عنوان فارسی مقاله:رابطه بین مصرف ماهی و صدف و خطر پوکی استخوان در مردان و زنان پس از یائسگی باسن ۵۰ سال یا بیشتر
چکیده
ماهی غنی از اسید های چرب پلی اشباع نشده n-3 می تواند اثر مطلوبی بر روی سلامتی استخوانی داشته باشد، با این حال مطالعات اپیدمولوژیک قبلی یک سری نتایج متناقض را نشان داده است. هدف این مطالعه بررسی این فرض است که مصرف ماهی و صدف ارتباط نثبتی با وزن استخوان و ارتباط منفی با خطر پوکی استخوان در کره ای ها و امریکایی ها دارد. مردان و زنان یائسه بالای ۵۰ سال از نظرسنجی وضعیت سلامت و بهداشت کره ۲۰۰۸-۲۰۱۱ (به تعداد ۷۱۵۴ نفر) ونظر سنجی وضعیت سلامت و بهداشت کره(۲۶۸۵ نفر) انتخاب شدند(خطرپوکی استخوان در مردان و زنان). همبستگی مثبتی بین مصرف ماهی و صدف و تراکم مواد معدنی استخوان فرمر کل، گردنفمور،ستونفقراتکمری مشاهده شد. در عین حال، تحلیل رکرسیون لجستیک چند متغیره، یک رابطه معنی دار را بین مصرف ماهی و صدف و خطر پوکی استخوان در کره ای ها نشان داد. مصرف ماهی و صدف۴-۵ برابر در کره های ها بیش از امریکایی ها در این مطالعه بود. به طور کلی مصرف ماهی و صدف با BMD و خطر پوکی استخوان در کره ای ها ارتباط داشت این نشان می دهد که سطح مصرف ماهی و صدف موجب حفاظت از از بین رفتن استخوان و پوکی استخوان می شود(خطرپوکی استخوان در مردان و زنان).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.