light box
امتیاز 2.65 رابطه بین مصرف ماهی و صدف و خطر پوکی استخوان در مردان">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 14
تعداد کلمات : 4000
مجله : nutrients
انتشار : 2016
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:رابطه بین مصرف ماهی  و صدف و خطر پوکی استخوان در مردان و زنان پس از یائسگی باسن ۵۰ سال یا بیشتر

 چکیده

ماهی غنی از اسید های چرب پلی اشباع نشده n-3 می تواند اثر  مطلوبی بر روی سلامتی استخوانی داشته باشد، با این حال مطالعات اپیدمولوژیک قبلی یک سری نتایج متناقض را نشان داده است. هدف این مطالعه بررسی این فرض است که مصرف ماهی  و صدف ارتباط نثبتی با وزن استخوان و ارتباط منفی با خطر پوکی استخوان در کره ای ها و امریکایی ها دارد. مردان و زنان یائسه بالای ۵۰ سال از نظرسنجی وضعیت سلامت و بهداشت کره ۲۰۰۸-۲۰۱۱ (به تعداد ۷۱۵۴ نفر) ونظر سنجی  وضعیت سلامت و بهداشت کره(۲۶۸۵  نفر) انتخاب شدند(خطرپوکی استخوان در مردان و زنان).  همبستگی مثبتی بین مصرف ماهی و صدف و  تراکم مواد معدنی استخوان فرمر کل، گردنفمور،ستونفقراتکمری مشاهده شد.  در عین حال،  تحلیل رکرسیون لجستیک چند متغیره، یک رابطه معنی دار را بین مصرف ماهی و  صدف و خطر  پوکی استخوان در کره ای ها نشان داد. مصرف ماهی و صدف۴-۵ برابر در کره های ها بیش از امریکایی ها در این مطالعه بود. به طور کلی مصرف ماهی و صدف با BMD و خطر پوکی استخوان در کره ای ها ارتباط داشت  این نشان می دهد که سطح  مصرف ماهی و صدف موجب حفاظت از  از بین رفتن استخوان و  پوکی استخوان می شود(خطرپوکی استخوان در مردان و زنان).

TITLE: The Association between the Consumption of Fish/Shellfish and the Risk of Osteoporosis in Men and Postmenopausal Women Aged 50 Years or Older

Abstract

Fish rich in n-3 polyunsaturated fatty acids have been suggested to have a favorable effect on bone health, but previous epidemiologic studies have shown inconsistent results. The purpose of the present study was to investigate the hypothesis that the consumption of fish and shellfish is positively associated with bone mass and negatively associated with the risk of osteoporosis in Koreans and Americans. Men and postmenopausal women ě50 years old from the Korean National Health and Nutrition Examination Survey 2008–2011 (n = 7154) and the National Health and Nutrition Examination Survey 2007–2010 (n = 2658) were included. There was a positive correlation between the consumption of fish and shellfish and bone mineral density (BMD) of the total femur, femoral neck, and lumbar spine in Koreans. Consistently, multivariate logistic regression analysis showed a significant association between intake of fish and shellfish and the risk of osteoporosis in Koreans but not in Americans. Consumption of fish and shellfish was 4–5 times higher in Koreans than Americans in the present study. In conclusion, intake of fish and shellfish was associated with BMD and the risk of osteoporosis in Koreans but not in Americans, suggesting that a minimum intake level of fish and shellfish might be recommended to protect against bone loss and osteoporosis.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    استخراج سریوم با کاهش متالوترمیک با استفاده از تزریق پودر اکسید سریوم
    خـریـد محـصـول
    مطالعه سینتیک استخراج استرانسیوم با کاهش متالوترمیک
    خـریـد محـصـول
    مدلسازی و بررسی آزمایشی جت‌های گازی شناور افقی تزریق شده به مایع محیط یکنواخت راکد
    خـریـد محـصـول
    تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان
    خـریـد محـصـول
    مدلسازی و بررسی آزمایشی جت‌های گازی شناور افقی تزریق شده به مایع محیط یکنواخت راکد
    خـریـد محـصـول
    یک نقشه راه برای ارتقای سلامت مدارس، یک مدل شناخت محور برای سیاست گذاری
    خـریـد محـصـول
    تخریب افلاتوکسین با تیمار اولتراسوند
    خـریـد محـصـول
    تعیین افلاتوکسین در نمونه‌های پسته با روش ELISA در تربت حیدریه (شمال شرق ایران)
    خـریـد محـصـول
    ویسکوالاستیسیته ی پوست مطالعه شده به صورت برون تنی(آزمایشگاهی)
    خـریـد محـصـول
    ارتباط حسابداری مدیریت استراتژیک برای فرهنگ عامه: دنیای وست اند میوزیکال (انتهای غربی)
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
    برو بالا