اثرات تیمار موم بر روی کیفیت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه اناناس در سردخانه

نوع فایل : word

تعداد صفحات : 21

تعداد کلمات : 5000

مجله : African Journal of Biotechnology

انتشار : 2011

ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : ب نازنین 12

تاریخ انتشار
10 دسامبر 2020
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1720 بازدید
19,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:  اثرات تیمار موم بر روی کیفیت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه اناناس در سردخانه

چکیده

آناناس یک میوه مهم می‌باشد که در مناطق گرمسیری و نیمه حاره‌ای رشد می‌کند. سردخانه یکی از روش‌های افزایش طول عمر طول عمر پس از برداشت برای میوه آناناس می‌باشد. یک مسئله اصلی و مشکل مربوط به این روش این است که دمای پایین منجر به علایم آسیب سرما در میوه‌ها و یا از بین رفتن ارزش غذایی و یا کیفیت آن‌ها می‌شود. هدف این مطالعه یافتن شیوه‌ای جدید برای کاهش مؤثر آسیب سرما و حفظ کیفیت میوه در طی نگهداری در سردخانه می‌باشد(کیفیت وفیزیولوژی پس از برداشت میوه). از این روی، اثرات دو نوع تیمار واکس (Sta-Fresh 2952 wax و Sta-Fresh 7055 wax)) بر روی میوه‌های آناناس رقم پاریس (که یک رقم اصلی تولید اناناس است) بر کاهش آسیب سرما و پاسخ‌های فیزیولوژیک آن‌ها در طی نکهداری در یخچال بررسی شد. واکس Sta-Fresh 2952 در شرایط زیر مؤثر بود: ۱- کاهش آسیب سرما که موجب تأخیر در سفتی، رنگ میوه، کاهش وزن، و مقدار پروتین محلول می‌شود ۲- کاهش اسیدیته، جامدهای محلول، تراوایی غشایی سلول و مقدار مالون الدهید در مقایسه با شاهد می‌شود. این واکس موجب بهبود قند کل و محتوی اسید اسکوربیک در اناناس می‌شود. این نتایج نشان داد که این تیمار یک روش مفید برای کاهش اسی سرما و حفظ کیفیت میوه در طی سردخانه است(کیفیت وفیزیولوژی پس از برداشت میوه).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Effects of wax treatment on quality and postharvest physiology of pineapple fruit in cold storage

Abstract

Pineapple (Ananas comosus (L.) Merr.) is an important fruit crop grown in tropical and subtropical areas. Cold storage is one of methods for prolonging postharvest storage life for pineapple fruit. A major problem of this method is that low temperature causes chilling injury symptoms in fruits and deterioration of their quality and nutritional values. This study aimed to find a new way to effectively alleviate chilling injury and maintain fruit quality during cold storage. Thus, the effects of two types of waxing treatment (Sta-Fresh 2952 wax and Sta-Fresh 7055 wax) of pineapple fruits of cultivar‘Paris’ (a major cultivar for pineapple production) on alleviating chilling injury and their physiological responses during cold storage were examined. Sta-Fresh 2952 wax (60 g/l) was more effective in: (1) alleviating chilling injury, which delayed the changes in firmness, flesh color, weight loss and soluble protein content; (2) decreasing titratable acidity, total soluble solids, cell membrane permeability and malondialdehyde content when compared with those in control. This waxing also improved total sugars and the contents of ascorbic acid in pineapple fruits. These results suggested that this treatment might be a useful technique to alleviate chilling injury and maintain fruit quality during cold storage.

    دیدگاهتان را بنویسید