اسید گلوکونیک: خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 22

تعداد کلمات : 8300

مجله : Gluconic Acid: A Review, Food Technol. Biotechnol

انتشار : 2006

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
16 آوریل 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1556 بازدید
12,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اسید گلوکونیک: خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی

 چکیده

اسید گلوکونیک یک اسید ارگانیک مشتق از گلوکز تحت واکنش  اکسیداسیون ساده است. این واکنش توسط  آنزیم اکسیداز  گلوکز (قارچ)  موسوم به دی هیدروژناز گلوکز(باکتری هایی نظیر Gluconobacter) تسهیل می شود. تولید میکروبی اسید گلوکونیک یک روش ارجح بوده و  تاریخچه آن به چندین دهه پیش بر می گردد. رایج ترین فرایند های تخمیری از قارچ Aspergillusnigerبهره می برند.. اسید گلوکونیک و مشتقات آن، سدیم گلوکونات دارای کاربرد های بسیاری در صنایع غذایی و دارو سازی می باشند. این مقاله به مرور  تولید  میکروبی اسید گلوکونیک، خواص و کاربرد آن می پردازد(خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE:Gluconic Acid: Properties, Applications and Microbial Production

 

Gluconic acid is a mild organic acid derived from glucose by a simple oxidation reaction. The reaction is facilitated by the enzyme glucose oxidase (fungi) and glucose dehydrogenase (bacteria such as Gluconobacter). Microbial production of gluconic acid is the preferred method and it dates back to several decades. The most studied and widely used fermentation process involves the fungus Aspergillus niger. Gluconic acid and its derivatives, the principal being sodium gluconate, have wide applications in food and pharmaceutical industry. This article gives a review of microbial gluconic acid production, its properties and applications.

 

    دیدگاهتان را بنویسید