light box
امتیاز 2.58 فاکتورهای ریسک برای مرگ و میر مرتبط با کوید ۱۹ در افراد دیابتی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 23
تعداد کلمات : 10000
مجله : Lancet Diabetes Endocrinol
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:فاکتورهای ریسک (عوامل خطر) برای مرگ و میر مرتبط با کوید ۱۹ در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ در انگلیس: مطالعه‌ی همگروهی مبتنی بر جمعیت

چکیده

 پیش زمینه و هدف: دیابت با افزایش مرگ و میر ناشی از COVID-19 همراه بوده است، اما ارتباط بین عوامل خطر قابل اصلاح، از جمله افزایش قند خون و چاقی، و مرگ و میر ناشی از COVID-19 در میان افراد دیابتی مشخص نیست. ما ارتباط بین عوامل خطر و مرگ و میر ناشی از COVID-19 را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ ارزیابی کردیم.

روش‌ها: ما یک مطالعه همگروهی مبتنی بر جمعیت بر روی افراد مبتلا به دیابت تشخیص داده شده که با یک فرایند عمومی در انگلیس ثبت نام کرده‌اند انجام دادیم(دیابت با افزایش مرگ و میر ناشی از COVID-19 همراه بوده است، اما ارتباط بین عوامل خطر قابل اصلاح، از جمله افزایش قند). داده‌های مربوط به جمعیت ملی در مورد افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ که توسط ممیزی ملی دیابت جمع آوری شده‌اند، با سوابق مرگ و میر توسط اداره آمار ملی از ۲ ژانویه ۲۰۱۷ تا ۱۱ مه ۲۰۲۰ مرتبط است. ما تعداد هفتگی مرگ و میر را در این کشور شناسایی کردیم افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ در طی ۱۹ هفته اول سال ۲۰۲۰ و درصد تغییر از میانگین تعداد مرگ و میر را برای هفته‌های مربوطه در سال‌های ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ محاسبه کردند. ارتباط بین عوامل خطر (از جمله جنس، سن، قومیت، محرومیت اقتصادی اجتماعی، HbA1c، اختلال کلیوی [از میزان تخمین زده شده فیلتراسیون گلومرولی Egfr) BMI، وضعیت استعمال دخانیات و بیماریهای قلبی عروقی) و مرگ و میر ناشی از COVID-19 (به عنوان طبقه بندی بین المللی بیماری‌ها، نسخه ۱۰، کد U07). 1 یا U07.2 به عنوان علت اصلی یا ثانویه مرگ) بین ۱۶ فوریه و ۱۱ مه سال ۲۰۲۰، با استفاده از مدل‌های مخاطرات متناسب کاکس بررسی شد(مرگ و میر مرتبط با کوید).

 یافته‌ها: ثبت نام هفتگی مرگ در ۱۹ هفته اول سال ۲۰۲۰ در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و در افراد دیابتی نوع ۲ ۶۷۲ (۵۰ · ۹٪) از میانگین هفتگی ۳ ساله مربوط به سالهای ۲۰۱۷ تا ۱۹۷ بیش از. بین ۱۶ فوریه و ۱۱ مه سال ۲۰۲۰، در میان ۲۶۴ ۳۹۰ نفر مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ ۸۷۴ ۰۲۰ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲، ۱۶۰۴ نفر مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۳۶ ۲۹۱ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲ به هر علتی درگذشتند. از این کل مرگ‌ها، ۴۶۴ مورد در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۱۰۵۲۵ در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به عنوان مرتبط با COVID-19 تعریف شده است که از این تعداد به ترتیب ۲۸۹ (۳/۶۲ درصد) و ۵۸۳۳ (۴/۵۵ درصد) در افرادی که سابقه بیماری قلبی عروقی یا اختلال کلیوی دارند (eGFR <60 میلی لیتر در دقیقه در هر ۱ · ۷۳ متر مربع). جنسیت مرد، سن بالاتر، اختلال کلیوی، قومیت غیر سفید پوست، محرومیت اقتصادی اجتماعی و سکته مغزی و نارسایی قبلی با افزایش مرگ و میر ناشی از COVID-19 در هر دو دیابت نوع ۱ و ۲ همراه بود. در مقایسه با افرادی که HbA1c 48-53 mmol / mol (6 · ۵-۷ · ۰٪) دارند، افرادی که HbA1c 86 mmol / mol (10 · ۰٪) یا بالاتر دارند، مرگ و میر ناشی از COVID-19 را افزایش می‌دهند (نسبت خطر [HR] 2 · ۲۳ [۹۵٪ CI 1 · ۵۰–۳ · ۳۰، p <0 · ۰۰۰۱] در دیابت نوع ۱ و ۱ · ۶۱ [۱ · ۴۷–۱ · ۷۷، p <0 · ۰۰۰۱] در دیابت نوع ۲). علاوه بر این، در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، مرگ و میر ناشی از COVID-19 در کسانی که HbA1c 59 میلی مول در مول داشتند (۷ · ۶)) یا بالاتر از افراد با HbA1c 48-53 میلی مول در مول به طور قابل توجهی بالاتر بود. (HR 1 · ۲۲ [۹۵٪ CI 1 · ۱۵ ۱ · ۳۰، p <0 · ۰۰۰۱] برای ۵۹-۷۴ mmol / mol [7 · ۶-۸ · ۹٪] و ۱ · ۳۶ [۱ · ۲۴–۱ · ۵۰، p <0 · ۰۰۰۱] ۷۵-۸۵ mmol / mol [9 · ۰–۹ · ۹٪] است. ارتباط بین BMI و مرگ و میر ناشی از COVID-19 U شکل بود: در دیابت نوع ۱، در مقایسه با BMI 25 · ۰–۲۹ · ۹ کیلوگرم در متر مربع، BMI کمتر از ۲۰ · ۰ کیلوگرم در متر مکعب دارای HR 2 · ۴۵ (۹۵٪ CI 1 · ۶۰–۳ · ۷۵، p <0 · ۰۰۰۱) و BMI 40 · ۰ kg / m² یا بالاتر دارای HR 2 · ۳۳ (۱ · ۵۳–۳ · ۵۶)، p <0 · ۰۰۰۱)؛ منابع انسانی مربوط به دیابت نوع ۲ ۲ · ۳۳ (۲ · ۱۱–۲ · ۵۶، p <0 · ۰۰۰۱) و ۱ · ۶۰ (۱ · ۴۷–۱ · ۷۵، p <0 · ۰۰۰۱) بود.

 تفسیر: مرگ و میر در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ در طی همه گیری اولیه COVID-19 در انگلیس به شدت افزایش یافت. افزایش مرگ و میر ناشی از COVID-19 نه تنها با عوارض قلبی عروقی و کلیوی دیابت بلکه به طور مستقل با کنترل قند خون و BMI نیز همراه بود.

Title: Risk factors for COVID-19-related mortality in people with type 1 and type 2 diabetes in England: a population-based cohort study

Abstract

Background Diabetes has been associated with increased COVID-19-related mortality, but the association between modifiable risk factors, including hyperglycaemia and obesity, and COVID-19-related mortality among people with diabetes is unclear. We assessed associations between risk factors and COVID-19-related mortality in people with type 1 and type 2 diabetes.

Methods We did a population-based cohort study of people with diagnosed diabetes who were registered with a general practice in England. National population data on people with type 1 and type 2 diabetes collated by the National Diabetes Audit were linked to mortality records collated by the Office for National Statistics from Jan 2, 2017, to May 11, 2020. We identified the weekly number of deaths in people with type 1 and type 2 diabetes during the first 19 weeks of 2020 and calculated the percentage change from the mean number of deaths for the corresponding weeks in 2017, 2018, and 2019. The associations between risk factors (including sex, age, ethnicity, socioeconomic deprivation, HbA1c, renal impairment [ from estimated glomerular filtration rate (eGFR)], BMI, tobacco smoking status, and cardiovascular comorbidities) and COVID-19-related mortality (defined as International Classification of Diseases, version 10, code U07.1 or U07.2 as a primary or secondary cause of death) between Feb 16 and May 11, 2020, were investigated by use of Cox proportional hazards models.

Findings Weekly death registrations in the first 19 weeks of 2020 exceeded the corresponding 3-year weekly averages for 2017–19 by 672 (50·9%) in people with type 1 diabetes and 16 071 (64·3%) in people with type 2 diabetes. Between Feb 16 and May 11, 2020, among 264 390 people with type 1 diabetes and 2 874 020 people with type 2 diabetes, 1604 people with type 1 diabetes and 36 291 people with type 2 diabetes died from all causes. Of these total deaths, 464 in people with type 1 diabetes and 10 525 in people with type 2 diabetes were defined as COVID-19 related, of which 289 (62·3%) and 5833 (55·4%), respectively, occurred in people with a history of cardiovascular disease or with renal impairment (eGFR <60 mL/min per 1·73 m²). Male sex, older age, renal impairment, non-white ethnicity, socioeconomic deprivation, and previous stroke and heart failure were associated with increased COVID-19-related mortality in both type 1 and type 2 diabetes. Compared with people with an HbA1c of 48–53 mmol/mol (6·5–7·0%), people with an HbA1c of 86 mmol/mol (10·0%) or higher had increased COVID-19-related mortality (hazard ratio [HR] 2·23 [95% CI 1·50–3·30, p<0·0001] in type 1 diabetes and 1·61 [1·47–1·77, p<0·0001] in type 2 diabetes). In addition, in people with type 2 diabetes, COVID-19-related mortality was significantly higher in those with an HbA1c of 59 mmol/mol (7·6%) or higher than in those with an HbA1c of 48–53 mmol/mol (HR 1·22 [95% CI 1·15–1·30, p<0·0001] for 59–74 mmol/mol [7·6–8·9%] and 1·36 [1·24–1·50, p<0·0001] for 75–85 mmol/mol [9·0–9·9%]). The association between BMI and COVID-19-related mortality was U-shaped: in type 1 diabetes, compared with a BMI of 25·0–29·9 kg/m², a BMI of less than 20·0 kg/m² had an HR of 2·45 (95% CI 1·60–3·75, p<0·0001) and a BMI of 40·0 kg/m² or higher had an HR of 2·33 (1·53–3·56, p<0·0001); the corresponding HRs for type 2 diabetes were 2·33 (2·11–2·56, p<0·0001) and 1·60 (1·47–1·75, p<0·0001).

Interpretation Deaths in people with type 1 and type 2 diabetes rose sharply during the initial COVID-19 pandemic in England. Increased COVID-19-related mortality was associated not only with cardiovascular and renal complications of diabetes but, independently, also with glycaemic control and BMI.

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
مطالعه ی بازاریابی گردشگری
خـریـد محـصـول
انتقال ژن افقی از آگروباکتریوم به گیاهان
خـریـد محـصـول
بررسی تداخل بین پرده‌های مغناطیسی جراحی و پیس میکر ها یا ضربان ساز ها
خـریـد محـصـول
تشریح و آشکارسازی همه گیری کوید-۱۰(COVID-19)
خـریـد محـصـول
سلامت روان در کانادا: کوید-۱۹(COVID-19) و فراتر از آن
خـریـد محـصـول
کروناویروس(COVID-19) و اضطراب: ارزیابی اثرات روان شناختی بیماری های مسری
خـریـد محـصـول
آیا ترس از کروناویروس(COVID-19) باعث تحریک اضطراب و نگرانی شغلی آینده می شود؟
خـریـد محـصـول
چاقی و کروناویروس(COVID-19): دو روی یک سکه
خـریـد محـصـول
تأثیر کوید-۱۹(COVID-19) بر روی سلامت روان عمومی و اثر خنثی کننده حس انسجام
خـریـد محـصـول
اثرات کوید-۱۹(COVID-19 یاکروناویروس) بر روی اضطراب، افسردگی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
برو بالا