رابطه بین مصرف ماهی و صدف و خطر پوکی استخوان در مردان

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 14

تعداد کلمات : 4000

مجله : nutrients

انتشار : 2016

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
17 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1485 بازدید
19,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:رابطه بین مصرف ماهی  و صدف و خطر پوکی استخوان در مردان و زنان پس از یائسگی باسن ۵۰ سال یا بیشتر

 چکیده

ماهی غنی از اسید های چرب پلی اشباع نشده n-3 می تواند اثر  مطلوبی بر روی سلامتی استخوانی داشته باشد، با این حال مطالعات اپیدمولوژیک قبلی یک سری نتایج متناقض را نشان داده است. هدف این مطالعه بررسی این فرض است که مصرف ماهی  و صدف ارتباط نثبتی با وزن استخوان و ارتباط منفی با خطر پوکی استخوان در کره ای ها و امریکایی ها دارد. مردان و زنان یائسه بالای ۵۰ سال از نظرسنجی وضعیت سلامت و بهداشت کره ۲۰۰۸-۲۰۱۱ (به تعداد ۷۱۵۴ نفر) ونظر سنجی  وضعیت سلامت و بهداشت کره(۲۶۸۵  نفر) انتخاب شدند(خطرپوکی استخوان در مردان و زنان).  همبستگی مثبتی بین مصرف ماهی و صدف و  تراکم مواد معدنی استخوان فرمر کل، گردنفمور،ستونفقراتکمری مشاهده شد.  در عین حال،  تحلیل رکرسیون لجستیک چند متغیره، یک رابطه معنی دار را بین مصرف ماهی و  صدف و خطر  پوکی استخوان در کره ای ها نشان داد. مصرف ماهی و صدف۴-۵ برابر در کره های ها بیش از امریکایی ها در این مطالعه بود. به طور کلی مصرف ماهی و صدف با BMD و خطر پوکی استخوان در کره ای ها ارتباط داشت  این نشان می دهد که سطح  مصرف ماهی و صدف موجب حفاظت از  از بین رفتن استخوان و  پوکی استخوان می شود(خطرپوکی استخوان در مردان و زنان).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: The Association between the Consumption of Fish/Shellfish and the Risk of Osteoporosis in Men and Postmenopausal Women Aged 50 Years or Older

Abstract

Fish rich in n-3 polyunsaturated fatty acids have been suggested to have a favorable effect on bone health, but previous epidemiologic studies have shown inconsistent results. The purpose of the present study was to investigate the hypothesis that the consumption of fish and shellfish is positively associated with bone mass and negatively associated with the risk of osteoporosis in Koreans and Americans. Men and postmenopausal women ě50 years old from the Korean National Health and Nutrition Examination Survey 2008–2011 (n = 7154) and the National Health and Nutrition Examination Survey 2007–2010 (n = 2658) were included. There was a positive correlation between the consumption of fish and shellfish and bone mineral density (BMD) of the total femur, femoral neck, and lumbar spine in Koreans. Consistently, multivariate logistic regression analysis showed a significant association between intake of fish and shellfish and the risk of osteoporosis in Koreans but not in Americans. Consumption of fish and shellfish was 4–5 times higher in Koreans than Americans in the present study. In conclusion, intake of fish and shellfish was associated with BMD and the risk of osteoporosis in Koreans but not in Americans, suggesting that a minimum intake level of fish and shellfish might be recommended to protect against bone loss and osteoporosis.

 

    دیدگاهتان را بنویسید