light box
امتیاز 2.70 نقش عصاره‌های سویا و ایزوفلاوون ها در سرطان سینه‌ی وابسته به هورمون">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 22
تعداد کلمات : 9000
مجله : Food & Function
انتشار : 2017
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی:نقش عصاره‌های سویا و ایزوفلاوون ها در سرطان سینه‌ی وابسته به هورمون: فعالیت آروماتاز و اثرات بیولوژیک

 چکیده

 سرطان سینه (پستان) گیرنده‌ی استروژن مثبت (ER+)، شایع‌ترین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان در سرتاسر دنیا است. امروزه، رابطه‌ی بین رژیم غذایی سویا و سرطان سینه، به دلیل نقش ناشناخته‌ی ایزوفلاوون ها، جنیسیتین (G) و دایدزین (D)، بحث برانگیز شده است(نقش عصاره‌های سویا در سرطان سینه‌). در این مطالعه، ما نه تنها به بررسی خواص ضد توموری (سرطانی) عصاره‌ی سویا (NBSE)، می‌پردازیم بلکه این موضوع را بررسی می‌کنیم که آیا دگرگونی زیستی عصاره (BSE) از طریق قارچ آسپرژیلوس آواموری (Aspergillus awamori) موجب افزایش اثربخشی آن می‌شود یا خیر. BSE، فعالیت آنتی آروماتاز قوی‌تر و اثربخشی آنتی پرولیفراتیو در سلول‌های سرطان سینه‌ی بیان کننده‌ی افزایشی آروماتاز ER+ را نشان داد. D و G، مهار کننده‌های آروماتاز ضعیف بودند، ولی مانع از رشد سلول سرطانی شدند و G، ایزوفلاوونی است که سهم مهمی در اثرات القا شده توسط BSE دارد. این مطالعه اثبات کرد که زیست دگرگونی (تبدیل زیستی) موجب افزایش فعالیت آنتی آروماتاز و اثربخشی ضد توموری عصاره‌ی سویا در سلول‌های سرطان سینه می‌شود. به علاوه، در این مقاله کاربرد القوه ی سویا در پیشگیری و درمان سرطان سینه ER اثبات شد(نقش عصاره‌های سویا در سرطان سینه‌).

TITLE: The role of soybean extracts and isoflavones in hormone-dependent breast cancer: aromatase activity and biological effects

Abstract

Estrogen receptor-positive (ER+) breast cancer is the most common cause of cancer death in women worldwide. Nowadays, the relationship between soya diet and breast cancer is controversial due to t unknown role of its isoflavones, genistein (G) and daidzein (D). In this work, we investigated not only the anti-tumor properties of a soybean extract (NBSE) but also whether the biotransformation of extract (BSE) by the fungus Aspergillus awamori increased its effectiveness. The BSE showed a stronger anti-aromatase activity and anti-proliferative efficacy in ER+ aromatase-overexpressing breast cancer cells. D and G were weak aromatase inhibitors, but inhibited cancer cell growth, being G the isoflavone that contributed to the BSE-induced effects. This work demonstrated that the biotransformation increased the antiaromatase activity and the anti-tumoral efficacy of soybean extract in breast cancer cells. Moreover, it elucidated the potential use of soya in the prevention and/or treatment of ER+ breast cancer.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
ارزیابی ومرور جامع ریسک ها و مزایای مصرف قهوه
خـریـد محـصـول
غذاهای فراسودمند: مزایا ، نگرانی ها و چالش ها – مقاله مربوط به شورای علوم و سلامت آمریکا
خـریـد محـصـول
انرژی، اکسرژی و تجزیه و تحلیل اقتصادی دیگهای بخار صنعتی
خـریـد محـصـول
تجزیه و تحلیل انرژی و اکسرژی نیروگاه بخار در اردن
خـریـد محـصـول
NICE: سیستم بیان برای لاکتوکوکوس لاکتیس: سیستم بیان ژن کنترل شده نایسین
خـریـد محـصـول
پروژه بررسی خوشه بندی مبتنی بر منطق فازی شبکه های حسگر بیسیم
خـریـد محـصـول
اثرات سرریز افشای MD&A برای سرمایه گذاری حقیقی: نقش رقابت صنعتی
خـریـد محـصـول
آیا کاهش نرخ مالیات موثر نشان دهنده اجتناب مالیاتی است؟
خـریـد محـصـول
تغییرات رشدی در اثرات اندازه برای مسائل جمع ساده
خـریـد محـصـول
زیرساخت مدیریت دارایی (IAM): تکامل و ارزیابی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا