فرآیند مهندسی در کارخانه مواد غذایی | دانلود مقاله تخصصی | متن به فارسی | | متن به فارسی | ترجمه مقالات و متون علمی
light box
امتیاز 2.58 فرآیند مهندسی مجدد در یک کارخانه مواد غذایی: مروری بر فناوری‌ها">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 29
تعداد کلمات : 7000
مجله : Production & Manufacturing Research
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:فرآیند مهندسی مجدد در یک کارخانه مواد غذایی: مروری بر فناوری‌ها و رویکردهای طراحی فرآیندهای تولید پاستا

 چکیده

در این مقاله رویکردهای مهندسی مجدد برای بهینه سازی فرآیندهای تولید پاستا بررسی شده است. یک مطالعه اولیه از فناوری‌ها و معماری‌های سیستم‌های اطلاعاتی برای اعمال در کل زنجیره تأمین پاستا انجام شده است. در بخش اول مقاله مروری بر فناوری‌های توانمندسازی صنعت ۴٫۰ ارائه شده است، همچنین در بخش دوم فرآیندهای مهندسی شده بهبود کیفیت تولید مورد بحث قرار می‌گیرد. در مورد فرآیند شبیه‌سازی، با استفاده از مدل‌سازی جریان‌های کاری فرآیند ذخیره‌سازی گندم، با شبیه‌سازی خودکار بودن سیلوهای کنترل شده و مدیریت‌شده توسط حسگرهای حجم، طراحی شده است. در نهایت، طبق تجهیزات صنعتی ۵٫۰ روش‌های تصویری و هوش مصنوعی مناسب برای بررسی کیفیت تطبیقی خودکار پاستا استفاده شده است. این مقاله مدل‌های مختلف را در مورد فرآیندهای تولید، کارایی، ریسک‌ها، هزینه‌ها و مزایا مورد بحث قرار می‌دهد(فرآیند مهندسی در کارخانه مواد غذایی).

Title: Re-engineering process in a food factory: an overview of technologies and approaches for the design of pasta production processes

Abstract

 In this paper are investigated the re-engineering approaches for the optimization of pasta production processes. A preliminary study of technologies and information systems architectures to be applied to the entire pasta supply chain has been carried out. In the first part of the paper is presented an overview concerning Industry 4.0 enabling technologies, besides, in the second part are discussed the engineered processes improving production quality. Concerning simulation process, is designed by means of modelling workflows the wheat storage process, by simulating the automatism of silos controlled and managed by volume sensors. Finally, following Industry 5.0 facilities have been applied image vision and artificial intelligence methodologies suitable for auto-adaptive quality check of pasta. The paper discusses different models about production processes, efficiency, risks, costs and benefits.

    دیدگاهها بسته است.

    محصولات مشابه
    ارزیابی اقتصادی آبیاری با آب شیرین شده دریا در تولید گوجه فرنگی گلخانه ای در جنوب اسپانیا
    خـریـد محـصـول
    نقش درمانی پپتیدهای ضد میکروبی در دیابت ملیتوس(شیرین)
    خـریـد محـصـول
    عوامل تعیین کننده حق الزحمه حسابرسی و نقش هیئت مدیره و ساختار مالکیت
    خـریـد محـصـول
    رشد جمعیت و بقایای حشره کش زنبورهای عسل در چشم انداز های کشاورزی گرمسیری
    خـریـد محـصـول
    اختلال کمبود توجه و بیش فعالی و اختلال دوقطبی: تشخیص، درمان
    خـریـد محـصـول
    ترانگزامیک اسید و عفونت مفاصل پری پروتز
    خـریـد محـصـول
    تشخیص عفونت اطراف پروتز
    خـریـد محـصـول
    بررسی پوشش آلبریچ برای بهینه‌سازی پنهان‌کاری صوتی(آکوستیک) زیردریایی‌ها
    خـریـد محـصـول
    کاربردهای هوش مصنوعی به عنوان یک روند مدرن برای دستیابی به نوآوری سازمانی
    خـریـد محـصـول
    رابطه بین اندازه شرکت و سودآوری با هموارسازی درآمد: شواهدی از شرکت‌های غذا و نوشیدنی
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

     
    برو بالا