کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 33

تعداد کلمات : 6600

مجله : International Journal of Vegetable Science

انتشار : 2018

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
4 سپتامبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1790 بازدید
37,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری: مقاله‌ی مروری

چکیده

 جمعیت جهان در حال افزایش است و انتظار می‌رود که تا سال ۲۰۵۰، به ۱۰٫۵ میلیارد نفر برسد. به منظور تأمین نیازهای نسل‌های آینده، عرضه‌ی غذا باید افزایش یابد. افزایش تولید، بهبود توزیع و کاهش ضایعات می‌تواند موجب بهبود قابلیت دسترسی و فراهمی مواد غذایی شود. با کمک فناوری‌های جدید و نوآورانه پس از برداشت، صنایع کشاورزی، تقاضاهای تولید و توزیع محصولات بین قاره‌ای را براورده می‌کنند. یک مؤلفه‌ی مهم برای تضمین امنیت غذای جهان، کاهش ضایعات پس از برداشت است. استفاده از پوشش خوراکی، رویکردی جدید برای بهبود کیفیت غذا برای پذیرش مصرف کننده است. پوشش‌های خوراکی شامل فنون سازگار و ایمن با محیط زیست هستند که روند فاسد شدن سبزیجات را با کنترل تبادل گاز، انتقال رطوبت و اکسیداسیون، کند می‌کنند. مزیت اصلی این پوشش‌ها، بهبود کیفیت حسی و تغذیه‌ای مواد غذایی با قرار دادن ترکیبات فعال در ماتریکس پلیمری است که با محصولات غذایی مصرف می‌شود. هدف این مقاله‌ی مروری، به روز رسانی اطلاعات مربوط به پوشش خوراکی روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری، با تاکید بر ترکیب، ترکیبات فعال، غلظت آنتی میکروبی و اثرات آن‌ها روی میزان رسیدگی، حفظ مواد غذایی گیاهی و عمر انباری می‌باشد. این اطلاعات، به فراوری کنندگان برای انتخاب بهترین مواد پوششی و غلظت مؤثر آن برای سبزیجات با حداقل فراوری و تازه، کمک می‌کند(کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Application of edible coatings on fresh and minimally processed vegetables: a review

Abstract

 World population is increasing and expected to reach around 10.5 billion by 2050. To fulfil the requirement of future generations, food supplies need to increase. Increased production, improved distribution, and reduced losses can improve availability and accessibility of food. With the help of innovative postharvest technologies, agricultural industries are meeting production and intercontinental distribution demands of fresh produce. A critical component of ensuring global food security is reduction in postharvest food losses. Use of edible coating is a novel approach to improve the quality of food for consumer acceptance. Edible coatings are an eco-friendly technique, which slows deterioration of vegetables by controlling gas exchange, moisture transfer, and oxidation. Major advantage of these coatings is to improve nutritional and sensory quality of food by incorporating active ingredients into the polymer matrix that are consumed with food products. The aim of this review is to update information about edible coating on minimally processed and fresh vegetables, focusing on the composition, active ingredients, antimicrobial concentration and their effect on ripening rate, phytonutrients retention and shelf-life. This information will be helpful for processors to select the best coating material and its effective concentration for different fresh and minimal processed vegetables.

    دیدگاهتان را بنویسید