ارزیابی اقتصادی آبیاری با آب شیرین شده دریا در تولید گوجه فرنگی گلخانه ای در جنوب اسپانیا

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 21

تعداد کلمات : 8900

مجله : Agronomy

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
19 ژوئن 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1393 بازدید
36,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ارزیابی اقتصادی آبیاری با آب شیرین شده دریا در تولید گوجه فرنگی گلخانه ای در جنوب اسپانیا

چکیده

  این مطالعه تأثیر آبیاری با آب شیرین‌شده دریا (DSW) را بر سودآوری گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای در جنوب شرقی اسپانیا ارزیابی می‌کند و منابع مختلف با کیفیت آب را هم در کشت سنتی و هم در تولید هیدروپونیک بدون خاک مقایسه می‌کند. ارزیابی مبتنی بر ترکیب تکنیک‌های بودجه‌بندی جزئی محصول با داده‌های مزرعه‌ای از فعالیت‌های آزمایشی پروژه LIFE DESEACROP است. نتایج ما نشان می‌دهد که استفاده انحصاری از DSW برای تولید گوجه‌فرنگی هزینه‌های کوددهی را ۲۰ درصد در سیستم‌های بدون خاک و ۳۴ درصد در کشت سنتی سنباده‌زنی و هزینه آب را ۳۰ درصد در سیستم‌های بدون خاک و ۴۸ درصد در کشت سنتی خاکی افزایش می‌دهد. در نتیجه، هزینه های تولید در کشت بدون خاک ۵ درصد و در کشت خاکی ۳ درصد افزایش می یابد که با ترکیب DSW با آب شور کاهش می یابد. با این حال، شوری کمتر DSW در مقایسه با منابع آب معمولی در منطقه، هم عملکرد و هم سودآوری محصول را افزایش می‌دهد. کشت بدون خاک نیز سودآوری گوجه فرنگی را افزایش می دهد اما تنها در صورتی که آب با کیفیت خوب در دسترس باشد. تحقق مزایای بالقوه تولید بدون خاک مستلزم بهبود کیفیت آب از طریق افزایش استفاده از DSW است. در غیر این صورت، سیستم تولید سنباده سنتی که بهتر با خاک‌های ضعیف و آب بی کیفیت منطقه سازگار باشد، سود بیشتری خواهد داشت(آبیاری گوجه فرنگی با آب شیرین).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title:  Economic Assessment of Irrigation with Desalinated Seawater in Greenhouse Tomato Production in SE Spain

Abstract

 This study assesses the impact of irrigating with desalinated seawater (DSW) on the prof‐tability of greenhouse tomato in south‐eastern Spain, comparing different water‐quality sources in both traditional sanding cultivation and soilless hydroponic production. The assessment is based on the combination of partial crop budgeting techniques with field data from the LIFE DESEACROP Project experimental activities. Our results show that the exclusive use of DSW for tomato production increases fertilization costs by 20% in soilless systems and by 34% in traditional sanding cultivation, and water costs by 30% in soilless systems and by 48% in traditional soil cultivation. As a result, production costs increase by 5% in soilless cultivation and 3% in soil cultivation, increases that are reduced when DSW is blended with brackish water. However, the lower salinity of DSW, compared with conventional water resources in the area, increases both crop yield and profitability. Soilless cultivation would also increase tomato profitability but only if good quality water is avail‐ able. The materialization of the potential benefits of soilless production requires improving water quality through the increased use of DSW. Otherwise, the traditional sanding production system, better adapted to the area’s poor soils and bad quality water, would be more profitable