light box
امتیاز 2.65 اثر آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال هیدرولیز پروتئین">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 24
تعداد کلمات : 12000
مجله : IPCC20
انتشار : 2017
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:اثر آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال هیدرولیز پروتئین ضایعات ماهی تن زرد باله بر روی پارامترهای کیفیت فیله کپور نقره‌ای چرخ شده

چکیده

 در این مطالعه، پروتئین هیدرولیز شده به عنوان یک نگه دارنده طبیعی برای افزایش عمر مفید (عمر ماندگاری) گوشت چرخ کرده کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخچال به مدت ۱۲ روز استفاده شد. پروتئین هیدرولیز شده به گوشت چرخ کرده ماهی در غلظت ۰٫۵، ۱ و ۱٫۵ درصد اضافه شد. در این خصوص، تست‌های میکروبی، شیمیایی و حسی در طی دوره ذخیره در فواصل زمانی سه روزه انجام شدند. نتایج نشان داد که نمونه‌های فراوری شده با پروتئین هیدرولیز شده ۱ درصد و ۱٫۵ درصد بهترین گروه‌های تست شده برای به تأخیر اندازی شاخص‌های تجزیه میکروبی و شیمیایی بود و نتایج تحلیل حسی آن‌ها قابل قبول‌تر بود. به طور کلی این مطالعه نشان داد که پروتئین هیدرولیز شده با آنزیم پروتومکس از احشای تن باله زرد را می‌توان به عنوان یک نگه دارنده طبیعی برای افزایش عمر ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی استفاده کرد(پروتئین ضایعات ماهی تن زرد باله).

Title: Antioxidant and Antibacterial Effect of Protein Hydrolysis of Yellowfin Tuna Waste on Flesh Quality Parameters of Minced Silver Carp

Abstract

 In this study, hydrolyzed protein as a natural preservative for increasing the shelf life of minced meat of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) was used in a refrigerator for 12 days. Hydrolyzed protein was added to the minced meat of fish, at 0.5, 1 and 1.5% concentration. In this regard, microbial, chemical and sensory tests were carried out during the period of storage at intervals of 3 days. The results indicated that samples treated with a hydrolyzed protein of 1% and 1.5% were the best-tested groups to postpone the chemical and microbial degradation indicators and as well as the results of their sensory analysis were more acceptable. In general, the present study showed that hydrolyzed protein by a protamex enzyme from visceral of yellowfin tuna can be used as a natural preservative to increase the shelf life of the minced meat of fish.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
    خـریـد محـصـول
    پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
    خـریـد محـصـول
    جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
    خـریـد محـصـول
    بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
    خـریـد محـصـول
    دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
    خـریـد محـصـول
    الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
    خـریـد محـصـول
    استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
    خـریـد محـصـول
    تأثیر زکات تولید در افزایش درآمد در کاهش فقر جامعه در آچه اندونزی
    خـریـد محـصـول
    مروری بر راه حل‌های اینترنت اشیا برای کنترل انرژی هوشمند در ساختمان‌ها برای کاربردهای شهر هوشمند
    خـریـد محـصـول
    تحلیل محتوای صندوق های سرمایه گذاری مطابق با شرع در KSA: آیا عدالت اجتماعی مهم است ؟
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
    برو بالا