خواص دی الکتریک روغن های خوراکی و اسید های چرب

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 15

تعداد کلمات : 4500

مجله : Journal of Food Engineering

انتشار : 2008

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
17 می 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1491 بازدید
18,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:خواص دی الکتریک روغن های خوراکی و اسید های چرب به صورت تابعی از فرکانس، دما، رطوبت  و ترکیب

 چکیده

خواص دی الکتریک ۱۰ روغن خوراکی و ۶۰ اسید چرب در دامنه فرکانسی ۱۰۰ هرتز بر مگاهرتز اندازه گیری شد. اثرات دما (۲۰ تا ۴۵ درجه)، مقدار رطوبت (۰٫۰۲-۰٫۳۱%) و جزء اسید چرب بر خواص دی الکتریک روغن‌ها بررسی شد. نتایج نشان داد که ثابت دی الکتریک روغن‌ها و اسیدهای چرب، وابستگی فرکانسی یکسانی را نشان داد یعنی مقدار یکنواخت ۱۰۰ تا ۵۰۰ هرتز و کاهش از ۵۰۰ هرتز تا ۱ مگا هرتز. افت دی الکتریک روغن‌ها با افزایش فرکانس از ۱۰۰ هرتز تا ۱۳٫۲ کیلوهرتز کاهش و سپس با افزایش فرکانس افزایش یافت.  روغن‌ها با افزایش فرکانس از ۱۰۰ هرتز تا ۱۳٫۲ کیلوهرتز کاهش یافته و با افزایش فرکانس افزایش یافت.  اسیدهای چرب با افزایش تعداد پیوند های دو گانه یا طول زنجیره مولکولی افزایش یافت.  روغن‌ها به شدت تحت تأثیر اسیدهای چرب اشباع نشده ۱۸ کربنه قرار گرفت. تحلیل حداقل مربعات جزیی، پیش بینی قابل اطمینانی را از مؤلفه‌های اسید چرب روغن‌ها داد. هر دوی  و روغن‌ها ها با افزایش دما کاهش یافت.  روغن با افزایش مقدار رطوبت افزایش یافت. نتایج بدست آمده در مطالعه برای ارزیابی کیفیت روغن خوراکی مفید است.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

TITLE: Dielectric properties of edible oils and fatty acids as a function of frequency, temperature, moisture and composition

Abstract

Dielectric properties of 10 edible oils and 6 fatty acids were measured over the frequency range 100 Hz–1 MHz. The effects of temperature (20–45 C), moisture content (0.02–0.31%), and fatty acid component on dielectric properties of oils were investigated. Results indicated that dielectric constant e0 of the oils and fatty acids exhibited same frequency dependence, i.e., a general plateau from 100 Hz to 500 kHz and a decrease from 500 kHz to 1 MHz significantly (p < 0.05). The dielectric loss e00 of the oils decreased with increasing frequency from 100 Hz to 13.2 kHz and then increased with increasing frequency. The e0 of fatty acids increased with an increase in the number of double bonds or molecular chain length. The e0 of oils were mainly affected by the C18 unsaturated fatty acids. Partial Least Squares (PLS) analysis provided reliable prediction of the main fatty acid components of oils. Both e0 and e00 of oils decreased with increasing temperature. The e0 of oil increased with increasing moisture content. The results obtained in this work could be useful for evaluating edible oil quality.

 

    دیدگاهتان را بنویسید