light box
امتیاز 2.58 تأثیر نانو سلنیوم عنصری بر روی هضم پذیری غذا، تخمیر شکمبه و مشتقات پورین در گوسفند">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 15
تعداد کلمات : 4400
مجله : Animal Feed Science and Technology
انتشار : 2011
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:تأثیر نانو سلنیوم عنصری بر روی هضم پذیری غذا، تخمیر شکمبه و مشتقات پورین در گوسفند

چکیده

 هدف این آزمایش مطالعه اثر نانوسلنیوم شکمبه بر روی هضم پذری خوراک، تخمیر شکمبه و مشتقات پورین در گوسفند بود. هشت گوسفند نر کانوله شده (۴۲٫۵+۳٫۲ کیلوگرم وزن بدن) در آزمایش مربع لاتین ۴ در ۴ با یک تکرار در چهار دوره ۲۰ روزه استفاده شدند. بسته به طراحی تیمار، گوسفندان با رژیم غذایی پایه مکمل دهی شده با ۰،۰٫۳، ۳ ۶ گرم نانو سلنیوم/ کیلوکرم ماده خشک تغذیه شدند. اسیدیته شکمبه (۶٫۶۸ تا ۶٫۸۰) و غلظت آمونیوم کاهش یافته و غلظت کل VFA به طور خطی و کوادراتی با افزایش مکمل دهی نانو سلنیوم افزایش یافت. نسبت استات به پروپیونات به طور خطی و کوادراتی به دلیل افزایش غلظت پروپیونات افزایش یافت. تجزیه الیاف خنثی شکمبه (Andf) Leymus chinensis و پروتین خام خوارک سویا به طور خطی و کوادراتی با تغذیه نانو سلنیوم افزایش یافت. به طور مشابه، هضم پذیری عناصر مغذی در کل دستگاه گوارشی و ترشح مشتقات پورین در ادرار به طور کوادراتی با افزایش مکمل نانو سلنیوم تغییر یافت. نتایج حاضر نشان می‌دهد که مکمل دهی نانوسلنیوم در رژیم غذایی پایه موجب بهبود تخمیر شکمبه و و استفاده از غذا می‌شود. نانو سلنیوم می‌تواند موجب تحریک فعالیت میکروبی شکمبه، میکرو ارگانیسم‌های گوارشی یا فعالیت انزیمی شود. دوز بهینه نانو سلنیوم حدود ۳ گرم بر کیلو گرم DM در گوسفندان بود.

Title: Effect of elemental nano-selenium on feed digestibility, rumen fermentation, and purine derivatives in sheep

 The objective of this experiment was to study the effect of elemental nano-selenium (NS) on feed digestibility, rumen fermentation, and urinary purine derivatives in sheep. Eight male ruminally cannulated sheep (42.5 ± 3.2 kg of body weight, BW) were used in a replicated 4×4 Latin square experiment in four 20 day periods. Depending on treatment designation, sheep were fed the basal diet supplemented with 0 (control), 0.3, 3 and 6 g of nano-Se/kg dry matter (DM). Ruminal pH (range of 6.68–6.80) and ammonia N concentration (range of 9.95–12.49 mg/100 mL) was decreased (P<0.01), and total VFA concentration (range of 73.63–77.72 mM) was increased linearly (P<0.01) and quadratically (P<0.01) with increasing nano-Se supplementation. The ratio of acetate to propionate was linearly (P<0.01) and quadratically (P<0.01) decreased due to the increasing of propionate concentration. In situ ruminal neutral detergent fiber (aNDF) degradation of Leymus chinensis and crude protein (CP) of soybean meal were linearly (P<0.01) and quadratically (P<0.01) improved by feeding nano-Se. Similarly, nutrients digestibility in the total tract and urinary excretion of purine derivatives were also quadratically (P<0.01) changed by increasing nano-Se supplementation. The present results indicated that nano-Se supplementation in basal diet improved rumen fermentation and feed utilization. Nano-Se could also stimulate rumen microbial activity, digestive microorganisms or enzyme activity. The optimum dose of nano-Se was about 3.0 g/kg dietary DM in sheep.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
استفاده از پزشکی از راه دور در میان شهروندان سعودی در طی همه گیری کوید-۱۹
خـریـد محـصـول
مطالعه تطبیقی بین شیوع و ویژگی های اپیدمولوژیک بیماری شبه آنفلوانزا
خـریـد محـصـول
طراحی مولکولی، سنتز و کاربردهای زیست پزشکی هیدروژل های حافظه شکل حساس به محرک
خـریـد محـصـول
تنوع فرهنگی در وال استریت:شواهدی از پیش بینی سود اجماعی
خـریـد محـصـول
افزایش مرموز آسپرژیلوز در بیماران غیر SARS-CoV-2 در طی بیماری همه گیر COVID-19
خـریـد محـصـول
آیا محدودیت های سفر برای کنترل شیوع جهانی COVID-19 مفید است؟
خـریـد محـصـول
شیوع بالای عفونت سل نهفته در مراکز درمانی بلند مدت در تایوان
خـریـد محـصـول
کاربردهای پلیمرهای حافظه شکلی در زیست پزشکی
خـریـد محـصـول
مورفولوژی گرده زیرخانواده پورنج (یافا) (Rutaceae)
خـریـد محـصـول
پایش سرمایه گذاری بانک و اوراق قرضه
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا