light box
امتیاز 2.58 مروری بر فواید سلامتی و خطر مصرف قهوه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 22
تعداد کلمات : 9000
مجله : Medicinal & Aromatic Plants
انتشار : 2017
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:مروری بر فواید سلامتی و خطر مصرف قهوه

 چکیده

در کنار آب و چای  قهوه محبوب ترین نوشیدنی جهان است که   حاوی کافئین می باشد. این شامل ترکیبی چند قسمتی از مواد شیمیایی است که اکثر مصرف کنندگان با فواید سلامتی همراه هستند و روز خود را با حداقل یک فنجان قهوه پس از خوردن غذا شروع می کنند و روز کاری خود را با قهوه به پایان می رسانند. این جزء مهم زندگی روزمره مدرن محسوب می شود زیرا پیام هشداردهنده ای بر مغز انسان دارد. در مخالفت با این ، گروه های مختلف گزارش می کنند که خطرات سلامتی را تجربه می کنند و بنابراین در نوشیدن قهوه مردد هستند ، این نشان دهنده ناهماهنگی فردی با عدم تحمل قهوه است. هدف از این مرور خلاصه ای از مزایای سلامتی و خطرات مصرف قهوه بود. اکثر گزارشات نشان می دهد که مصرف طولانی مدت قهوه و قهوه بدون کافئین می تواند خطر بسیاری از بیماری ها را کاهش دهد. در بین این موارد برای افزایش عملکرد بدنی ، سوزاندن چربی ، کاهش سکته مغزی ، کبد ، سرطان پروستات و روده بزرگ تا ۲۰ درصد ، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون تا ۲۵ درصد ، کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع II ، کاهش خطر ابتلا به زوال عقل و محافظت از بدن مورد استفاده قرار می گیرد. ذهن ما ، روحیه ما را روشن می کند ، به ما در مبارزه با افسردگی کمک می کند و خطر خودکشی را تا ۵۰ درصد به حداقل می رساند. علاوه بر این ، مصرف کنندگان قهوه با DNA یکپارچه قوی ، کمتر در معرض بیماری قلبی قرار دارند. همچنین گزارش می دهد که نوشیدن قهوه به طور طبیعی تأخیر خواب را افزایش داده ، زمان کل خواب و اثربخشی آن را به حداقل می رساند.

با این حال ، از دیدگاه مثبت مصرف قهوه ، یک مطالعه اخیر نشان می دهد که مصرف قهوه همیشه مزایای محافظتی را ارائه نمی دهد ، زیرا نوشیدن بیش از حد با تأثیر منفی یا خطری بر سلامت ما همراه است. برخی تأثیرات منفی مصرف قهوه بر سلامتی ما ؛ باعث کاهش اشتها برای غذا ، تاثیر بر زنان باردار ، افراد مبتلا به کلسترول ، ایجاد بی خوابی و بی قراری ، کیست بافت سینه در زنان ، بی اختیاری اختلالات گوارشی و خطر سردرد می شود. علاوه بر این ، کاهش احتمال باروری در زنان و مردان ، ایجاد حساسیت و سقط جنین ، انقباضات شدید قلبی ، اضطراب ، افسردگی و نیاز به داروهای اضطرابی ، تولید کلاژن در پوست انسان را مهار می کند ، کاهش کاهش شنوایی کمتر ، به طولانی شدن کمک نمی کند. محرومیت از خواب با استخوان سازی تداخل دارد و همچنین می تواند خطر شکستگی استخوان را افزایش دهد. سرانجام ، جدیدترین مطالعات گزارش داده اند که مصرف قهوه زمانی که به طور متوسط ​​حدود چهار فنجان باشد ، برای سلامتی ما مفید است. تحقیقات تکمیلی برای آشکار ساختن مزایای سلامتی و خطر مصرف قهوه بسیار مهم خواهد بود(فواید سلامتی و خطر مصرف قهوه).

Title: Review on Health Benefit and Risk of Coffee Consumption

Abstract

 Coffee is the world’s beloved drink that is the most regularly consumed caffeine-containing beverage next to water and tea. It contains a multipart combination of chemicals constituents, which associated with health benefits, most consumers, begin their day with a minimum a cup of coffee after eating food, and end their workday with coffee. It is considered as a significant part of modern daily life because it has an alerting outcome on the human brain. Opposing this, various groups report experiencing uneven health risks thus hesitant to drink coffee, this suggests individual disparity to coffee intolerance. The aim of this review was to in brief summarize health benefits and risks coffee consumption. Most of the informative reports suggested that long-term consumption of coffee and decaffeinated coffee can reduce the risk of many diseases. Among these it is used to boosts our physical performance, burn fat, reduces risk of stroke, liver, prostate and colorectal cancer by 20%, risk of Parkinson’s disease by 25%, lower risk of Type II diabetes, reduces risk of dementia and protects our mind, brightens our mood, helps us to fight depression and minimize risk of suicide by 50%. In addition, coffee consumers have less risk of heart disease, with strongly integrated DNA. Also reports that coffee drinking has also naturally extended sleep latency, minimizes total sleep time and its effectiveness, and worsened supposed sleep feature. However, from positive health prospect of coffee consumption, a recent study finds coffee consumption does not always provide protective benefits because overdrinking is associated with negative impact or risk on our health. Some negative impact of coffee consumption on our health; it reduces appetite levels for food, impact on pregnant women, on people with cholesterol, cause insomnia and restlessness, breast tissue cysts in women, incontinence digestive disorders, and risk of headaches. In addition, decrease fertility probability in female and male, cause allergies and miscarriage, forceful heart contractions, anxiety, depression and the need for anxiety medication, inhibits collagen production in the skin of human being, less hearing loss improvement, does not help with extended sleep deprivation interferes with ossification and could also lead to greater risk of bone fracture. Finally, the most recent studies reported that coffee consumption is beneficial for our health when it is optimum range approximately four cups on average. The supplementary research will be crucial to make clear that both the health benefits and risk of coffee consumption.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
استفاده از تحلیل اکسرژی و انرژی به منظور شبیه سازی عددی
خـریـد محـصـول
احیای میکروارگانیسم‌های روده بزرگ بعد از تجویز آنتی بیوتیک
خـریـد محـصـول
میزان آسیب و ضربه مغزی ناشی از اسب سواری
خـریـد محـصـول
کیفیت تصمیم گیری استراتژیک در سازمان‌های دولتی: چشم انداز پردازش اطلاعات
خـریـد محـصـول
مطالعه همبستگی‌های بین خویشتن، اجتماع و سمبل‌ها
خـریـد محـصـول
راهبرد هدایت تقاضای CCN به عنوان الگوی راهزنی چند دست با تاخیر
خـریـد محـصـول
تنظیم دستمزد و قیمت: شواهد جدید از شرکت های اروگوئه
خـریـد محـصـول
تأثیر سیاست پولی ایالات متحده بر نرخ های ارز کنترل شده و نظام های ارزی میخکوب
خـریـد محـصـول
تأثیر پشتیبانی مدیریت ارشد شرکت بر عملکرد پروژه در شرکت های دولتی منتخب در کنیا
خـریـد محـصـول
ارزیابی چالش های پیش روی صنعت گردشگری و هتلداری در زیمبابوه
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا