light box
امتیاز 2.58 دیابت و COVID-19: اثرات و پیامد های روانی اجتماعی همه گیری COVID-19 در افراد دیابتی در دانمارک">

نوع فایل : word
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 16
تعداد کلمات : 5000
مجله : Diabetes
انتشار : 2020
ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:دیابت و COVID-19: اثرات و پیامد های روانی اجتماعی همه گیری COVID-19 در افراد دیابتی در دانمارک – مشخصه افرادی که سطح بالایی از نگرانی های مرتبط با COVID-19 دارند چیست؟

 چکیده

هدف: بررسی نگرانی های خاص COVID-19 و سلامت کلی روانشناختی در بین افراد دیابتی در مرحله اولیه بیماری همه گیر COVID-19 در دانمارک و بررسی ویژگی های افراد دیابتی و سطح بالای نگرانی های مربوط به بیماری همه گیر COVID-19

روشها: یک مطالعه مقطعی با توزیع پرسشنامه آنلاین به ۲۴۳۰ عضو بزرگسال (> 18 سال) از دو صفحه کاربری متشکل از افراد دیابتی که داوطلبانه اطلاعات زندگی خود را با دیابت به اشتراک گذاشته اند ، انجام شد(پیامدهای روانی اجتماعی همه گیری COVID-19). این پرسشنامه شامل مواردی درباره نگرانی های اختصاصی COVID-19 و همچنین نگرانی های مربوط به دیابت ، وضعیت اجتماعی و جمعیتی ، روابط اجتماعی ، حمایت اجتماعی خاص دیابت ، اختلال دیابت و تغییر در رفتارهای خاص دیابت بود. پاسخ ها با آمار توصیفی و رگرسیون لجستیک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

نتایج: افراد دیابتی نگرانی های ویژه  از COVID-19 در رابطه با دیابت خود دارند. بیش از نیمی از آنها نگران بودند که به دلیل ابتلا به دیابت در صورت ابتلا به COVID-19 بیش از حد تحت تأثیر قرار بگیرند ، حدود یک سوم آنها به عنوان یک گروه خطر به دلیل دیابت شناخته می شوند و در صورت آلودگی قادر به کنترل دیابت نیستند. رگرسیون های لجستیک نشان داد که زن بودن ، دیابت نوع ۱ ، عوارض دیابت و اختلال ناشی از دیابت ، احساس انزوا و تنهایی و تغییر رفتارهای دیابت با نگرانی بیشتر در مورد COVID-19 و دیابت مرتبط است(پیامدهای روانی اجتماعی همه گیری COVID-19).

نتیجه گیری: افراد مبتلا به دیابت نگرانی های ویژه COVID-19 مربوط به دیابت خود دارند که با سلامت روانی اجتماعی ضعیف تری در ارتباط است. این نگرانی ها باید از طریق پشتیبانی با هدف قرار دادن سوالات خاص و نیازهای افراد دیابتی و همچنین به روزرسانی مکرر دانش جدید در مورد COVID-19 و دیابت برطرف شود.

Title: Diabetes and COVID-19: psychosocial consequences of the COVID-19 pandemic in people with diabetes in Denmark—what characterizes people with high levels of COVID-19-related worries?

Abstract

 Aim To map COVID-19-specific worries and overall psychosocial health among people with diabetes in the initial phase of the COVID-19 pandemic in Denmark, and to explore characteristics of people with diabetes and high levels of worries related to the COVID-19 pandemic.
Methods A cross-sectional survey was conducted by distributing online questionnaires to 2430 adult members (> 18 years) of two user panels consisting of people with diabetes who have volunteered to share information about their life with diabetes. The questionnaire included items on COVID-19-specific worries as well as such worries related to diabetes, sociodemographic and health status, social relations, diabetes-specific social support, diabetes distress and changes in diabetes-specific behaviours. Responses were analysed with descriptive statistics and logistic regressions.
Results People with diabetes have COVID-19-specific worries related to their diabetes. More than half were worried about being overly affected due to diabetes if infected with COVID-19, about one-third about being characterized as a risk group due to diabetes and not being able to manage diabetes if infected. Logistic regressions showed that being female, having type 1 diabetes, diabetes complications and diabetes distress, feeling isolated and lonely, and having changed diabetes behaviours were associated with being more worried about COVID-19 and diabetes.
Conclusion People with diabetes have COVID-19-specific worries related to their diabetes which is associated with poorer psychosocial health. These worries should be addressed through support targeting specific questions and needs of individuals with diabetes as well as frequent updates on new knowledge regarding COVID-19 and diabetes.
 

دیدگاهها بسته است.

محصولات مشابه
الگوریتم بهینه سازی شعله پروانه: یک الگوی ابتکاری مبتنی بر طبیعت
خـریـد محـصـول
بهینه سازی شاهین هریس: الگوریتم و برنامه‌ها
خـریـد محـصـول
رابطه بین دیجیتالی شدن اقتصاد و ضریب تولید “دانش”
خـریـد محـصـول
تجزیه تحلیل خصوصیات دینامیکی تانک‌ها و مخزن‌های فولادی حلقوی بدون تکیه گاه
خـریـد محـصـول
نقشه برداری قبل از جراحی مغز در زمان فلج مغزی با استفاده همزمان از EEG و MRI
خـریـد محـصـول
تلفیق گیاهان دارویی و گیاهان آشپزی در سیستم‌های اگروفارستری برای حوزه مناطق کاراییب
خـریـد محـصـول
اقتصاد مقاومتی و یکپارچگی منطقه‌ای ایران
خـریـد محـصـول
مطالعه استفاده از سرمایه انسانی در توسعه اقتصادی با تأکید بر نقش‌های بهداشت، نابرابری
خـریـد محـصـول
تحلیل تأثیر مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی روی ایجاد مزایای رقابتی در سازمان‌ها
خـریـد محـصـول
یکپارچه سازی حسابداری و مقایسه پذیری حسابداری
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا