عنوان فارسی مقاله: پیشرفتهای حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقالهی مروری
چکیده
زمینه و هدف: طعم اومامی، که یکی از ۵ طعم اصلی است، اشاره به طعم و مزهای دارد که توسط مواد شیمیایی خاص نظیر گلوتامیک و اینوزینیک اسید مشخص میشود. چنین طعمی باعث میشود تا مزهی غذا هماهنگتر و کاملتر شود. همچنین به بهبود خصوصیات حسی غذا کمک میکند. مواد اومامی در طی دهه گذشته بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند. بنابراین شناسایی و / یا بررسی فن آوری های مؤثر فراوری اومامی برای رفع نیازها و تقاضاهای روز افزون در زمینهی صنایع غذایی ضروری است.
دامنه و رویکرد: در این مقالهی مروری، فناوریهای منتخبی که میتوانند برای تولید یا فرآوری مواد اومامی استفاده شوند، از جمله تخمیر، هیدرولیز آنزیمی، هیدرولیز اسید، واکنش میلارد، عصاره گیری و استخراج بر پایه آب، روشهای سنتز و همچنین فراوری به کمک مایکروویو و اولتراسوند توصیف میشود. این روشها همه مزایای خاص خود را در فراوری مواد اومامی از مواد اولیه مختلف دارند. با این حال، ثابت شده است که روشهای فرآوری ترکیبی که در آنها روشهای انتخاب شده ترکیب میشوند، میتوانند برای فراوری مواد اومامی تأثیر بیشتری داشته باشند. علاوه بر این، انواع عمده مواد اومامی، مواد اولیه اومامی، فن آوری های جداسازی اومامی و هم افزایی مواد اومامی نیز بحث شده است(روشهای فرآوری مواد اومامی).
یافتهها و نتایج کلیدی: در نظر گرفتن کاربردهای ترکیبی از فن آوری های مختلف بررسی شده برای فراوری مواد اومامی ضروری است. این میتواند منجر به بهبود قابل توجه میزان کارایی تولید و اقتصاد کل فرآیند تولید شود. برخی از موضوعات مرتبط، از جمله، آلودگی محیط زیست، نسبت مقرون به صرف، میزان تولید و راحتی دستکاری فرایند، نیز باید در هر مطالعه آینده مورد توجه قرار گیرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.