials and methods: We retrospectively analysed 166 COVID-19 patients at Tongji Hospital (Wuhan) from February 8 to March 21, 2020. Clinical characteristics and outcomes (as of April 4, 2020) were compared among control (group 1), secondary hyperglycaemia (group 2: no diabetes history, FPG levels ≥7.0 mmol/L once and HbA1c values <6.5%) and diabetic (group 3) patients.
Results: Compared to group 1, groups 2 and 3 had higher rates of leukocytosis, neutrophilia, lymphocytopenia, eosinopenia, and levels of sCRP, ferritin and d-dimer (P<0.05 for all). Group 2 patients have higher levels of LDH, prevalence of liver dysfunction and increased IL-8 than those in group 1, a higher prevalence of increased IL-8 was found in group 2 than in group 3 (P<0.05 for all). The proportions of critical patients in groups 2 and 3 were significantly higher compared to group 1 (38.1%, 32.8% vs. 9.5%, P<0.05 for both). Groups 2 and 3 had significantly longer hospital stays than group 1, which was nearly one week longer. The composite outcomes risks were 5.47 (1.56-19.82) and 2.61 (0.86-7.88) times greater in group 2 and 3 than in group 1.
Conclusions: Hyperglycemia in both diabetes and secondary hyperglycemia patients with COVID-19 may indicate poor prognoses. There were differences between secondary hyperglycemia and diabetes patients. We recommend that clinicians pay more attention to the blood glucose status of COVID-19 patients, even those not diagnosed with diabetes before admission.
 

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
رایانش مبتنی بر زیست: ارزیابی الگوریتم، تحلیل عمیق، و حوزه کاربرد
خـریـد محـصـول
الگوریتم بهینه سازی الاغ و قاچاقچی: رویکرد مشارکتی برای مسیریابی
خـریـد محـصـول
مسابقه تسلیحاتی نورونی: نقش تعااملات یادگیری میزبان-انگل
خـریـد محـصـول
نورواکولوژی(عصب شناسی زیست محیطی) رفتار های پرواز زنبور
خـریـد محـصـول
الگوریتم بهینه سازی ملخ: نظریه و کاربرد
خـریـد محـصـول
یافتن و وارد سازی داده ها در EnegryPLAN (راهنمای FIDE)
خـریـد محـصـول
الگوریتم بهینه سازی پروانه دو طرفه و کاربردهای مهندسی
خـریـد محـصـول
آیا مهاجرت شهری-روستایی، سلامت کارگران مهاجر چینی را بهبود بخشیده است؟
خـریـد محـصـول
توسعه و پیاده سازی سیستم روشنایی هوشمند قابل بهینه سازی
خـریـد محـصـول
مرگ و میر نوزادان و دما در دو کلیسای روستایی شمال سوئد
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا