عنوان فارسی مقاله:اثر آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال هیدرولیز پروتئین ضایعات ماهی تن زرد باله بر روی پارامترهای کیفیت فیله کپور نقرهای چرخ شده
چکیده
در این مطالعه، پروتئین هیدرولیز شده به عنوان یک نگه دارنده طبیعی برای افزایش عمر مفید (عمر ماندگاری) گوشت چرخ کرده کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخچال به مدت ۱۲ روز استفاده شد. پروتئین هیدرولیز شده به گوشت چرخ کرده ماهی در غلظت ۰٫۵، ۱ و ۱٫۵ درصد اضافه شد. در این خصوص، تستهای میکروبی، شیمیایی و حسی در طی دوره ذخیره در فواصل زمانی سه روزه انجام شدند. نتایج نشان داد که نمونههای فراوری شده با پروتئین هیدرولیز شده ۱ درصد و ۱٫۵ درصد بهترین گروههای تست شده برای به تأخیر اندازی شاخصهای تجزیه میکروبی و شیمیایی بود و نتایج تحلیل حسی آنها قابل قبولتر بود. به طور کلی این مطالعه نشان داد که پروتئین هیدرولیز شده با آنزیم پروتومکس از احشای تن باله زرد را میتوان به عنوان یک نگه دارنده طبیعی برای افزایش عمر ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی استفاده کرد(پروتئین ضایعات ماهی تن زرد باله).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.