سودآوری با هموارسازی درآمد | دانلود مقاله تخصصی | متن به فارسی | | متن به فارسی | ترجمه مقالات و متون علمی
light box
امتیاز 2.58 رابطه بین اندازه شرکت و سودآوری با هموارسازی درآمد: شواهدی از شرکت‌های غذا و نوشیدنی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 16
تعداد کلمات : 5900
مجله : Journal of Asian Finance, Economics and Business
انتشار : 2021
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی : ،
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:رابطه بین اندازه شرکت و سودآوری با هموارسازی درآمد: شواهدی از شرکت‌های غذا و نوشیدنی (F&B) در اردن

 چکیده

  این مطالعه بررسی می‌کند که آیا اندازه و سودآوری شرکت بر رویه‌های هموارسازی درآمد شرکت‌های غذا و نوشیدنی (F&B) فهرست‌شده در بورس اوراق بهادار امان (ASE) تأثیر دارد یا خیر. همه ۸ شرکت F&B فهرست شده در ASE به عنوان نمونه مطالعه استفاده می شوند. مدل اکل برای تعیین صاف یا غیر صاف بودن یک بنگاه استفاده می شود. لگاریتم طبیعی کل دارایی به عنوان شاخص اندازه شرکت و بازده حقوق صاحبان سهام به عنوان شاخصی برای سودآوری استفاده می شود. اهرم مالی به عنوان یک متغیر کنترلی استفاده می شود و با استفاده از نسبت بدهی اندازه گیری می شود. داده های مربوط به دوره ۲۰۱۰-۲۰۱۹ شرکت ها در تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیه ها استفاده شده است. در تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و در آزمون فرضیه ها از روش های لجستیک و رگرسیون چندگانه استفاده می شود. همه فرضیه‌ها تحت سطح اطمینان ۹۵ درصد، که معادل ۰٫۰۵ است، یک ضریب معنی‌داری از پیش تعیین‌شده، آزمایش می‌شوند. این مطالعه نشان می‌دهد که اندازه شرکت تأثیر مثبت و معناداری بر هموارسازی درآمد دارد، در حالی که سودآوری تأثیری ندارد. علاوه بر این، این مطالعه نشان می‌دهد که در مجموع تأثیر قابل‌توجهی هم اندازه شرکت و هم سودآوری، در کنار هم، بر هموارسازی درآمد وجود دارد.

Title: Relationship Between Firm Size and Profitability with Income Smoothing: Evidence from Food and Beverages (F&B) Firms in Jordan

Abstract

 This study examines whether firm size and profitability have an influence on the income smoothing practices of food and beverages (F&B) firms listed on the Amman Stock Exchange (ASE). All 8 F&B firms listed on the ASE are used as the study sample. Eckel model is used in determining whether a firm is smoother or non-smoother. The natural logarithm of total assetsis used as an indicator for firm size, and return on equity is used as an indicator for profitability. Financial leverage is used as a control variable and measured using debt ratio. Data covering the period 2010–2019, of the firms is used in the analysis and hypotheses testing. Descriptive statistics are used in data analysis, and the logistic and multiple regression methods are used in hypotheses testing. All hypotheses are tested under a 95 percent level of confidence, which is equivalent to 0.05, a predetermined coefficient of significance. The study shows that firm size has a positive significant influence on income smoothing, while profitability does not have. Moreover, the study reveals that there is a collective significant impact of both firm size and profitability, when taken together, on income smoothing.

      دیدگاهها بسته است.

      محصولات مشابه
      ارزیابی اقتصادی آبیاری با آب شیرین شده دریا در تولید گوجه فرنگی گلخانه ای در جنوب اسپانیا
      خـریـد محـصـول
      نقش درمانی پپتیدهای ضد میکروبی در دیابت ملیتوس(شیرین)
      خـریـد محـصـول
      عوامل تعیین کننده حق الزحمه حسابرسی و نقش هیئت مدیره و ساختار مالکیت
      خـریـد محـصـول
      رشد جمعیت و بقایای حشره کش زنبورهای عسل در چشم انداز های کشاورزی گرمسیری
      خـریـد محـصـول
      اختلال کمبود توجه و بیش فعالی و اختلال دوقطبی: تشخیص، درمان
      خـریـد محـصـول
      ترانگزامیک اسید و عفونت مفاصل پری پروتز
      خـریـد محـصـول
      تشخیص عفونت اطراف پروتز
      خـریـد محـصـول
      بررسی پوشش آلبریچ برای بهینه‌سازی پنهان‌کاری صوتی(آکوستیک) زیردریایی‌ها
      خـریـد محـصـول
      کاربردهای هوش مصنوعی به عنوان یک روند مدرن برای دستیابی به نوآوری سازمانی
      خـریـد محـصـول
      رابطه بین گزارش پایداری، تجارت الکترونیک، عملکرد شرکت و اجتناب مالیاتی با فرهنگ سازمانی
      خـریـد محـصـول
      ثبت اختراع یا انتشار مقاله

      در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

      ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

      در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

      از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

       
      برو بالا