عنوان فارسی مقاله:کنترل کوره حرارت دهی با استفاده از درجه حرارتهای مایع و ویسکوزیته پسماندها با محاسبات تعادل فازی
چکیده
ویسکوزیته پسماند مذاب در عملیات کوره حرارتی یک متغیر فراوری مهم میباشد که بر سرعت و محل واکنشها درون کوره و نیز سهولت خروج پسماند نهایی ازکوره تأثیر میگذارد. به منظور بهینه سازی این فرایندها، برآورد ویسکوزسته پسماند و درجه حرارتهای مایع هرچه دقیقتر لازم بوده و آگاهی از مقادیر هدف مهم میباشد. مدلهای پیش بینی درجه حرارتهای مایع و ویسکوزیته که محاسبات مربوط به فاز تعادل را در نظر میگیرند ایجاد شده و با دادههای اندازه گیری شده اعتبارسنجی شدند. دیاگرامهای مختلف برای تشریح چگونگی تغییر خواص با ترکیب و درجه حرارت از جمله دیاگرامهای شبه سه بعدی از SiO2-MgO-CaO-Al2O3 برای ویسکوزیته و درجه حرارتهای مایع تشکیل گردیدهاند. مدلها نیز اعمال شده و روشهایی برای آنالیز عملیات کورههای حرارتی و تعیین مقادیر هدف پیشنهاد شدهاند(درجه حرارتهای مایع و ویسکوزیته پسماندها).