light box
امتیاز 2.58 تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 43
تعداد کلمات : 11000
مجله : Annu. Rev. Plant Biol.
انتشار : 2016
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان

چکیده

اگرچه اسیدهای آمینه برای همه اشکال حیات اهمیت دارند، تنها اسیدهای آمینه پروتوژنیک که انسان و حیوان قادر به سنتز آمینو اسیدهای جدید نمی‌باشند و بایستی از طریق رژیم غذایی خود این موارد را کسب کنند، ضروری می‌باشند. نه اسید آمینه، لیزین، متیونین، ترئونین، فنیل آلانین، تریپتوفان، والین، ایزولوسین، لوسین و هیستیدین، متناسب با این تعریف است. علیرغم اهمیت غذایی آن، چندین اسید آمینه در مقادیر محدود در بسیاری از گیاهان زراعی دنیا وجود دارند. در طی سال‌های اخیر، ترکیبی از رویگرد های بیو شمیایی و ژنتیک معکوس برای تعریف ژن‌های کد کننده آنزیم‌های مسئول سنتز، تجزیه و تنظیم این آمینو اسیدها استفاده شده‌اند. در این مقاله مروری، ما به توصیف پیشرفت‌های اخیر در زمینه درک متابولیسم اسیدهای آمینه ضروری پرداخته و در مورد رویکردهایی برای بهبود سطوح آن‌ها در گیاهان بحث کرده و تلاش‌هایی را برای تقویت زیستی در گیاهان زراعی ارزیابی می‌کنیم(تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری).

 

Title: The Regulation of Essential Amino Acid Synthesis and Accumulation in Plants

Abstract

Although amino acids are critical for all forms of life, only proteogenic amino acids that humans and animals cannot synthesize de novo and therefore must acquire in their diets are classified as essential. Nine amino acids—lysine, methionine, threonine, phenylalanine, tryptophan, valine, isoleucine, leucine, and histidine—fit this definition. Despite their nutritional importance, several of these amino acids are present in limiting quantities in many of the world’s major crops. In recent years, a combination of reverse genetic and biochemical approaches has been used to define the genes encoding the enzymes responsible for synthesizing, degrading, and regulating these amino acids. In this review, we describe recent advances in our understanding of the metabolism of the essential amino acids, discuss approaches for enhancing their levels in plants, and appraise efforts toward their biofortification in crop plants.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
تأثیر مسئولیت اجتماعی شرکت بر وفاداری مشتری: نقش میانجی اعتبار شرکت
خـریـد محـصـول
تأثیر شیوه های سیستم مدیریت کیفیت بر عملکرد دانشگاه های خصوصی در کنیا
خـریـد محـصـول
ایمنی و ایمنی زایی(ایمنوژنیسیته) یک واکسن ویروسی کروناویروس
خـریـد محـصـول
سازگاری با پزشکی از راه دور در دوران COVID-19
خـریـد محـصـول
اتکای CJEU به حقوق بین الملل در تفسیر توافق نامه های اقتصادی
خـریـد محـصـول
شوک سپتیک در کودکان: تشخیص سریع و احیای اولیه (ساعت اول)
خـریـد محـصـول
رضایت(یاد گیرندگان) فراگیران از عملکرد وب سایت
خـریـد محـصـول
زمین(خشکی) و دریا: حل و فصل مناقشات مربوط به خشکی(زمین) تحت کنوانسیون حقوق
خـریـد محـصـول
تأثیر تحریم های اقتصادی بر سرمایه گذاری خصوصی در ایران
خـریـد محـصـول
نقش شوراهای مشورتی منطقه ای در سیاست مشترک شیلات اروپا
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا