دستور العمل ۲۰۰۱/۱۱۰/EC اتحادیه اروپا مورخ ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ در خصوص عسل

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 15

تعداد کلمات : 2300

مجله : Official Journal of the European Communities

انتشار : 2015

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
29 اکتبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1635 بازدید
19,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:دستور العمل ۲۰۰۱/۱۱۰/EC اتحادیه اروپا مورخ ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ در خصوص عسل

چکیده

۲- دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا مورخ ۲۲ ژولای ۱۹۷۴ در خصوص هماهنگ سازی قوانین کشورهای عضو در خصوص عسل با این واقعیت توجیه شده است که تفاوت‌های بین قونین ملی در خصوص تعریف عسل، انواع مختلف عسل و ویژگی‌های مورد نیاز آن منجر به رقابت غیر منصفانه و گمراه شدن مصرف کنندگان شده و اثر مستقیمی بر روی تثبیت و عملکرد بازار دارد(دستورالعمل اتحادیه اروپا در خصوص عسل).

۳- دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا و اصلاحیه بعدی آن تعاریفی را ارائه کرده و سپس انواع مختلف عسل موجود در بازار را تحت نام های مختلف مشخص کرده و قوانین مربوط به ترکیب را تبیین کرده و اطلاعات برچسب گذاری اصلی را برای اطمینان از جا به جایی آزادانه در اتحادیه اروپا تعیین کرده است.

۴- برای روشن‌تر شدن مطلب، دستور العمل ۷۴/۴۰۹/EEC شورای اروپا بایستی برای این که قوانین مربوط به شرایط تولید و بازاریابی عسل قابل دسترس بوده و منطبق با قانون مواد غذایی اتحادیه اروپا است به خصوص قانون برچسب گذاری، آلاینده‌ها و روش‌های تحلیل از نو نوشته شود(دستورالعمل اتحادیه اروپا در خصوص عسل).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: COUNCIL DIRECTIVE 2001/110/EC of 20 December 2001 relating to honey

Abstract

 (2) Council Directive 74/409/EEC of 22 July 1974 on the harmonisation of the laws of the Member States relating to honey (4) was justified by the fact that differences between national laws on the definition of honey, the various types of honey and the characteristics required of it could result in conditions of unfair competition likely to mislead consumers, and thereby have a direct effect on the establishment and functioning of the common market. (3) Directive 74/409/EEC and its subsequent amendments consequently established definitions, specified the different types of honey which could be placed on the market under appropriate names, laid down common rules on composition and determined the main labelling information so as to ensure the free movement of these products within the Community. (4) For the sake of clarity Directive 74/409/EEC should be recast, in order to make rules on the conditions for the production and marketing of honey more accessible and to bring it into line with general Community legislation on foodstuffs, particularly legislation on labelling, contaminants and methods of analysis.

    دیدگاهتان را بنویسید