عنوان فارسی مقاله:آیین نامه کمیسیون به شماره ۱۸۸۱/۲۰۰۶ ۱۹ دسامبر ۲۰۰۶ در خصوص تنظیم سطوح حداکثر برای الاینده های خاص در مواد غذایی
چکیده
(۱) آیین نامه کمیسیون به شماره ۴۶۶/۲۰۰۱ ۸ مارس ۲۰۰۱ در خصوص تعیین سطوح ماکزیمم الاینده های خاص در مواد غذایی چندین بار اصلاح شده است. لازم است بار دیگر حداکثر سطوح آلوده کنندههای خاصی را تغییر دهیم تا اطلاعات و تحولات جدید در کدکس الیمناتروس را در نظر بگیریم. در همان زمان، متن باید، در صورت لزوم، روشن شود. بنابراین مقررات (EC) No 466/2001 باید جایگزین شود.
(۲) برای حفاظت از سلامت عمومی ضروری است که آلایندهها را در سطوح قابل قبولی از نظر سمیت پذیری نگه دارید.
(۳) با توجه به تفاوتهای بین قوانین کشورهای عضو و ریسک ناشی از تحریف رقابت، برای بعضی از آلایندهها، اقدامات جامعه به منظور اطمینان از اتحاد بازار در حالی که بر اساس اصل تناسب است، ضروری است.
(۴) حداکثر سطوح باید در سطح سختی قرار گیرد که با پیروی از اقدامات خوب کشاورزی، شیلات و تولید و با توجه به ریسک مربوط به مصرف مواد غذایی منطبق است. در مورد آلایندههایی که به عنوان سرطان زاي ژنوتوکسي به شمار میآیند يا در مواردي که در حال حاضر قرار گرفتن در معرض جمعيت يا گروههای آسيب پذير در جمعيت تقریباً يا غير قابل تحمل است، بايد حداکثر سطح (ALARA) را داشته باشند. چنین رویکردهایی حاکی از آن است که اپراتورهای تجارتی مواد غذایی به منظور حفاظت از سلامت عمومی اقدامات لازم را برای جلوگیری و کاهش آلودگی به کار میگیرند. علاوه بر این، برای محافظت از سلامتی نوزادان و کودکان جوان که یک گروه آسیب پذیر است، مناسبترین سطح ممکن را تعیین میکند که از طریق انتخاب دقیق مواد اولیه مورد استفاده برای تولید مواد غذایی برای نوزادان و کودکان خردسال قابل دستیابی است. این انتخاب سختگیرانه از مواد اولیه مناسب برای تولید برخی مواد غذایی خاص مانند سبوس برای مصرف مستقیم انسان است(تنظیم سطوح حداکثر).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.