light box
امتیاز 2.58 بیوماس اسپیرولینا ماکسیما میکرو کپسوله شده به عنوان یک ترکیب برای تولید بیسکویت‌">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 20
تعداد کلمات : 6600
مجله : LWT - Food Science and Technology
انتشار : 2021
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : بالا
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:بیوماس اسپیرولینا ماکسیما میکرو کپسوله شده به عنوان یک ترکیب برای تولید بیسکویت‌های وگان غنی شده از نظر مواد مغذی و کاملاً پذیرفته شده از نظر حسی

چکیده

هدف از این مطالعه، تولید بیسکویت‌های غنی‌شده از نظر مواد مغذی و حسی با استفاده از ترکیب بیوماس S. maxima میکرو کپسوله‌شده خشک شده با اسپری بود. بیوماس اسپیرولینا حاوی مقادیر بالای آهن (۴۹٫۸ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) و پروتئین (۸۰٫۰٪) با ارزش بیولوژیکی بالا (نمره شیمیایی > 99٪) بود. لیپیدهای بیوماس اسپیرولینا نسبت اسیدهای چرب غیراشباع/اشباع بالا (۰٫۷) و محتوای بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه (۳۲٫۷٪) را با تأکید بر اسید γ-لینولنیک (۱۳٫۸٪) نشان دادند. بیش از ۱۰٪ از بیوماس اسپیرولینا غیر میکرو کپسوله شده را نمی‌توان بدون از دست دادن حسی به بیسکویت‌ها اضافه کرد. پس از میکروکپسوله سازی اسپری خشک با نشاسته اصلاح‌شده اکتنیل سوکسینیک انیدرید، افزودن ۲۰ درصد بیوماس اسپیرولینا، امتیاز پذیرش حسی و قصد خرید بیسکویت را تغییر نداد. شاخص پذیرش برای این بیسکویت‌ها ۷۹٫۲ درصد بود که نشان دهنده پتانسیل بازار است. این رویکرد فن‌آوری منجر به تولید بیسکویت‌هایی با ۴۰ درصد پروتئین بیشتر شد که غنی از آهن بود (این مقدار به ترتیب برابر با ۱۶ و ۳۵ درصد RDA برای زنان و مردان پیش از یائسگی است). با توجه به کاربرد گسترده و هزینه کم آن، کپسوله‌سازی با خشک کردن اسپری به عنوان یک استراتژی موفق برای استفاده از ریزجلبک‌ها برای غنی‌سازی مواد غذایی توسط صنایع غذایی ظاهر می‌شود(بیوماس اسپیرولینا ماکسیما میکرو کپسوله).

Title: Microencapsulated Spirulina maxima biomass as an ingredient for the production of nutritionally enriched and sensorially well-accepted vegan biscuits

Abstract

 The aim of this study was to develop nutritionally enriched and sensorially well-accepted biscuits by incorporating spray-dried microencapsulated S. maxima biomass. Spirulina biomass presented high iron (49.8 mg/100 g) and protein contents (80.0%) with high biological value (chemical score > 99%). Spirulina biomass lipids presented high unsaturated/saturated fatty acids ratio (0.7) and a high content of polyunsaturated fatty acids (32.7%), with an emphasis on γ-linolenic acid (13.8%). No more than 10% of non-microencapsulated Spirulina biomass could be added to biscuits without sensorial loss. Upon spray-drying microencapsulation with octenyl succinic anhydride modified starch, addition of 20% of Spirulina biomass did not change biscuits sensory acceptance and purchase intent scores, with the exception of a 7% decrease in the appearance, probably because off-flavors were masked. The acceptance index for these biscuits was 79.2%, suggesting market potential. This technological approach led to the production of biscuits with 40% more proteins and that could have a claim as a nutritional source of iron (one portion equals to 16% and 35% of the RDA for premenopausal women and men, respectively). Considering its wide use and low cost, spray-drying encapsulation emerges as a successful strategy to employ microalgae for nutritional enrichment by the food industry.

 

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
عملکرد دانه، راندمان مصرف آب و ویژگی های فیزیولوژیکی ارقام برنج تحت آبیاری قطره ای
خـریـد محـصـول
جمع سپاری مکانی در مدیریت درآمد منابع طبیعی
خـریـد محـصـول
جامعه شناسی شهری معاصر
خـریـد محـصـول
موکوزیت شدید دهان در کودکان مبتلا به سرطان: تجزیه و تحلیل بقا و عوامل پیش بینی کننده
خـریـد محـصـول
سندرم نقص پاداش (RDS): یک ویژگی نوروبیولوژیکی سلولی تمام اعتیادها
خـریـد محـصـول
سیر تکاملی پتنت کاوی: بکارگیری تجزیه و تحلیل کتاب سنجی و تحلیل شبکه کلمات کلیدی
خـریـد محـصـول
گزارش سالانه ۲۰۲۱ شاخص آسیب پذیری کشورها:بحران کوید-۱۹
خـریـد محـصـول
توالی ژنوم کامل یک قارچ خوراکی و دارویی هریسیوم، Hericium erinaceus ،بازیدیومایکوتا
خـریـد محـصـول
رویکردی برای برنامه ریزی چابک جداسازی و بازیافت محصولات پیچیده
خـریـد محـصـول
ارزیابی ریسک ایمنی و بهداشت شغلی در بیمارستان ها: مطالعه موردی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا