light box
امتیاز 2.58 تنظیم قند خون در مقدار معمول: بهترین دستور العمل برای متخصصان دیابت در همه گیری جهانی کوید-۱۹">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 34
تعداد کلمات : 10900
مجله : Diabetic Medicine
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:تنظیم قند خون در مقدار معمول: بهترین دستور العمل برای متخصصان دیابت در همه گیری جهانی کوید-۱۹

 چکیده

ظهور پایش و نظارت مستمر بر گلوکز باعث بهبود کنترل قند خون و کیفیت زندگی در افراد دیابتی شده است. تغییرات اخیر در دسترسی به سیستم‌های مانیتورینگ مستمر گلوکز در سرویس‌های بهداشتی انگلستان، تعداد افرادی را که می‌توانند از این فناوری‌ها بهره مند شوند افزایش داده است. بیماری همه گیر COVID-19 فرصتی را برای متخصصان مراقبت‌های بهداشتی دیابت ایجاد کرده است که از فن آوری مستمر نظارت بر قند برای ارائه از راه دور خدمات دیابت برای حمایت از افراد دیابتی استفاده کنند. این فرصت را می‌توان با استفاده بهتر و تفسیر داده‌های مستمر نظارت بر گلوکز، به حداکثر رساند. در میان اقدامات متنوع کنترل قند خون، زمان در محدوده در مراقبتهای بالینی معمول از نظر ارزش بالایی در نظر گرفته می‌شود زیرا عملی است و به طور واضحی به تغییرات مدیریت دیابت پاسخ می‌دهد. نکته مهم، این است که همچنین با خطر ابتلا به عوارض مرتبط با دیابت مرتبط است و برای افراد دیابتی و متخصصان مراقبت‌های بهداشتی قابل درک است. اجماع بین المللی ۲۰۱۹ در مورد زمان در محدوده مجموعه‌ای از دامنه‌های گلوکز هدف و توصیه‌هایی را برای زمان صرف شده در این محدوده ایجاد کرده است که با کنترل قند خون مطلوب سازگار است. این توصیه‌ها افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ یا ۲ را شامل می‌شود، اهداف مجزا برای افراد مسن یا افرادی که در معرض خطر بیشتری از افت قند خون هستند و همچنین برای زنان مبتلا به دیابت نوع ۱ در دوران بارداری مشخص شده است. هدف از این راهنمای بهترین روش، روشن کردن هدف و توصیه‌های اجماع بین المللی و ارائه بینش عملی در مورد اجرای آنها در مراقبت از دیابت انگلیس بود(تنظیم قند خون در مقدار معمول).

Title:Time in range: a best practice guide for UK diabetes HCPs

Abstract

The emergence of continuous glucose monitoring has driven improvements in glycaemic control and quality of life for people with diabetes. Recent changes in access to continuous glucose monitoring systems within UK health services have increased the number of people able to benefit from these technologies. The COVID-19 pandemic has created an opportunity for diabetes healthcare professionals to use continuous glucose monitoring technology to remotely deliver diabetes services to support people with diabetes. This opportunity can be maximized with improved application and interpretation of continuous glucose monitoringgenerated data. Amongst the diverse measures of glycaemic control, time in range is considered to be of high value in routine clinical care because it is actionable and is visibly responsive to changes in diabetes management. Importantly, it is also been linked to the risk of developing complications associated with diabetes and can be understood by people with diabetes and healthcare professionals alike. The 2019 International Consensus on Time in Range has established a series of target glucose ranges and recommendations for time spent within these ranges that is consistent with optimal glycaemic control. The recommendations cover people with type 1 or type 2 diabetes, with separate targets indicated for elderly people or those at higher risk from hypoglycaemia, as well as for women with type 1 diabetes during pregnancy. The aim of this best practice guide was to clarify the intent and purpose of these international consensus recommendations and to provide practical insights into their implementation in UK diabetes care.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
ادراک والدین از تغییرات در نیاز های اولیه و اساسی زندگی کودکان معلول
خـریـد محـصـول
مرور دقیق اثرات بالقوه میکروپلاستیک ها و افزودنی ها روی سلامت انسان
خـریـد محـصـول
نوسانات فصلی هیدروکربن های آروماتیک پلی سایکلیک و ژنوتوکسیسیتی
خـریـد محـصـول
شناسایی ریسک مصرف کنندگان کره ای بسته به ارایه اطلاعات ایمنی برای محصولات شیمیایی
خـریـد محـصـول
نقش هوش هیجانی و تعدیل اجتماعی-فرهنگی روی بهزیستی روانی
خـریـد محـصـول
فرم شهری، کیفیت هوا و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی تنفسی: تحلیل مسیر
خـریـد محـصـول
گرایش زیست محیطی، مدیریت زنجیره تامین سبز و عملکرد شرکت
خـریـد محـصـول
رفتار بی تحرکی در مدرسه، فعالیت فیزیکی و پیامد های مرتبط با سلامت در میان کودکان
خـریـد محـصـول
ساخت پرتفوی بهینه با استفاده از مدل تک شاخص و مدل همبستگی ثابت
خـریـد محـصـول
تأثیر ادراکات عدالت سازمانی بر فرسودگی شغلی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا