light box
امتیاز 2.58 تجویز عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) به ماهی قزل آلای رنگین کمان">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19
تعداد کلمات : 5300
مجله : Fish Physiol Biochem
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : بالا
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:تجویز عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) به ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عملکرد رشد، برخی پارامترهای بیوشیمیایی و بیان ژن مربوط به آنتی اکسیدان را تنظیم می‌کند

چکیده

هسته انگور به عنوان منبع اصلی پلی فنول ها دارای خواص تغذیه‌ای و دارویی فراوانی در انسان است. در مطالعه حاضر، اثرات عصاره اتانولی هسته انگور (GSE) بر عملکرد رشد، فعالیت آنتی اکسیدانی و برخی پارامترهای بیوشیمیایی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. ۹۰ ماهی (وزن اولیه ۷۸٫۴۷ گرم) به طور تصادفی بین ۹ استخر سیمانی (۱٫۸ × ۰٫۲۲ × ۰٫۳۵ متر) با ۱۰ ماهی در هر مخزن توزیع شدند. سه جیره آزمایشی حاوی ۰، ۱۰ یا ۵۰ گرم در کیلوگرم GSE تهیه شد و هر جیره به مدت ۶۰ روز به طور تصادفی در سه استخر ماهی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تغذیه GSE باعث افزایش برخی از پارامترهای رشد از جمله نرخ رشد ویژه و عامل شرایط در مقایسه با گروه کنترل شد. در بین متابولیت‌های مختلف سرم، سطح گلوکز در گروه‌های تیمار نسبت به گروه کنترل کاهش معنی‌داری داشت. محصول کل پراکسیداسیون لیپیدی نشان داده شده به عنوان مالون دی آلدئید به طور معنیداری در هر دو گروه تیماری اضافه شده با GSE کاهش یافت. بیان ژن مربوط به آنزیم‌های آنتی اکسیدانی، کاتالاز، گلوتاتیون پراکسیداز ۱، و گلوتاتیون S-ترانسفراز A، در روده ماهی‌هایی که دوز پایین GSE دریافت کردند، تنظیم مثبت شد. نتایج مطالعه حاضر نشان می‌دهد که GSE، به ویژه در ۱۰ گرم در کیلوگرم، رژیم غذایی پتانسیل بهبود (۱) نرخ رشد خاص و عامل وضعیت، (۲) پارامترهای بیوشیمیایی از جمله گلوکز و محصول پراکسیداسیون لیپیدی، و (۳) بیان ژن‌های آنتی اکسیدانی از جمله کاتالاز، گلوتاتیون پراکسیداز ۱ و گلوتاتیون S-ترانسفراز A در ماهی قزل آلای رنگین کمان را افزایش داد(تجویز عصاره هسته انگور).

Title: Administration of grape (Vitis vinifera) seed extract to rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) modulates growth performance, some biochemical parameters, and antioxidant-relevant gene expression

Abstract

 Grape seed, as a main source of polyphenols, has many nutritional and medicinal properties in humans. In the current study, the effects of dietary ethanolic grape seed extract (GSE) on the growth performance, antioxidant activity, and some biochemical parameters in rainbow trout were investigated. Ninety fish (initial weight 78.47 g) were randomly distributed among nine cement tanks (1.8 m × 0.22 m × 0.35 m) with 10 fish per tank. Three experimental diets containing either 0, 10, or 50 g kg−1 GSE were prepared and each diet was randomly assigned to three tanks of fish for 60 days. Results showed that feeding GSE enhanced some growth parameters including the specific growth rate and condition factor in comparison with the control group. Among different serum metabolites, the glucose levels in treatment groups significantly decreased compared to the control group. The total product of lipid peroxidation indicated as malondialdehyde significantly decreased in both the GSE-added treatment groups. The gene expression related to the antioxidant enzymes, catalase, glutathione peroxidase 1, and glutathione Stransferase A, were upregulated in the intestine of fish that received a low dose of GSE. The results of the current study suggest that GSE, especially at 10 g kg−1, diet had the potential to improve (1) specific growth rate and condition factor, (2) biochemical parameters including glucose and lipid peroxidation product, and (3) upregulated the expression of antioxidant genes including catalase, glutathione peroxidase 1, and glutathione S-transferase A in rainbow trout.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
عملکرد زیست محیطی شرکت و ارزش شرکت – با استفاده از معیارهای انتشار آلودگی
خـریـد محـصـول
اندازه گیری کمی عدم قطعیت بارندگی و تبخیر و تعرق در مدل‌سازی بارش-رواناب
خـریـد محـصـول
فیزیولوژی تنش غرقابی در جو
خـریـد محـصـول
ارزش مصرف، نوآوری مصرف کننده و پذیرش محصول جدید: شواهد تجربی از ویتنام
خـریـد محـصـول
کیفیت پایین خواب و خواب آلودگی در روز در متخصصان بهداشت: شیوع و عوامل مرتبط
خـریـد محـصـول
پریکاردیت حاد پس از مداخله عروق کرونر از راه پوست: کیس ریپورت
خـریـد محـصـول
آگاهی موقعیتی: تکنیک ها، چالش ها و چشم اندازها
خـریـد محـصـول
چگونه از مشکلات رایج اجرای فناوری اطلاعات سلامت جلوگیری کنیم
خـریـد محـصـول
ارزیابی هوشیاری و توجه پایدار در بزرگسالان مبتلا به ADHD
خـریـد محـصـول
کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا