light box
امتیاز 2.58 غذاهای فراسودمند: مزایا ، نگرانی ها و چالش ها – مقاله مربوط به شورای علوم و سلامت آمریکا">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 17
تعداد کلمات : 9200
مجله : 2 American Society for Nutritional Sciences.
انتشار : 2010
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:غذاهای فراسودمند: مزایا ، نگرانی ها و چالش ها – مقاله مربوط به شورای علوم و سلامت آمریکا

 چکیده

 غذاهای فراسودمند را می‌توان آن دسته از غذاهای کامل، غنی شده، تقویت شده یا بهبود یافته دانست که فواید سلامتی فراتر از تأمین مواد مغذی ضروری (به عنوان مثال ویتامین‌ها و مواد معدنی) را، در صورتی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع به طور منظم در سطوح مؤثر مصرف شوند فراهم می‌کند. پیوند مصرف غذاهای فراسودمند یا مواد غذایی سالم باید بر اساس شواهد علمی، با آزمایش استاندارد “طلایی”، آزمایش تصادفی، کنترل شده با دارونما، در افراد انسانی معتبر باشد. با این حال، همه غذاهایی که امروز در بازار ادعا می‌شوند غذاهای فراسودمند هستند، با داده‌های کافی برای تأیید چنین ادعاهایی پشتیبانی نمی‌شوند. این بررسی انواع غذاهای فراسودمند را با توجه به نوع شواهد پشتیبانی کننده از عملکرد آنها، قدرت آن شواهد و میزان مصرف توصیه شده دسته بندی می‌کند. غذاهای فراسودمند یکی از زمینه‌هایی است که امروزه در علوم غذایی و تغذیه‌ای به شدت مورد بررسی قرار گرفته‌اند. با این حال، باید تأکید کرد که این غذاها و مواد تشکیل دهنده گلوله‌های جادویی یا داروی درمانی برای عادات بهداشتی ضعیف نیستند. رژیم غذایی تنها یک جنبه از یک رویکرد جامع برای سلامتی است(غذاهای فراسودمند: مزایا ، نگرانی ها).

Title: Functional Foods: Benefits, Concerns and Challenges—A Position Paper from the American Council on Science and Health

Abstract

 Functional foods can be considered to be those whole, fortified, enriched or enhanced foods that provide health benefits beyond the provision of essential nutrients (e.g., vitamins and minerals), when they are consumed at efficacious levels as part of a varied diet on a regular basis. Linking the consumption of functional foods or food ingredients with health claims should be based on sound scientific evidence, with the “gold standard” being replicated, randomized, placebo-controlled, intervention trials in human subjects. However, not all foods on the market today that are claimed to be functional foods are supported by enough solid data to merit such claims. This review categorizes a variety of functional foods according to the type of evidence supporting their functionality, the strength of that evidence and the recommended intakes. Functional foods represent one of the most intensively investigated and widely promoted areas in the food and nutrition sciences today. However, it must be emphasized that these foods and ingredients are not magic bullets or panaceas for poor health habits. Diet is only one aspect of a comprehensive approach to good health.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
المپیای اواسط قرن بیستم: گزارشی در زمینه تاریخ محلی و معماری مدرن، ۱۹۴۵-۱۹۷۵
خـریـد محـصـول
مقاله مربوط به یاتاقان
خـریـد محـصـول
مروری بر کمپرسورها
خـریـد محـصـول
اثر میانجی استرس شغلی بر تأثیر فشار زمان ، تضاد خانواده- کار
خـریـد محـصـول
مزایای عاطفه مثبت:آیا خوشبختی و خوشحالی منجر به موفقیت می شود؟
خـریـد محـصـول
بی عدالتی استعماری: آیا حقوق بین الملل مقصر است و جبران کننده؟
خـریـد محـصـول
“اقدامات حفاظتی به منظور تصرف” در دادگاه کیفری بین المللی
خـریـد محـصـول
تأثیر تفسیر آنلاین در حقوق کیفری بین المللی: پیگیری بیهوده ایده آل سقراطی؟
خـریـد محـصـول
توسعه حقوق بین الملل برای تنظیم و کنترل بهتر اثرات متنوع قرارداد های آتش بس
خـریـد محـصـول
نان رفولمان: (اصل عدم اخراج پناهندگان) و صلاحیت برون سرزمینی: حاکمیت دولت
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا