light box
امتیاز 2.58 پیوندهای بین رژیم غذایی انسان و سلامت و پیامدهای آب و هوایی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 15
تعداد کلمات : 5900
مجله : International Journal of Environmental Research and Public Health
انتشار : 2021
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:پیوندهای بین رژیم غذایی انسان و سلامت و پیامدهای آب و هوایی در مناطق بزرگ جهان در ۵۰ سال گذشته

 چکیده

  در سطح جهانی ، ترس های سنتی از امنیت غذایی با نگرانی هایی در مورد پایداری سیستم غذایی تکمیل شده است که شیوه های فعلی تولید کشاورزی را با آسیب به اکوسیستم های محیطی و آب و هوای جهان مرتبط می کند ، بنابراین منابع طبیعی نسل های آینده را تهدید می کند. هدف این مقاله ایجاد درک بهتر از تکامل پایداری رژیم غذایی از سال ۱۹۶۱ تا ۲۰۱۳ است. داده های سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد برای بررسی وضعیت جهان به طور کلی و مناطق کلان آن مورد استفاده قرار گرفت. آفریقا ، آسیا ، آمریکا ، اروپا و اقیانوسیه. ما پایداری رژیم غذایی را با (الف) سهم مصرف روزانه سرانه از کالاهای گیاهی و (ب) تنوع محصولات گیاهی/گیاهی مصرف شده ، که با شاخص تنوع سیمپسون اندازه گیری می شود ، تعریف می کنیم. علاوه بر این ، کل کالری مصرف در نظر گرفته می شود. سپس همبستگی بین پایداری رژیم غذایی و (الف) نرخ امید به زندگی کلان منطقه ای و (ب) انتشار گازهای گلخانه ای سیستم غذایی محاسبه می شود. نتایج نشان می دهد که پایداری رژیم غذایی طی ۵۰ سال گذشته تغییر چندانی نکرده است. علاوه بر این ، ارتباط بین رژیم های غذایی و پیامدهای سلامت و آب و هوا در سطح کلان منطقه ای کاملاً مشهود نیست. بنابراین ، از مالتوس ۲٫۰ ، یعنی بدبینی غذایی علمی ، باید اجتناب شود. به طور خاص ، محدودیت های مشارکت رژیم غذایی در سلامت انسان و سیاره باید به طور گسترده تری شناخته شود.

Title: The Links between Human Diets and Health and Climate Outcomes in the World’s Macro-Regions during the Last 50 Years

Abstract

 Globally, traditional food security fears have been supplemented by concerns about food system sustainability that link current agricultural production practices to damages of environmental ecosystems and the world’s climate, thus threatening the natural resource base of future generations. This paper aims at creating a better understanding of the evolution of diet sustainability from 1961 to 2013. Data from the Food and Agriculture Organization of the United Nations were used to investigate the situation for the world as a whole as well as for its macro-regions Africa, Asia, the Americas, Europe and Oceania. We define diet sustainability by (a) the share of daily per capita calorie intake derived from vegetable/plant products and (b) the variety of vegetable/plant products consumed, measured by the Simpson diversity index. Moreover, total calorie consumption is considered. Then the correlations between diet sustainability and (a) macro-regional life expectancy rates and (b) food system greenhouse gas emissions are calculated. The results show that diet sustainability has not changed much during the last 50 years. Moreover, the nexus between diets and health and climate outcomes is not fully evident at the macro-regional level. Therefore, Malthus 2.0, i.e., scientific food pessimism, should be avoided. In particular, the limitations of dietary contributions to human and planetary health ought to be more widely acknowledged.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
بررسی فناوری بلاک چین در تجارت بین المللی.مهندسی مجدد فرایند کسب و کار برای اعتبارنامه
خـریـد محـصـول
قرارداد ببندیم یا نبندیم: نگرش از طریق روایت مالیات و هزینه
خـریـد محـصـول
هوش اعتباری: نوآوری در مدیریت برند از طریق داده های رسانه های اجتماعی
خـریـد محـصـول
تجویز آستاکسانتین به عنوان یک داروی نوروپروتکتیو مناسب برای درمان امراض نورولوژیک
خـریـد محـصـول
مقایسه بانک‌های محلی، ملی و بین المللی از نظر ارزیابی اثر منابع ارتباطی
خـریـد محـصـول
یکپارچگی لاینفک روح و جسم: نظریه و چشم انداز مکتب سایکوسوماتیک پاریس
خـریـد محـصـول
تجزیه و تحلیل ریسک بدهی شرکت های غیر مالی با استفاده از شبکه های دو لایه ای
خـریـد محـصـول
دسته بندی اطلاعات و داده‌ها با استفاده از ماشین بردار پشتیبان
خـریـد محـصـول
استفاده از روش های نوین برای پیاده سازی روان درمانی اینترنتی
خـریـد محـصـول
استفاده از آزمون‌های برشی برای سنجش مقاومت و استحکام خاک
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا