اثرات عدم تحرک ناشی از سرما و دوره بازیابی بر روی یادگیری، در زنبور عسل

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 15

تعداد کلمات : 6600

مجله : Journal of Insect Physiology

انتشار : 2011

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
31 دسامبر 2019
دسته بندی
تعداد بازدیدها
963 بازدید
19,000 تومان

عنوان فارسی مقاله: اثرات عدم تحرک ناشی از سرما و دوره بازیابی بر روی یادگیری، حافظه و حساسیت و واکنش به ساکاروز در زنبور عسل

 چکیده

 علاوه بر خطای انسانی و تغییرات در شرایط آزمایشگاهی، عوامل و فاکتورهای متعددی وجود دارند که موجب پیچیده شدن مقایسات میان مطالعات می‌شوند. به علاوه، تفاوت در شیوه اجرای روش‌های آزمایشی می‌تواند موجب مشکل شدن تمایز و تفکیک بین اثرات متغیرهای کانونی در برابر متغیرهای برونزا می‌شود(حساسیت و واکنش به ساکاروز درزنبورعسل). عملکرد عصبی حشره معمولاً با استفاده از فنون شرطی سازی پاولوف ارزیابی می‌شود. یادگیری و حافظه در بسیاری از گونه‌ها را می‌توان با استفاده از رفلکس اکستنشن یا کشیدگی خرطوم (PER) ارزیابی کرد. با این حال، تناقض‌هایی در روش‌ها مورد استفاده برای تثبیت و بی تحرک سازی حشرات قبل از تست‌های PER وجود دارد. ما پاسخ‌های زنبورهای عسل تثبیت شده در یخچال، روی یخ و فریزر را مقایسه کرده و اثرات دوره بازیابی یا ریکاوری را قبل از تست ارزیابی کردیم. سرما دهی با یخ به طور ضعیفی موجب کاهش یادگیری (پاسخ به یک بوی خنثی) نسبت به سرمادهی با یخچال یا انجماد می‌شود، ولی منجر به ضعیف شدن به خاطر آوردن بو پس از ۲۴ ساعت نمی‌شود. هیچ گونه تفاوت معنی داری در حساسیت و پاسخگویی به ساکاروز نسبت به روش سرمادهی دیده نشد، با این حال، واکنش و حساسیت به طور معنی داری در میان زنبورهای عسل بازیابی شده به مدت ۰٫۷۵ در برابر ۱٫۵ یا ۳ ساعت کاهش یافت. ما شاهد افزایش حساسیت به ساکاروز و گرانیول بین ژوئن و آگوست بودیم. نتایج نشان می‌دهد که تناقض در روش‌های سرمادهی موجب اختلال در تفسیر و مقایسه نتایج از حجم زیادی از کارها در زمینه یادگیری و حافظه زنبور عسل می‌شود(حساسیت و واکنش به ساکاروز درزنبورعسل).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Effects of cold immobilization and recovery period on honeybee learning, memory, and responsiveness to sucrose

abstract

In addition to human error and variation in laboratory conditions, there are numerous factors that can complicate comparisons among studies. Furthermore, differences in how experimental methods are executed can make it difficult to distinguish between effects of focal versus extraneous variables. Insect neural function is commonly evaluated using Pavlovian conditioning techniques; learning and memory in many species can be assessed using the proboscis extension reflex (PER). However, there are significant inconsistencies in methods used to immobilize insects prior to PER tests. We compared responses of honeybees immobilized in a refrigerator, on ice, and in a freezer, and evaluated influence of recovery interval before testing. Ice-chilling weakly decreased learning (response to an originally neutral odor) more so than refrigeration or freezing, but not 24-h recall of odor. We found no significant differences in responsiveness to sucrose relative to cooling method, but responsiveness was significantly lower among honeybees left to recover for only 0.75 h versus 1.5 or 3 h. Finally, we observed increased responsiveness to sucrose and geraniol between June and August. Our results suggest that inconsistencies in cold immobilization methods could confound interpretation and comparison of results from a large body of work on honeybee learning and memory.

دیدگاهتان را بنویسید