light box
امتیاز 2.43 رشد و نمو کفشدوزک بر رژیم‌های غذایی پروتینی">

عنوان فارسی مقاله: رشد و نمو کفشدوزک (Coccinella septempunctata) بر رژیم‌های غذایی پروتینی مبتنی بر گیاهان و جانوران

 چکیده

 منابع پروتینی مختلف با منشأ گیاهی و جانوری نظیر آرد سویا (SF-AD) و سویا خیس شده (SS-AD)، گرده زنبور عسل (BP-AD)، لارو زنبور عسل (DL-AD) و شته‌های یخ زده (AF-AD) به عنوان یک رژیم غذایی مصنوعی کفشدوزک در مقایسه با رژیم غذایی طبیعی آن‌ها یعنی شته‌های زنده ارزیابی شد. بیشترین شاخص رشد با رژیم غذایی SS-AD مشابه با شاهد بدست آمد و پس از آن به ترتیب SF-AD، BP-AD، DL-AD و AF-AD به ترتیب ۳٫۸، ۲٫۴، ۱٫۹۸ و ۱٫۹۴ قرار داشتند. به طور مشابه، داده‌ها نشان دادند که شاخص موفقیت کفشدوزک‌های تغذیه کننده از رژیم غذایی مصنوعی حاوی سویا (SS-AD = 1.03, SF-AD = 0.98) تقریباً مشابه با شاهد بود، در حالی که رژیم غذایی حاوی گرده زنبور، لارو زنبور عسل وشته های منجمدکم تر از شاهد به صورت ۰٫۸۳، ۰٫۸۴ و ۰٫۷۸ بود. غلظت پروتین در شته‌های زنده بیشترین مقدار بود و پس ازآن SS-AD (5.6), SF-AD (5.2), BP-AD (3.4), AFAD (2.2) DL AD قرار داشت. نتایج نشان داد که رژیم غذایی مبتنی بر سویا برای کفشدوزک‌ها برای رشدونموهمانند شکار طبیعی‌شان مناسب است وکارایی رژیم غذایی مصنوعی با غلظت پروتین ارتباط داشت(رشد و نمو کفشدوزک).

 

 

 Title: Growth and development of ladybird beetle Coccinella septempunctata L. (Coleoptera: Coccinellidae), on plant and animal based protein diets

Abstract

Different protein sources from plant and animal origin viz., soybean flour (SF-AD) and soaked soybean (SS-AD), bee pollen (BP-AD), honey bee drone larvae (DL-AD) and frozen aphids (AF-AD) were assessed as an artificial diet of C. septempunctata in comparison to their natural diet live aphids. Highest growth index was obtained with SS-AD (4.05) diet almost similar to control (4.0), followed by SF-AD, BP-AD, DL-AD and AF-AD as 3.8, 2.4, 1.98 and 1.94 respectively. Similarly, data showed that success index of the adults fed on an artificial diet containing soybean (SS-AD = 1.03, SF-AD = 0.98) was almost similar to control (1.0), whereas the diets containing bee pollen, drone larvae, and frozen aphids was lower than control as 0.83, 0.84 and 0.78, respectively. Protein concentration was highest in live aphid (5.9 μg/ml) diet followed by SS-AD (5.6), SF-AD (5.2), BP-AD (3.4), AFAD (2.2) and DL AD (1.3). The results indicated that soybean based diets were more or equivalently suitable to beetles for their growth and development likewise their natural prey and the efficiency of artificial diets was related to its protein concentration.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
مطالعه ی بازاریابی گردشگری
خـریـد محـصـول
انتقال ژن افقی از آگروباکتریوم به گیاهان
خـریـد محـصـول
بررسی تداخل بین پرده‌های مغناطیسی جراحی و پیس میکر ها یا ضربان ساز ها
خـریـد محـصـول
تشریح و آشکارسازی همه گیری کوید-۱۰(COVID-19)
خـریـد محـصـول
سلامت روان در کانادا: کوید-۱۹(COVID-19) و فراتر از آن
خـریـد محـصـول
کروناویروس(COVID-19) و اضطراب: ارزیابی اثرات روان شناختی بیماری های مسری
خـریـد محـصـول
آیا ترس از کروناویروس(COVID-19) باعث تحریک اضطراب و نگرانی شغلی آینده می شود؟
خـریـد محـصـول
چاقی و کروناویروس(COVID-19): دو روی یک سکه
خـریـد محـصـول
تأثیر کوید-۱۹(COVID-19) بر روی سلامت روان عمومی و اثر خنثی کننده حس انسجام
خـریـد محـصـول
اثرات کوید-۱۹(COVID-19 یاکروناویروس) بر روی اضطراب، افسردگی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
برو بالا