light box
امتیاز 2.58 نوآوری های پایدار در صنایع غذایی از طریق هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده ها">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 22
تعداد کلمات : 9500
مجله : logistics
انتشار : 2021
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی : ،
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:نوآوری های پایدار در صنایع غذایی از طریق هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده ها

 چکیده

  بخش کشاورزی و مواد غذایی منبع بی پایانی از گسترش برای تغذیه جمعیت گسترده است، اما نیاز قابل توجهی به توسعه رویه های استاندارد بالا از طریق فناوری های هوشمند و نوآورانه، مانند هوش مصنوعی (AI) و کلان داده وجود دارد. این مقاله به تحقیقات مربوط به هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ در صنایع غذایی، از جمله یادگیری ماشین، شبکه‌های عصبی مصنوعی (ANN) و الگوریتم‌های مختلف می‌پردازد. لجستیک، زنجیره تامین، بازاریابی و الگوهای تولید همراه با برنامه های کاربردی زیربخش مواد غذایی برای تکنیک های هوش مصنوعی پوشش داده شده است. مشخص شد که استفاده از تکنیک‌های هوش مصنوعی و الگوریتم بهینه‌سازی هوشمند نیز به مدیریت فرآیند و تولید قابل توجهی منجر می‌شود. بنابراین، فناوری‌های دیجیتال یک موهبت برای صنایع غذایی هستند، جایی که هوش مصنوعی و داده‌های بزرگ ما را قادر می‌سازد به نتایج بهینه در زمان واقعی دست یابیم(نوآوری های پایدار در صنایع غذایی).

Title: Sustainable Innovations in the Food Industry through Artificial Intelligence and Big Data Analytics

Abstract

 The agri-food sector is an endless source of expansion for nourishing a vast population, but there is a considerable need to develop high-standard procedures through intelligent and innovative technologies, such as artificial intelligence (AI) and big data. This paper addresses the research concerning AI and big data analytics in the food industry, including machine learning, artificial neural networks (ANNs), and various algorithms. Logistics, supply chain, marketing, and production patterns are covered along with food sub-sector applications for artificial intelligence techniques. It is found that utilization of AI techniques and the intelligent optimization algorithm also leads to significant process and production management. Thus, digital technologies are a boon for the food industry, where AI and big data have enabled us to achieve optimum results in realtime.

      دیدگاهها بسته است.

      محصولات مشابه
      عملکرد زیست محیطی شرکت و ارزش شرکت – با استفاده از معیارهای انتشار آلودگی
      خـریـد محـصـول
      اندازه گیری کمی عدم قطعیت بارندگی و تبخیر و تعرق در مدل‌سازی بارش-رواناب
      خـریـد محـصـول
      فیزیولوژی تنش غرقابی در جو
      خـریـد محـصـول
      ارزش مصرف، نوآوری مصرف کننده و پذیرش محصول جدید: شواهد تجربی از ویتنام
      خـریـد محـصـول
      کیفیت پایین خواب و خواب آلودگی در روز در متخصصان بهداشت: شیوع و عوامل مرتبط
      خـریـد محـصـول
      پریکاردیت حاد پس از مداخله عروق کرونر از راه پوست: کیس ریپورت
      خـریـد محـصـول
      آگاهی موقعیتی: تکنیک ها، چالش ها و چشم اندازها
      خـریـد محـصـول
      چگونه از مشکلات رایج اجرای فناوری اطلاعات سلامت جلوگیری کنیم
      خـریـد محـصـول
      ارزیابی هوشیاری و توجه پایدار در بزرگسالان مبتلا به ADHD
      خـریـد محـصـول
      کمبود(نقص) توجه و علائم ADHD در بزرگسالان مبتلا به بیماری فابری – یک مطالعه آزمایشی
      خـریـد محـصـول
      ثبت اختراع یا انتشار مقاله

      در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. سامانه جستجوگر مالکیت فکری دارکوب به تازگی از پایگاه جستجو علائم تجاری خود نیز رونمایی کرده است که دارای امکانات تخصصی فراوانی می باشد.

      ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

      در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

      از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

       
      برو بالا