light box
امتیاز 2.00 واحدهای اساسی ساختار پروتئین، تاشدگی و عملکرد پروتئین">

عنوان فارسی مقاله: واحدهای اساسی ساختار پروتئین، تاشدگی و عملکرد پروتئین

 چکیده

مطالعه سلسله مراتب ساختار دومین پروتئین با مجموعه‌های متناوبی از دومین‌ها و تحلیل دومین‌های ناپیوسته، متشکل از بخش‌های دور دست زنجیره پلی پپتید، منجر به مطرح شدن سوالی در خصوص واحد ساختاری حداقل دومین پروتئین شده است. فرضیه مربوط به نقش مهم ساختار پلی پپتید در تعیین واحدهای اولیه پروتئین‌های حلقوی منجر به کشف حلقه‌های بسته شده است. ما در این جا به بررسی این می‌پردازیم که چگونه حلقه‌های بسته تشکیل ساختار حلقه‌ای پروتئین‌ها را داده و پایه و اساسی برای پایداری و شکل پذیری تاخوردگی پروتئین/دومین و تاخوردگی انتقالی آن می‌باشند. توالی‌های پروتئینی ساده در این جا با هدف بررسی اصول اساسی غالب بر تاخوردگی و پایداری پروتئین‌ها در مراحل اولیه تکامل ساختاری در نظر گرفته شدند. حلقه‌های کارکردی اولیه، که حلقه‌های بسته با یک یا چند بقایای کاتالیتیک هستند، واحدهای تشکیل دهنده عملکرد پروتئین می‌باشند. آن‌ها حاصل پپتیدهای حلقه‌ای پروبیوتیک هستند که منجر به دومین‌ها و تا خوردگی‌های کارکردی در شروع تکامل ساختار پروتئین شده‌اند. این هم چنین شیوه تأثیر روابط تکاملی را بین ابر خانواده‌های پروتئینی و تاخوردگی‌ها با کمک EFL بر روی ایجاد قوانین طراحی کارکردهای آنزیمی نشان می‌دهد. شاخص‌های توصیفی کارکردهای ابتدایی به عنوان واحدهای اساسی در طراحی آینده عمل می‌کنند.

 

 

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
اقدام و عملکرد استراتژیک شرکت های فرآوری لبنیات کوچک و متوسط در کنیا
خـریـد محـصـول
انگیزه های کارآفرینی دانشجویان کارشناسی ، نیجریه
خـریـد محـصـول
تأثیر قابلیت های مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) بر عملکرد بازاریابی
خـریـد محـصـول
مفهوم CSR و اهمیت آن برای بانک های تجاری در زمینه بنگلادش
خـریـد محـصـول
فرایندهای مدیریت شکایت و رضایت مشتری در بین مشتریان بانک های تجاری در کنیا
خـریـد محـصـول
رهبری اخلاقی در عصر دیجیتال: الزامات توسعه رهبری اخلاقی در ویتنام
خـریـد محـصـول
بررسی تأثیر پذیری یاخته‌های بنیادی هماتوپویتی، مزانشیمی و نورونی از لیتیم
خـریـد محـصـول
اثرات کافئین و قهوه بر عملکرد انسان
خـریـد محـصـول
تاثیر کافئین و قهوه بر سلامت انسان
خـریـد محـصـول
مروری بر فواید سلامتی و خطر مصرف قهوه
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، لیست اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در اداره ثبت اختراعات ایران دارای طبقه بندی های متفاوتی است. در طبقه بندی بین المللی B که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل عملیات اجرایی، حمل و نقل شامل: کشتیرانی، ترابری و دیگر موارد را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکری دارکوب مشاهده کنید.

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

 
برو بالا