light box
امتیاز 2.65 دستورالعمل شورا مورخ ۲۳ نوامبر ۱۹۷۰ در خصوص مواد افزودنی در خوراک دام">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 11
تعداد کلمات : 3500
مجله : Official Journal of the European Communities
انتشار : 2012
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:دستورالعمل شورا مورخ ۲۳ نوامبر ۱۹۷۰ در خصوص مواد افزودنی در خوراک دام (۷۰/۵۲۴/EEC)

چکیده

اگرچه مقررات مصوب در کشورهای عضو بر اساس قانون، مقررات یا اقدامات در خصوص مواد افزودنی در خوراک دام از حیث اصول اساسی و اولیه متفاوت هستند، با این حال، مستقیماً بر ایجاد و کارکرد بازار مشترک تأثیر می‌گذارد و لذا بایستی با یک دیگر هماهنگ شوند.

 اگرچه، به عنوان یک قاعده کلی، مواد افزودنی به معنی موادی است که موجب بهبود خوراک دام می‌شوند و تولید دام را افزایش می‌دهند، اگرچه به همین دلیل، آنتی بیوتیک ها نیز بایستی به عنوان مواد افزودنی تلقی شوند به خصوص زمانی که به مقدار کم استفاده شوند دارای اثر تغذیه‌ای فیزیولوژیک هستند، اگرچه وقتی که به مقدار زیاد استفاده شود، آن‌ها دارای اثرات دارویی و پزشکی خواهند بود.

 اگرچه این مواد را نبایستی در خوراک دام‌ها برای تشخیص، درمان یا پیشگیری از بیماری استفاده کرد، با این حال آن‌ها بایستی به منظور بهبود خوراک دام با پیشگیری از کمبود مواد غذایی و عناصر مغذی مجاز باشند.

Title: COUNCIL DIRECTIVE of 23 November 1970 concerning additives in feeding-stuffs

Abstract

 Whereas the provisions laid down in the Member States by law, regulation or administrative action concerning additives in feeding-stuffs, insofar as they exist, differ as regards their basic principles ; whereas it follows that they directly affect the establishment and functioning of the common market and should therefore be harmonised ;
Whereas, as a general rule, 'additives' means substances which improve both the feeding-stuffs in which they are incorporated and livestock production ; whereas, for this reason, antibiotics should also be regarded as additives since, when used in small quantities, they have a physiological ' nutritional effect, although when used in large quantities they have a medicinal effect;
Whereas these substances must not be used in feeding-stuffs for the prime purpose of diagnosing, treating or preventing disease ; whereas they should, however be authorised for the sole purpose of improving feeding-stuffs by preventing nutritional deficiencies ;

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
    خـریـد محـصـول
    پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
    خـریـد محـصـول
    جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
    خـریـد محـصـول
    بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
    خـریـد محـصـول
    دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
    خـریـد محـصـول
    الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
    خـریـد محـصـول
    استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
    خـریـد محـصـول
    تأثیر زکات تولید در افزایش درآمد در کاهش فقر جامعه در آچه اندونزی
    خـریـد محـصـول
    مروری بر راه حل‌های اینترنت اشیا برای کنترل انرژی هوشمند در ساختمان‌ها برای کاربردهای شهر هوشمند
    خـریـد محـصـول
    تحلیل محتوای صندوق های سرمایه گذاری مطابق با شرع در KSA: آیا عدالت اجتماعی مهم است ؟
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
    برو بالا