عنوان فارسی مقاله:اعتیاد به فست فود: یک مسئله مهم بهداشت و سلامت عمومی
چکیده
فست فود/غذاهای آماده، خوشمزه و دلپذیر هستند و به آسانی آماده میشوند. متاسفانه، اگرچه این غذاها حاوی مقدار زیادی کالری هستند، ولی آنها دارای مقدار بسیار کمی فیبر، آب و مواد معدنی در مقایسه با غذاهای طبیعی هستند. غذاهای بسته بندی شده و اسنکها نیز به طور ویژه طوری ایجاد میشوند که به ازای هر گازی که میزنیم، مزه و طعم را احساس کنیم، ولی ما را به اندازهی کافی با آنها احساس سیری نمیکنیم. بدیهی است که فست فود ها خوشمزه هستند و ما را در شرایط مختلف، ترغیب به خوردن میکنند. فست فود اولین بار در دههی ۱۹۷۰ میلادی در آمریکا رایج شد و امروزه بزرگترین صنعت فست فود جهان، در اختیار آمریکاست. چون، طعم و مزه، زمان، راحتی و هزینه مهمترین عوامل مؤثر در انتخاب غذای جوانان و نوجوانان است، رستورانهای فست فود به عنوان مکانی محبوب برای خوردن غذا برای این گروه سنی محسوب میشود. رویکردهای فعلی نشان میدهد که رستورانهای فست فود باید اطلاعات غذایی نظیر انرژی و محتوای چربی را در منوی خود و بسته بندی محصولات مشخص کنند. این به مصرف کننده کمک میکند تا در خصوص تصمیم گیری و انتخاب غذا قبل از خرید، بهتر عمل کند. یک رژیم غذایی کافی، متعادل و مغذی برای حفظ سلامت لازم است. برای رسیدن به رژیم غذایی سالم، مصرف فست فود باید کاهش یابد(مسئله مهم بهداشت و سلامت عمومی).