light box
امتیاز 2.93 آیین نامه شماره ۱۳۳۳/۲۰۰۸ پارلمان وشورای اروپا مورخ ۱۶ دسامبر ۲۰۰۸">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 31
تعداد کلمات : 7400
مجله : Official Journal of the European Union
انتشار : 2016
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:آیین نامه شماره ۱۳۳۳/۲۰۰۸ پارلمان وشورای اروپا مورخ ۱۶ دسامبر ۲۰۰۸ در خصوص افزودنی‌های غذایی

 چکیده  

  • جا به جایی آزاد مواد غذایی ایمن و کامل، بعد مهمی از بازار داخلی است و نقشی اساسی در سلامت و بهزیستی شهروندان ایفا می‌کند و به دست یابی به اهداف اجتماعی و اقتصادی کمک می‌کند.
  • سطح بالایی از حفاظت از زندگی انسان و سلامت او با دنبال کردن سیاست‌های اتحادیه اروپا حاصل می‌شود.
  • این مقررات جایگزین دستورالعمل‌ها و تصمیمات قبلی مربوط به مکمل‌های غذایی مجاز برای استفاده در غذاها با توجه به اطمینان از عملکرد مؤثر بازار داخلی و در عین حال اطمینان از سطح بالایی از حفاظت از سلامت انسان و حفاظت از مصرف کنندگان بالا، از جمله حفاظت از منافع مصرف کننده، از طریق روش‌های جامع و ساده است.

۵-افزودنی‌های غذایی، موادی هستند که به صورت غذا مصرف نمی‌شوند بلکه به مواد غذایی برای اهداف فناوری توصیف شده در این آیین نامه نظیر حفاظت از غذا افزوده می‌شوند.

تمام مواد افزودنی مواد غذایی باید توسط این مقررات پوشش داده شود، و در نتیجه با توجه به پیشرفت علمی و توسعه تکنولوژیکی، لیست کلاس‌های کاربردی باید به روز شود. با این حال، مواد غذایی را نباید بعنوان افزودنی‌های مواد غذایی در نظر گرفت تا از طعم و عطر و طعم و یا برای اهداف تغذیه مانند جایگزین‌های نمکی، ویتامین‌ها و مواد معدنی استفاده شود. علاوه بر این، مواد خوراکی که ممکن است برای عملکرد تکنولوژیکی مانند کلرید سدیم یا زعفران برای رنگ آمیزی و آنزیم‌های غذایی مورد استفاده قرار گیرد، نباید در محدوده این مقررات قرار گیرد(پارلمان وشورای اروپا).

Title: REGULATION (EC) No 1333/2008 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 16 December 2008 on food additives

Abstract

(1) The free movement of safe and wholesome food is an essential aspect of the internal market and contributes significantly to the health and well-being of citizens, and to their social and economic interests.
(2) A high level of protection of human life and health should be assured in the pursuit of Community policies.
(3) This Regulation replaces previous Directives and Decisions concerning food additives permitted for use in foods with a view to ensuring the effective functioning of the internal market whilst ensuring a high level of protection of human health and a high level of consumer protection, including the protection of consumer interests, via comprehensive and streamlined procedures.

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    الگوریتم بهینه سازی شعله پروانه: یک الگوی ابتکاری مبتنی بر طبیعت
    خـریـد محـصـول
    بهینه سازی شاهین هریس: الگوریتم و برنامه‌ها
    خـریـد محـصـول
    رابطه بین دیجیتالی شدن اقتصاد و ضریب تولید “دانش”
    خـریـد محـصـول
    تجزیه تحلیل خصوصیات دینامیکی تانک‌ها و مخزن‌های فولادی حلقوی بدون تکیه گاه
    خـریـد محـصـول
    نقشه برداری قبل از جراحی مغز در زمان فلج مغزی با استفاده همزمان از EEG و MRI
    خـریـد محـصـول
    تلفیق گیاهان دارویی و گیاهان آشپزی در سیستم‌های اگروفارستری برای حوزه مناطق کاراییب
    خـریـد محـصـول
    اقتصاد مقاومتی و یکپارچگی منطقه‌ای ایران
    خـریـد محـصـول
    مطالعه استفاده از سرمایه انسانی در توسعه اقتصادی با تأکید بر نقش‌های بهداشت، نابرابری
    خـریـد محـصـول
    تحلیل تأثیر مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی روی ایجاد مزایای رقابتی در سازمان‌ها
    خـریـد محـصـول
    یکپارچه سازی حسابداری و مقایسه پذیری حسابداری
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
    برو بالا