light box
امتیاز 2.58 فعالیت ضد باکتریایی عسل های شکوفه های مختلف: یافته های جدید">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 23
تعداد کلمات : 9300
مجله : molecules
انتشار : 2019
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:فعالیت ضد باکتریایی عسل های شکوفه های مختلف: یافته های جدید

 چکیده

  فعالیت ضد باکتریایی بیشترین خاصیت بیولوژیکی عسل است. هدف از این مطالعه بررسی فعالیت ضد باکتریایی ۵۷ عسل شکوفه اسلواکی در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا و بررسی نقش چندین ماده فعال زیستی در اثر ضد باکتریایی عسل بود. فعالیت های بازدارنده و ضد باکتری عسل برای تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و باکتری کشی مورد مطالعه قرار گرفت. محتوای آنزیم گلوکز اکسیداز (GOX)، پراکسید هیدروژن (H2O2) و پلی فنل کل (TP) در عسل تعیین شد. ما دریافتیم که نمونه‌های عسل اثر ضد باکتریایی متفاوتی را در برابر باکتری‌های مورد آزمایش نشان دادند: عسل‌های گل وحشی > عسل‌های اقاقیا > عسل‌های کلزا. فعالیت کلی ضد باکتریایی عسل‌ها از نظر آماری معنی‌دار با محتوای H2O2 و TP در عسل‌ها ارتباط داشت. یک همبستگی قوی بین محتوای H2O2 و TP پیدا شد. از سوی دیگر، هیچ ارتباطی بین محتوای GOX و سطح H2O2 یافت نشد. فعالیت ضد باکتریایی ۱۲ عسل انتخابی به طور قابل توجهی با تیمار با کاتالاز کاهش یافت، اما پس از غیرفعال شدن GOX با هضم پروتئیناز-K نسبتاً پایدار باقی ماند. نتایج به‌دست‌آمده نشان می‌دهد که فعالیت ضد باکتریایی عسل‌های شکوفه عمدتاً توسط سطوح H2O2 موجود در عسل‌هایی که عمدتاً تحت تأثیر مواد پلی‌فنولی هستند و مستقیماً توسط محتوای GOX تحت تأثیر قرار می‌گیرند، انجام می‌شود(عسل های شکوفه های مختلف).

Title: Antibacterial Activity of Different Blossom Honeys: New Findings

Abstract

 Antibacterial activity is the most investigated biological property of honey. The goal of this study was to evaluate the antibacterial activity of 57 Slovak blossom honeys against Staphylococcus aureus and Pseudomonas aeruginosa and investigate the role of several bioactive substances in antibacterial action of honeys. Inhibitory and bactericidal activities of honeys were studied to determine the minimum inhibitory and bactericidal concentrations. The contents of glucose oxidase (GOX) enzyme, hydrogen peroxide (H2O2), and total polyphenols (TP) were determined in honeys. We found that honey samples showed different antibacterial efficacy against the tested bacteria as follows: wildflower honeys > acacia honeys > rapeseed honeys. Overall antibacterial activity of the honeys was statistically-significantly correlated with the contents of H2O2 and TP in honeys. A strong correlation was found between the H2O2 and TP content. On the other hand, no correlation was found between the content of GOX and level of H2O2. Antibacterial activity of 12 selected honeys was markedly reduced by treatment with catalase, but it remained relatively stable after inactivation of GOX with proteinase-K digestion. Obtained results suggest that the antibacterial activity of blossom honeys is mainly mediated by H2O2 levels present in honeys which are affected mainly by polyphenolic substances and not directly by GOX content.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
خـریـد محـصـول
مرزهای جدید در مدیریت سرطان رکتوم اولیه و پیشرفته
خـریـد محـصـول
ریسک میوکاردیت و پریکاردیت در بزرگسالان جوان به دنبال واکسیناسیون mRNA COVID-19
خـریـد محـصـول
بروز میوکاردیت و پریکاردیت در بیماران واکسینه نشده پس از کووید-۱۹
خـریـد محـصـول
الگوریتم ازدحام آفتاب پرست کارآمد برای مسئله توزیع بار اقتصادی
خـریـد محـصـول
فرآیند بازآفرینی شهری: مورد یک مجتمع مسکونی در حومه رم، ایتالیا
خـریـد محـصـول
رابطه پویا بین شاخص سهام و قیمت دارایی: تجزیه و تحلیل بلندمدت
خـریـد محـصـول
تشخیص بیماری پوسیدگی طوقه در گندم در شرایط محیطی کنترل شده
خـریـد محـصـول
بکارگیری بهینه سازی برای حمایت از مدیریت تطبیقی آب رودخانه ها
خـریـد محـصـول
ارزیابی تأثیر آموزش زیست محیطی بر رفتار سازگار با محیط زیست
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا