عنوان فارسی مقاله:نشاسته
چکیده
نشاسته به طور گستردهای در زمینههای صنایع غیر غذایی به خصوص تولید کاغذ و محصولات مقوایی، عامل تعیین اندازه منسوجات و در فرایندهای تخمیر برای تولید اتانول و محصولات دیگر و در صنایع غذایی فراوری شده به عنوان تثبیت کننده/ضخیم کننده، عامل ژله کننده و یک ماده آغاز گر برای تولید پلیول و شیرین کنندهها به کار میرود. نشاسته منبع اصلی تولید کالریهای غذایی در میان جمعیت جهان محسوب می شوئ. شیمی و فناوری نشاسته در کتابهای مختلف به کرات بررسی شده است. نشاسته بومی به صورت ذرات مجزا و جدا گانه موسوم به گرانول وجود دارد. نشاسته از منبع بیولوژیکی خاص در میان نشاستههای مختلف منحصر به فرد است یعنی دانههای نشاسته از منابع گیاهی مختلف از نظر توزیع اندازه ذرات، شکل ظاهری و ساختار ریز مولکولهای پلیمری و خواص فیزیکی متفاوت میباشد. بیشتر کاربردهای نشاسته تنها بعد از حرارت دهی نشاسته در حضور آب مشخص میشود، فرایندی که موجب تخریب ساختار گرانوله شده و مولکولهای پلیمری آن را ازاد میکند(نشاسته و منبع بیولوژیکی).
کلیه مقالات مرتبط را میتوانید در بخش ترجمه مقالات پزشکی – سرطان ملاحظه کنید.
شبکه عصبی و ویژگی متن- تشخیص ملانوم
شبیه سازی ECG، مانیتورهای قلبی و الکترو کاردیوگراف ها
پروتزهای دندانی ثابت تکهای (پارسیل) مبتنی بر زیرکونیوم
ابن القف (۱۲۳۲-۱۲۸۶)، کاهش درد جراحی
پیشرفت تحصیلی، متغیر پیش بینی کننده رفتار پرخطر سلامتی دوره نوجوانی
میکروحباب ها و میکرورگ های الاستیک در میدان اولتراسوند با فرکانس پایین
مدیریت بیخوابی در شرایط روانپزشکی
داربست حافظه دار انعطاف پذیر برای تحویل حداقل تهاجمی بافت کارکردی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.