light box
امتیاز 2.65 دستور العمل ۲۰۰۱/۱۱۰/EC اتحادیه اروپا مورخ ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ در خصوص عسل">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 15
تعداد کلمات : 2300
مجله : Official Journal of the European Communities
انتشار : 2015
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:دستور العمل ۲۰۰۱/۱۱۰/EC اتحادیه اروپا مورخ ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ در خصوص عسل

چکیده

۲- دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا مورخ ۲۲ ژولای ۱۹۷۴ در خصوص هماهنگ سازی قوانین کشورهای عضو در خصوص عسل با این واقعیت توجیه شده است که تفاوت‌های بین قونین ملی در خصوص تعریف عسل، انواع مختلف عسل و ویژگی‌های مورد نیاز آن منجر به رقابت غیر منصفانه و گمراه شدن مصرف کنندگان شده و اثر مستقیمی بر روی تثبیت و عملکرد بازار دارد(دستورالعمل اتحادیه اروپا در خصوص عسل).

۳- دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا و اصلاحیه بعدی آن تعاریفی را ارائه کرده و سپس انواع مختلف عسل موجود در بازار را تحت نام های مختلف مشخص کرده و قوانین مربوط به ترکیب را تبیین کرده و اطلاعات برچسب گذاری اصلی را برای اطمینان از جا به جایی آزادانه در اتحادیه اروپا تعیین کرده است.

۴- برای روشن‌تر شدن مطلب، دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا بایستی برای این که قوانین مربوط به شرایط تولید و بازاریابی عسل قابل دسترس بوده و منطبق با قانون مواد غذایی اتحادیه اروپا است به خصوص قانون برچسب گذاری، آلاینده‌ها و روش‌های تحلیل از نو نوشته شود(دستورالعمل اتحادیه اروپا در خصوص عسل).

Title: COUNCIL DIRECTIVE 2001/110/EC of 20 December 2001 relating to honey

Abstract

 (2) Council Directive 74/409/EEC of 22 July 1974 on the harmonisation of the laws of the Member States relating to honey (4) was justified by the fact that differences between national laws on the definition of honey, the various types of honey and the characteristics required of it could result in conditions of unfair competition likely to mislead consumers, and thereby have a direct effect on the establishment and functioning of the common market.
(3) Directive 74/409/EEC and its subsequent amendments consequently established definitions, specified the different types of honey which could be placed on the market under appropriate names, laid down common rules on composition and determined the main labelling information so as to ensure the free movement of these products within the Community.
(4) For the sake of clarity Directive 74/409/EEC should be recast, in order to make rules on the conditions for the production and marketing of honey more accessible and to bring it into line with general Community legislation on foodstuffs, particularly legislation on labelling, contaminants and methods of analysis.

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    خواب بذر و کنترل جوانه زنی
    خـریـد محـصـول
    تریکودرما در ریزوسفر: رویکردی به سوی همزیستی طولانی و موفق با گیاهان
    خـریـد محـصـول
    مقاله ی مروری در خصوص فرایند زیست شناختی احیا و اصلاح خاک در مهندسی عمران
    خـریـد محـصـول
    بودجه بندی سرمایه ای مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتی
    خـریـد محـصـول
    مقایسه کاربرد سنتی خانه‌های حیاط دار در دو شهر
    خـریـد محـصـول
    تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
    خـریـد محـصـول
    پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
    خـریـد محـصـول
    جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
    خـریـد محـصـول
    بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
    خـریـد محـصـول
    دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
    برو بالا