عنوان فارسی مقاله:دستور العمل ۲۰۰۱/۱۱۰/EC اتحادیه اروپا مورخ ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ در خصوص عسل
چکیده
۲- دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا مورخ ۲۲ ژولای ۱۹۷۴ در خصوص هماهنگ سازی قوانین کشورهای عضو در خصوص عسل با این واقعیت توجیه شده است که تفاوتهای بین قونین ملی در خصوص تعریف عسل، انواع مختلف عسل و ویژگیهای مورد نیاز آن منجر به رقابت غیر منصفانه و گمراه شدن مصرف کنندگان شده و اثر مستقیمی بر روی تثبیت و عملکرد بازار دارد(دستورالعمل اتحادیه اروپا در خصوص عسل).
۳- دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا و اصلاحیه بعدی آن تعاریفی را ارائه کرده و سپس انواع مختلف عسل موجود در بازار را تحت نام های مختلف مشخص کرده و قوانین مربوط به ترکیب را تبیین کرده و اطلاعات برچسب گذاری اصلی را برای اطمینان از جا به جایی آزادانه در اتحادیه اروپا تعیین کرده است.
۴- برای روشنتر شدن مطلب، دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا بایستی برای این که قوانین مربوط به شرایط تولید و بازاریابی عسل قابل دسترس بوده و منطبق با قانون مواد غذایی اتحادیه اروپا است به خصوص قانون برچسب گذاری، آلایندهها و روشهای تحلیل از نو نوشته شود(دستورالعمل اتحادیه اروپا در خصوص عسل).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.